14
-
#14 2 cikk per hírportál hír MINT a tripperről, -
Justil #13 Ha jól látom/emlékszem, téged érdekel a java. Szerintem csinálj 1 twitter accot, és kezdd el követni a javas arcokat. Lehet magad is meglepődnél, mennyi okos dolgot tudhatsz meg így, amiket amúgy nem találnál meg, talán mert nem is tudsz/hallottál a létezéséről. -
Justil #12 Egyetértek abban, hogy óriási divathullám övezi.
De mint már azt leírtam, nem egy rohadt nagy marhaság.
Ha te nem tudod mire használni, az a te bajod. Nekem óriási segítséget nyújt a mindennapokban, és szerintem vagyunk még ezzel így egy páran azért... -
#11 Az a bajom vele, hogy a csapból is ez folyik, egy rohadt fos divathullám, mint anno az iwiw volt, és nem is olyan rég a faszbúk, vagyis ezeknél sokkal nagyobb, hiszen anno nem jelent meg minden nap 2 cikk per hírportál hír a tripperről, csak ritkábban. És az egész rohadt nagy marhaság, "trendyee" hülyegyerekeknek és picsáknak, hogy még hülyébbek lehessenek. -
winnie #10 nyilván olyat kell olvasnod, ami érdekes. -
Justil #9 Már többször is leírtam, de megteszem még 1x.
Az, hogy olyan emberek tweetjeit olvasgattad, akik a kis napi dolgaikat osztják meg, még nem jelenti azt, hogy az egész haszontalan.
Jómagam szakmai célokra használom, olyan embereket követek akik hasznos infókat osztanak meg, és meg kell, hogy mondjam, jóval több okos dolgot tudtam meg a twitter segítségével cirka fél év alatt, mint előtte több év alatt blogokból/netről úgy általában.
Ez olyan, mint az újság olvasás, érted, lehet blikket is olvasni, meg értelmes/érdekes/hasznos lapokat...de csak azért, mert van blikk, meg story még nem lehet azt mondani, hogy az újság, mint olyan szar és kész... -
Justil #8 inkább beléd már...
olyan unalmas hogy minden twitterrel kapcsolatos cikknél jössz, és fikázol, de semmi értelmes érvet nem tudsz felhozni, csak ezt, hogy a nagy dákódat bele...
talán 1x leírhatnád, mi bajod vele! -
#7 sose vágtam h miért olyan jó ez a twitter. 1-2x beleolvastam 1-1 ismertebb ember blogjába, de egyszerűen borzalmas. "elmentem kávézni haverokkal, puszi"
és ennyi, semmi érdekes információt nem osztanak meg, csak beszélnek teljesen lényegtelen dolgokról (legalábbis a legtöbb esetben).
szvsz ez a twitter azoknak van akik folyamatosan a figyelem központjában akarnak lenni. -
Ferrer #6 A twitter az ilyen menő dolog? -
#5 lehet hogy ez a játékos IS magyar származású :D -
chuky123 #4 És ez hol érdekel minket magyarokat??? -
#3 faszom a tvitterbemár! -
savior #2 nincs ebben semmi meglepo. az elsportolok meg a szarashoz is engedelyt kernek. -
Chaosman88 #1 1 perces gyász szünet, ez tényleg nagyon sajnálatos hír :(