88
Multiplayer csalók!
 • Narxis
  #88
  Az, hogy cheateket cserélgessünk.
 • kislancos
  #87
  őkse tudják..:D
 • Narxis
  #86
  Vagy írhattam volna VAC helyett Punkbustert is..
 • Narxis
  #85
  A privát/fizetős cheat lényege, hogy rendszeresen frissítik, így a VAC soha vagy nagyon-nagyon ritkán fogja meg.
 • Narxis
  #84
  *fika
 • BaLeeX
  #83
  Akik csalnak online játékban azok az életben is lúzerek. Ennyi.
 • vajaspopkorn
  #82
  utálom a Multiplayer csalókat, elrontják a játékot pl.: SAMP, és azok általában nem tudnak játszani... nekem ez a véleményem, lehet fikázni
 • Frank99
  #81
  Erre a topicra is ráférne egy jó kis gizda házigazda...

  röpülne innen sok majom cheat gyurka, vérpistike, aki a pöcsével is csak cheattel tud jáccani'....

  kis csírák, amíg nem multiban jáccatok', csíteljetek! Gesundhájt!
  De multiban más szórakozását teszitek tönkre, és itt nincs mit magyarázni a bizonyítványom. Még hogy retardált, aki nem csítelt???? Ekkora pofátlanságot kisapám! Az ilyenek miatt tudom, hogy ez ilyenektől én semmi jóra nem számíthatok, nem 20 év múlva nyugdíjra, az ilyenek burogatják és gyújták fel mások autóját Pesten.... Erről ennyit, és nem többet, jó kis flames topic ez!
 • Gibor
  #80
  Én CoD nál a PB t sem értem mert olyan dolgot bent hagynak ami nem kellene (loosing key packets) de viszont olyat nem csinálnak ami hasznos lenne... mert már csak az én elvemmel kilehetne szűrni a csalókat... sőőőőt még saját szerveremen is kitudnám szűrni ha lenne egy programozói ismerősöm :D
 • Gibor
  #79
  Kérlek szépen és még soha életemben nem próbáltam... ^^ tudok tisztességesen játszani... És kérlek szépen ÉN igen kiadok egy két játékra pénzt ha megéri, de tök lényegtelen mert hiába PB meg semmi nem dobja ki a csalókat hacsak nem letöltik az ingyenes szart...
 • Nightwish006
  #78
  VAC? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  A kicsit populárisabb cheateket megfogja 1-2héten belül, de addig is csalnak, és sokan bevállalják. 2ezer forintos játék, van akinek megéri...
  Vannak a privát csítek, bár foggalmam sincs ennek mi az olyan nagyon nagy előnye, de gondolom az, hogy a vac nem fogja meg, mert kevesen használják. Manapság a homemade anticheatek lennének jók, (ESL aquitas) de ezek nem elég elterjedtek, hogy egy rendszert alkotva üzzék ki a csalást a játékból.
 • Rage47
  #77
  CS-ben a VAC nem szűr, vagy mivan, hogy ennyien panaszkodnak ott a csíterekre? Punkbustert még megértem CoDnál....
 • w77d
  #76
  mi haverokkal anno a COD2-ben direkt rászálltunk a csíterekre. Tudtuk hogy a srác Wallhack-et használ, akkor közös erővel kicsináltuk. Egyszerűen közös összefogással bármelyik csítert ki lehet csinálni. Sőt még inkább izgalmasabb volt így taktikázni közösen ellene, hogy tudtuk hogy ő lát minket mindenhol XD

  na meg aztán olyan is volt, hogy mondjuk valaki tőlünk átspawnolt az ő csapatába és sűrűn hátba támatta, hála friendly fire :) egy időután megunta hogy nem tudja egyszerűen használni a csítet és lelépett. Ekkor inditottunk egy új játékot és játszottunk tovább XXD
 • Vlala #75
  Az, hogy jól kiátkozzuk közülünk a netes csalókat, akik tönkreteszik a játékélményt és a szórakozásunkat. Mellesleg ezek tényleg kereshetnének maguknak egy zsilettpengét játszani, mert nem kicsit idegesítőek - annak idején a CS-t és az America's Armyt is az ilyen csőgörények miatt hagytam abba. :)

