1537
A nap kérdése
-
#97 átcsengetnék a szomszéd sráchoz egy dugásért,
aztán gruppen,
délben kopaszra borotválnám az összes picsa fejét,
kicsit betépve festékes lufikat dobálnék a villmosból,
és persze utoljára még dugnék :)
-
#96 öngyilkos lennék -
#95 Arra nem lenne elég egyetlen nap.. -
#94 jaja kokkéró :-( -
#93 hát hiába nem szereted megkérdem: more-e vagy?:-D -
#92 Az vilagos,de csak az utolso elotti napon probalnam ki :) -
#91 áááá nem a napon barnultam :-D -
#90 elaludtál a napon? :D -
#89 átmenet a fehér és a néger között. de ne cigányozz le mert azt nem szeretem :-D -
#88 arra nem kell várni az utolsó napig :D -
#87 Kox -
#86 már csak a bőrszínedre lennék kíváncsi, és akár kezdhetném is veled :D -
#85 szóval mi is a bajod velem?
(kisbolt előtt állva iszom a féldekásakat, miközben a csajok után fütyülök egy két szál cigiért, majd elmegyek a buszmegállóba miközben be be szólogatok embereknek, a buszon a telómról hallgatva a zenét -mivel fülesre nem telik így csak hangszóróval- lejmolok egy kis zsetont a piára, majd mikor vége a napnak csak lézengek az utcán valami nyughelyet keresve :-) ) -
#84 shotgunnal írtanám a kisbolt előtt piálókat, buszon telefonról zenét hallgatókat, nő után fütyülőket, utcán lézengőket, beszólogatósakat, cigit lejmolókat -
Rabbit20 #83 végrendeletet írnék -
#82 dugnék -
#81 megkóstolnám a kutyahúst :-) -
#80 Mai kérdés: ha tudod, hogy meghalnál holnap, mi lenne az utolsó dolog, amit még megtennél/kipróbálnál, stb előtte? Csakis egyetlen, utolsó lehetőség, nem választhatsz többet! -
F1re #79 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#78 -
#77 De hogy nem, mer akit én átváltoztatnék az még csunya is lenne ám 20 évesen. hehehehehehehehehe! -
#76 ettöl nem ilyedt halálra :-) -
#75 én ezt csinálnám meg vele -
peetfire #74 Ezt akkor hiszem el,ha előttem csinálják...és saját két lábán jön oda a delikvens -
#73 ezt hogy? -
#72 levetkőznék meztelenre. -
Apocalipto #71 Megcsinálnám vele Ezt
-
#70 beöltöznék annak amitöl a legjobban fél, bebujnék egy sötét sarokba és amikor közel ér hozzám előugrok. -
#69 Mai kérdés: milyen kreatív módot választanál ahhoz, hogy halálra ijessz valakit?
(Nem feltétlen a sokkhatás a lényeg, hanem hogy megdöbbenjen, hogy váratlanul érje. Tehát nem olyan, hogy nagy hanghatás, meg hirtelen "váratlan" értintés, hanem ... hm ... kinyitja a szekrényt és kiugrassz belőle. ) -
F1re #68 ribancokkal -
#67 + legyenek benne szőke nagymellű jó seggű nők is :D :D -
#66 végre egy reális/értelmes válasz -
#65 vízzel
/me kreatív -
#64 Sör!:) -
#63 cc kénsav, mellé kiraknék egy táblát, hogy a fehéreken és a négereken kívül bárki ingyen használhatja :-) -
#62 tej:) -
#61 Vaúúú, elfoglalt voltam, eszembe sem jutott. :D
Na akkor:
Mivel töltenél meg egy üres medencét? -
#60 2 napja nincs kérdés??? Találjatok már ki valamit...:)
-
#59 ...mert nem is. -
#58 én nem ismerem a linuxot. a windows a világ legjobb rendszere :-DDDD