1537
A nap kérdése
-
#297 én magam játszanám el, az életrajzi műben. jó kis vígjáték lenne. -
#296 Raistlin Majere -
#295 Ha bármilyen kitalált filmes, vagy egyéb műben levő fiktív karakter lehetnél, akkor kinek a bőrébe bújnál bele legszívesebben? -
#294 "Ugye ez most ingyenes?" -
#293 muszály ezt... :)
Végre egy jó kérdés! :P
De amit tényleg mindig mondok az erőteljesen 18 plusszos :)
-
syberia2 #292 Á, ez nem megy, a WCn leszek- elleszek Oo -
mire Ő:
1.) IGEEEEEEEEEEEEEEENNNN
2.) IGEEEEEEEEEEEEEEENNNN
:D -
#290 ha megy a tv és Ő nem elég hangos: "átkapcsoljak?"
ha nem megy a tv és Ő nem elég hangos: "bekapcsoljam a tv-t?"
-
#289 jah ok :-DDD -
#288 Valszeg valami hasonlot,mivel bejon neki :)
Ez csak kolcsonosen mukodik jol. -
#287 s erre mit mond a másik fél? :-DDDD -
#286 Az nyomdafesteket nemigazan tur. -
#285 Ne röhögjél már! -
#284 hova tűnik a fehér szín a hóból ha elolvad? :-)
-
#283 kusspicsába! :-) -
#282 Mi a leggyakoribb szó, amit szex közben mondasz a párodnak?
// ÍÍíííííírjatok már ötleteket -.-" -
Rundstedt17 #281 tudod urban legend -
syberia2 #280 Jóvan fiacskám, neszomorkodj:)
Énnekem a bor után vérzett az orrom, mer megnevettettek, de lehet hogy csak a veresbor jött felxD -
#279 bocs hogy megszolaltam -
syberia2 #278 Á, most minek szósz bele? Vicces, nem? -
#277 már nem azért de én úgy tom hogy a 95% szesztől meghalt volna és nem csak az orra vérzet volna. -
F1re #276 1ik spanom ivott vmi 95 %-os szeszt gyereknek elindult az orravére tőleD: -
syberia2 #275 A legdurvább az a színtiszta víz volt! Se széndioxid, se egy kis bor...:D -
F1re #274 fujjge..ii:DDSDDD -
#273 Egyszer azt mondták kóstoljam meg a házi koktéljukat, meg is ittam, aztán kiderült hogy csípöspaprikás, borsos, cukros, mézes kóla volt..
Lehet nem hangzik vészesnek, de annyit mondok hogy ne próbáljátok ki ://
-
#272 Tequila minusz, az másik menet volt. -.-" -
#271 Nekem olyan volt, hogy haverokkal mentünk a szomszéd, közeli városban egy nagyobb folyóparti szórakozóhelyre, és a tiszagáton haladtunk bicóval. Időnként megálltunk mondjuk egy zsilipkapus létesítménynél, a gátról benyúlik jó messzre, ilyen kis szar függőhídon kell átmenni, és ott a magasban ilyen placcon leültünk és ittunk. Vettünk mindent, sör, pezsgő, vörösbor, ouzo, tequila, vodka, ABSZINT (80%-os). Aztán amikor kezdet fogyni, akkor valaki előkapott egy félig tele levő kólásflakont és elkezdte szépen a maradékokat beletölteni és azt ittuk olyan allin1 sztájölben. :D Hát nagyon szarul csúszott, de rendesen beálltam, aztán a célpontnál egész sokáig jól elvoltam, majd amikor visszamentem az asztalhoz valaki kitette a maradék 80%-os abszintot. Kisérő nem volt. Abba csak úgy natúron beleittunk, és ott lett végem. Én még soha életemben nem voltam olyan rosszul, azt hittem ott halok meg, fújtattam mint egy állat, kapkodtam a levegőt. Hazaút érdekes volt, megyünk át a hídon és iyen nagyon szűk kis helyen kellett menni, ahol józanul is figyelni kell, mert melletted a szalagkorlát támasztása van ilyen kiálló hegyes vasdarabokkal. Többiek nézik, hogy megyek, figyelnek, aztán csodálkoznak hogy lazán egyenesen végig tudok menni, aztán a legutolsó kiálló szarnak csak belemnetem és majdnem kiborultam az útra. :D Aztán a Tesco előtt meg nem tudtam megállni és nekimentem havernak, borulás. Aztán aludtam kb. 4 órát, másnap még mindig részeg voltam, aztán olyan 24 óra múlva kezdtem magam kicsit jobban érezni. Másnap meg mesélik, hogy jön csaj és "Sziiiiiaaa Jani!" én meg azt sem tudom hol vagyok, aztán odajön és próbál kommunikációt létesíteni én meg fel sem fogtam hogy egyáltalán áll előttem valaki. :D De a mellettem levő sráccal beszélgettem, de a csaj mintha nem is létezett volna. És így lazán magyarázok valami faszságot havernak, csaj meg nem érti mivan és így mindenki mondja, hogy "rá figyelj már" én meg mondom kire, nincs itt senki. :D -
#270 mi mikor szegények voltunk koleszba, a kalinka vodkát főztük le kotyogósos kávéfőzőn, kávéval. az ütős volt melegen :-)
ám a kevert piából: 2 féle rum, 2 féle whiskey 2 féle tequila hígításnak 1 feles vilmos pálesz. az összeöntött mennyiségek felesből jöttek össze. -
#269 köszy! :-(
ém én emígy ismertem JATEklubban. -
F1re #268 whisky+hubertus+vodka -
F1re #267 ...szellemifogyatékos -
#266 Mi a legmerészebb, legfelforgatóbb kavart pia amit már megitattak veled?
Ilyenre gondolok, hogy haverok összekeverik a pezsgőt a vörösborra és öntenek hozzá ouzo-t és társai. :P -
#265 jaja offolsz itt össz - vissza! éne már Neked egy ban! :-DDDDD -
#264 ja jóvan :D failman vagyok -
#263 hádde az nem kérdés! az szavazás! -
#262 hát én arról beszélek :D -
#261 wtf? :-DDDD nem emlékszem ilyen kérdésre fent a szavazóba van csak ua régóta :-) -
#260 az él :-D szegeden :-DDDD
szefós! szegedi fogyatékosok :-DDD -
#259 na nehogymár vagy 2 hete is ez volt :D -
#258 szefó