  Szabadidőnkben megpróbáélhatunk értelmes védekezési módot is találni, bár ez azzal együtt, hogy egynyilvános fórumon folyik a beszélgetés,nem lesz könnyű - kb. olyan a szitu, mint a betörőnek kiírni, hogy "kulcs a lábtörlő alatt".
 • faze
  #74
  Akkor takarodj botok ellen csalni, azokat nem zavarja.
 • vajo
  #73
  ennek a topiknak mi a lényege?
 • King of Roads
  #72
  rothadjon meg az összes csíter! oké h singlbe csítelnek mert énis csinálom (most miért ne könnyitsem meg a dolgom?) de hogy szerveren nem tudják mellőzni és direkt tönkrebaxák a játékot ez már szánalmas. le kéne lőni az összeset nekem is a SA-MP-n volt szerencsém találkozni pár ilyennel
 • mosoporr
  #71
  Részemről vége a vitának rá mutattam a lényegre.
 • mosoporr
  #70
  És ki az?

  És most kéne csenben maradnom,ok megteszem.Pedig van még bennem...
 • Kandurex
  #69
  nem mindenki elborult szerencsétlenség, hogy csaljon, ...vannak tisztességesebbek...a többi nem érdekel
 • EnZsolt
  #68
  Mindig is volt bennem párbeszédre hajlam, csak az ostoba kijelentgetéseket és az általánosításokat nem szeretem.

  Kérlek mutasd már azt a statisztikát, ahol az online közösség 30 körül van a játékok terén. Mert az nyilvánvaló, hogy magát az Internetet, legtöbben ebből a korosztályból használják.

  Nincs egy 15 ezres játékom sem, mert megvárom míg lejjebb megy az ára egy játéknak. Kibírom azt, hogy később játszom vele. A legjobb megoldás tényleg a valid key. Talán a CoD:MW2 lesz az egyetlen, amit megveszek már az elején, de lehet, hogy megvárom, amíg 10 000 Ft, alatt lesz az ára.

  Most húúúú de nagyot néztem, képzeld el ezt is tudtam. De, volt idő, amikor barátokkal üzemeltettünk egy szervert. Feljöhettek törtösök is, hogy legyenek még többen, és mindig más adminkodott. Elég jó érzés volt kivágni a sok csíter barmot, aki vagánykodott, aztán meguntuk, és inkább hagytuk az egészet.

  #66-ra no comment.
 • TneX
  #67
  Cry more. Szerinted ki a francot érdekel innen a problémád? Ezer meg egy helyen csalnak még emberek, szervert se hiszem hogy először törnek fel vagy mi a bánatot müveltek vele. Csak épp mások nem rohangálnak egy nyilvános fórumra rinyálni. Oldd meg ahogy akarod vagy törődj bele.

  Topicot meg lehet zárni.
 • mosoporr
  #66
  Azzokat szerettem a legjobban :)
  volt1 még az adminok is tolták annyi volt a kikötés h csak wh és mindig telt házas volt.
 • eightmiles
  #65
  Akkor menj egy olyan szerverre, ahol mindenki csal. K*va élvezetes lesz..
 • Heffi
  #64
  Ok és ezért mi a fenének kellett új topik?
 • triplet
  #63
  Na be vallom, nem rég csiteltem a cod:uo-ba.
  És hogy miért? Hisz tudok játszani, nem is olyan rosszul. Nem unom, Nem keresek kihívást, mert csittel nincs kihívás, nem érdekel a lebukás veszélye, csak... néha rám jön. És tudom ma azt mondtam nem szeretem a csitereket, és ez igaz is.
  Csak tudod néha jó kicsit ki engedni a gőzt. És azt te úgy nem tudod megtenni hogy pattanásig feszült idegekkel figyeled, hogy honnan jön az ellenség.
  Azt csak úgy tudod ha csak mész oszt lősz:).
  És tudom hogy ezzel más játékát teszem tönkre, de egy idő után megunják, kimennek specbe, én egyedül maradok, kilépek azt kész.
  De most például olyan volt hogy két csiter volt én ellenem:D. De ismétlem NEM szoktam csalni, csak néha rám jön, és akkor muszáj kicsit szórakozni a többi kockával:)
 • mosoporr
  #62
  Na mégis csak van benned valmi párbeszéd hajlam:)

  az online közösség átlag életkora 30 körül,mi már megéltünk ezt azt,persze nem csak ez a korosztály csal,mindenki más okból csinálja,én az untam katba tartozok,de lehet az is hiba volt h csak 1 játékra szakosodtam,már kb 2éve nem játszok de psen tekken még mindig megy.

  ne én legyek a téma,én segiteni akarok megosztom a tapasztalataimat.

