1537
A nap kérdése
-
lally #57 E Linux(-ok sora), (a jelenlegi formájukban) "aszimptotának" tekinthetik Csak; a WIN-t !!! -->szólj; Ha tévednék! -
Rundstedt17 #56 ...mert olyan jó beszólni a piac vezető terméknek,még akkor is ha saját magam is azt használom :D.
(amúgy ez jellemzi mostanság a többséget)
Ha winfos akkor a linux trágya,semmi sem fut rajta,bonyulult szar. -
#55 ... Ez egy hülye kérdés mert a linux nem jobb mint a Windows. A Windows a jobb és nem a Linux:) -
#54 ... mert ha elég kocka vagy, akkor Next, Next, Next, Finish installálás helyett kézzel is forgathatod az összes programod minden nap a daily build-eknek hála, ami mellett nem marad időd foglalkozni az élet problémáival. -.-" -
#53 Mai kérdés:
A Linux jobb, mint a Windows, mert... -
#52 idő megállítás mondjuk:|
mert az sokmindenre jó lenne -
#51 magyarra lefordítva: kit dugnál meg leginkább -
Rundstedt17 #50 "amikor aktiválnám"
Magyarán tőlem függene hogy mikor használom és mikor nem :D....
Persze ha úgy érted hogy nehéz teher lenne hogy minden más ismerősöm előbb utóbb meghal és én pedig nem,az NEM GOND számomra.
-
ba32107 #49 Úristen, ez inkább ördög -
#48 Hát látod, hogy érzéketlen. -
#47 jah s abba belegondoltál, hogy majd sorba öregednek meg a barátaid, a családod a szeretteid, te meg szépen végignézed. kellemes lehet az fix -
syberia2 #46 Az angyal, az max saját magam lennék, de azért szerintem, hm, Ő lenne azxD
Vagy egy értelmesebb kategória: Kerry McGregor -
#45 Foldreszallt angyal
Ezt valasztom,hatha tenyleg hurik varnak odafent. -
#44 Amennyiben én kapnék képességet, gondolom mások is, és ezáltal megszerezném tőlük. :D Pl: itt van már vagy 3 időmegállító, meg még ki tudja mi... :)
De amennyiben csak én kapnék képességet, ez esetben módosítanám a voksomat, és a "Tér-Idő manipuláció"-t választanám. (Idő megállítás/utazás, teleportálás.) -
Rabbit20 #43 Képességnek választanám a halhatatlanságot...
aztán meg felküldeném őt, hogy ápolgasson titeket halálotok után :D -
Rundstedt17 #42 1,Az életerő elszívása,ami úgy müködne hogy amikor aktiválnám a közelemben levő emberekből elszívnám az életerejüket (belső fiatalságukat) meghosszabítva a saját életem,az áldozatokét lerövidítve(öreg korra jellemző betegségekben elhunynának pár év alatt fiatalként külsőleg,míg én bármilyen betegségből regenerálódni tudnék és öregedni sem öregednék köszönhetően az elszívott életenergiának):D
-
#41 nem létezik mennyország, így nem likvidálnék senkit. ápolgassanak csak a csajok itt a földön :-)
ám mivel nem létezik mennyország s pokol meg egyébb ilyen f***ságok ezért likvidálnám mindazokat kik az országgyűlésen részt kell hogy vegyenek s persze bogyokát :-D -
#40 Nem is kell felküldeni a Mennyországba, mert már lejött :D -
#39 +1, épp a napokban nézegettem x factorban, ott azért jobban mutat. -.-" -
#38 Ő lenne az:
Cheryl Cole
KÉP 1.
KÉP 2.
KÉP 3. -
#37 Na, akkor emeljük ki, hogy mindenki lássa majd:
Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban? -
#36 akkor a mai kérdés : Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?
válaszom
hát vagy 30 olyan lányt akinek akkor melle van (darabonként) mint a fejem, darázs derék, kerek popsi... hmmm és ha meghaltam, és felkerülnék a mennybe, szerintem kb 1 napot sem töltenék a mennyországba, olyat csinálnék a csajokkal hogy azonnal vagy örök purgatórium, vagy egyből pokol.... :D:D:D -
F1re #35 az lenne a képességem h akárhány képességet válaszhatok magamnak
kezdeném 1 idő megállitássla azt végig qrnám a fél országot de h ne unatkozzak tigerbácsi képessége is kell #7 be van -
#34 :DD
Nekem is az idő megállítás.
+fav -
ba32107 #33 De mivel senki másnak nincs képessége, ezért szart sem érsz a tiéddel :D -
#32 persze más, csak a cím megváltoztatását írtam -
#31 Teleportálás vagy láthatatlanság -
#30 Nekem az a képesség kellene, hogy megtanulhassam mások képességét. :D (Mint Peter Petrelli a Hősökben.) -
#29 vagy esetleg a tökéletes alakváltás :P -
#28 ugyanez -
#27 Hát nem tudom milyen névre lehetne átnevezni, nem jut eszembe semmi kreatív. De azt remélem mindenki észrevette, hogy ez más jellegű, elsősorban nem tehet fel akárki kérdést, hanem mindig egy központi kérdés van, amit majd idővel a fórumozók fognak kiválasztani tetszés szerint, de egy napra csak egy kérdés, nem teheti fel akárki, és mindegyik ilyen elvont jellegű lenne. Elsősorban ilyen "mondókák" kreálására találtam ki, szóval ez azért másabb jellegű. Nem információ megkapására van, hanem "hülyülésre". Keresőbe meg be sem írtam, mert ha azt írom, hogy "kérdés", akkor kb. kidobná az összes topikot, ha azt írom, hogy "nap", akkor meg szerintem szintés sok irreleváns találatot adott volna. -
#26 Nevezzétek át, mert van NAGYON HASONLÓ CÍMŰ topik: Minden napra egy kérdés Szóval valami "vicces mittudomén"-re indokolt lenne ezt a topikot átnevezni -
#25 wowban kellenének a druid képességei,és bemennék a parlamentbe elbeszélgetni 1 pár politikussal -
#24 én megállítanám az időt, amikor akarom mondjuk egy konkrét gondolattal, mozdulattal, minden állna, csak én mozognék, élnék. Aztán ha meguntam, odaértem ahova akartam, akkor elindítom hasonló módon. -
USAMEN POWER #23 Képesség amivel megtudnám változtatni, ezt a belülről rohadó mocskos, korrupt világot ! Semmi más. -
gyepesjoint #22 jó vagy -
#21 japán meztelen csajokkal nem lehet megtölteni LEHETETLEN max,ha feldarálod őket -
#20 Remélem látszik, hogy lesznek majd idióta kérdések, amik kreativitást várnak, és lesznek lazák is, amikre csak válaszolni kell majd. Ötleteket várok tőletek is! -
#19 ... és még senki nem írta be, hogy csupán az elméjével semmisítse meg ezt a topikot. :D
Következő napi kérdések: (egyelőre még NEM aktuálisak, hagyjátok figyelmen kívül, csak előre van tervezve, a következő napokban lesznek feltéve. Csupán csak bemutató, hogy mi várható)
Holnapi kérdés: Kit küldenél fel a mennyországba, hogy Isten tanulmányozva a testét megteremtse a tökéletes angyal(oka)t, aki(k) halálod után ápolna(k) majd fent a mennyországban?
Holnaputáni kérdés: Mivel töltenél meg egy üres medencét? Példák: japán meztelen csajokkal. Naracslével. stb... -.-" -
sanyiute #18 pl téged!:D