  De már az elején írta valki a megoldást a validkey és nem tört szerver,amég 10ből 9warez nem lesz változás.

  Vagy Te hány 15ezres játékot vettél meg? vagy nem 1szerübb 1óra alatt letölteni?

  Az igazi csiterek azok akik üzemeltetik a tört servert,most biztos nagyot nézel...
 • gyepesjoint
  #61
  jó vagy
 • EnZsolt
  #60
  Azt hiszed evvel felidegesítesz? :D

  Légyszives mond el akkor nekünk egyszerűeknek, hogy miért csal a csíter?
  Azért mert, úgy mint te, unja? Egy 10 éves gyerek mit un? Vagy kihívást keres, a lebukás veszélye érdekli? Akkor miért nem próbálkozik bolti lopással, az sokkal izgalmasabb.

  De egyébként teljesen igazad van, mi vagyunk a hülyék, csak te vagy helikopter, csak azt nem értem, hogy akkor miért vered a nyálad még mindig itt trollocska?

  GTFO.
 • mosoporr
  #59
  na mivan nincs itt a délutáni szundi ideje?

  ja tudom már az ovinéni még nem kezdte el a mesét,igyál 1 pohár meleg tejet az segit
 • mosoporr
  #58
  És mit gondoltok fog ez változni?
  Még a probléma okát se értitek.És nem a sikerélmény hiánya az
  A fikázás meg láthatjátok már jó pár éve nem vezet eredményhez...
  Tán mégiscsak Ti vagytok a kockák.

  És tudom h most megint jönnek a fikázások de szerinted 1csiter nem szarja le?
 • EnZsolt
  #57
  Te komolyan nem veszed észre, hogy mennyire égeted magadat?

  Szánalom.

  Fail. GTFO.
 • sapkafej
  #56
  ha én csítelnék azt azért tenném, hogy idegesítsem a sok überkockát. az isteni érzés lenne
 • Ben007
  #55
  az összes csalót belekötném egy zsákba aztán addig rugdalnám őket amíg mind meg nem döglik
 • JagFater
  #54
  Az a retardált, aki nem csal? :-)
  Ennyi aggyal hogy tudsz életben maradni?
  Tipikus csíter vagy. :-)

  Aki csal, az valamilyen hiányosságot akar pótolni. Ennyi.
  Tehetség, intelligencia, kitartás, stb...valamelyik nincs meg neki ahhoz, hogy sikerélménye legyen, így kénytelen csalni...
 • nikopeti
  #53
  Érdekes téma... Én soha nem használtam cheatet és nem is akarok. Ha valamelyik szerveren találok gyanus egyént azt általában megprobálom kirugatni a szerverröl,vagy én távozom rola. Szerintem nagyon gagyi ember aki csak igy tud érvényesülni... mi a f...... játszik az ilyen??? Nincs benne semmi kihivás.Nekem ez a véleményem!
 • mosoporr
  #52
  Jó látom már h ez itt 1oldalu lesz,én tényeket írtam h miért téma még ma is a csalás (nem én találtam ki a csalást és 1csítet se írtam).

  De ti akik warez serveren toljátok ugyan olyan hibásak vagytok h ez lett belőle.

  És még valami örülnötök kéne h legalább 1 valaki felmeri válalni itt a forumon, és meg tapasztalta mindkét oldalt,hidd el van rálátásom a dologra,én a problémákat feszegettem Ti meg csak a fikázást.

  még ma kihal a topik ha 1oldalu a beszélgetés.
 • eightmiles
  #51
  Mert aki nem csal, az retardált?

  "amúgy meg kinek rontanám el a játékát,akik multiba nyomják felvannak rá készülve csak az adminokon múlik mennyire felkészültek."

  Felkészültek, de mit ér azzal, ha te LMGvel fejbelövöd a pálya túlsó feléről? WHnál meg Ő nem látja, hogy te hol vagy..
 • mosoporr
  #50
  1szer valaki ezt mondta "az internetet nem lehet megfékezni"
 • Kandurex
  #49
  Az internet etika alapja a multiplayer etikának, ezért fórumképtelen és közösség rombolónak számít a csalás, amiért a játékos fórumról kizárás jár. Ezt csak azoknak mondom akik netalán verik a mellüket, hogy ők milyen jól csalnak.