361
Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?)
  • Cserediák
    Noigen,de sok szeretetfajta van..önző,birtokló,heves,lángoló,lassú tűz,gyötrő...stb.Nos?Melyik a helyes?:)
  • salsoul
    "-Miért ritka manapság a tartalmasabb párosélet?És miért?"

Mert már az "egyedülélet" is silány és tartalmatlan.
  • TothLaci
    Pontosan.
    Egyébként egy szabály van: SZERESS! Ha partner betartja, akkor nagy baj nem lehet. :D
  • Petka
    Viták nélkül nem kapcsolat egy párkapcsolat!
  • MerlinW
    Remek párkapcsolat titka: minden héten egy pár kapcsolat:)
  • Heffi
    Na tünj már innen te kis szánalom...
  • Cserediák
    A karrierista szerintem a munka rabja.Az olyan embert látom annak,aki háttérbe szorítja (esetleges családját)..Jóóó hátra,és a munkáért él.És nem feltétlenül azért,mert rosszul élnek,hanem ezt helyezi előnybe.Te mit értesz a karrierista alatt?
  • Rundstedt17
    Mondjuk igaz hiszen már alapból nem állok össze számomra tökéletlennel:D
  • SötétBarom
    A karrieristák szerinted 15 órát dolgoznak heti hét nap?
  • SötétBarom
    Az oka az, hogy ma már lehet válni. Semmi köze ahhoz, hogy karrierista vagy, vagy nem. Nem leszel társadalmi feketebárány, ha már a 3. feleségnél tartasz. Mi volt a leghosszabb kapcsolatod ha megkérdezhetem?
  • Cserediák
    Ez manapság toppos helyet foglal el.,csak ezzel meg az a baj,hogy tegyük fel(35 éves korára legkésőbb elér mindent..beteljesülnek karrierista álmai),de kivel osztaná ezt meg?Ott ül a sikerhegyen..egyedül.Remek móka lehet!tudom sajnálni az ilyen embert.Csak az a baj,hogy már kezd sokasodni a számuk.
  • dartonita
    Sok es jo szeksz.
    Amugy tok uncsi mar az n+1-edik ilyen topik.
  • werkfilm
    legalább egy panelba laknak 1 minimalfizetésből nyomorult életmódot előrevetítve a szerencsétlennek? nembaj ingyentankönyvet kap 16 éves korig, aztán szedheti a rohadt krumplit a mcdonalds szemeteséből
  • w77d
    a másik legfőbb ok a párkapcsolatok szétzilálásában a karrierista életmód. Sok az olyan, aki cseszik gyereket vagy kapcsolatot vállalni, mert akkor mi lesz a melóval. A nővérem előtt le a kalappal, most 23 éves és egy gyönyörű babát szült a férjének. Van vitájuk elég sok, de mégis annyira látszik rajtuk hogy boldogok....
  • Cserediák
    Jobb?Hmm...mindenkinél van jobb,de talán valakik megelégednek a kevésbé jobbal,de biztossal,mert az illető megbecsüli,nem cseszi át..stb.Minek a tökéleteset keresni,ha esetleg a kevésbé tökéletesebbel is maximális lehet az összhang?
  • kocsisgabor9999
    Kerüld a sminkes kurvákat. Ennyi.
  • Cserediák
    Sajnos egy része..igen!Csak azt nem értem ,hogy a rohanó világban ,miért nem fordítunk csak egy kis időt a párunkra,ill a kapcsolatra.Elméletileg az ember társas lény.Rendben.De most már előbb van a karrier és vele párhuzamosan az egyéjjcakás kalandok(mert többre nem futja).Valaki nem is akar kialakítani tartósabbat.Ezt sem értem!Sok a kifogás...
  • REPS0L
    180 fokos fordulat után nem kell feladni, meg kell próbálni még 180 fokot fordítani rajta aztán csók, nem olyan nehéz az, csak kedveskedni kell.
  • Rundstedt17
    Semmi sem örök vagy bejön a képbe egy jobb
  • Cserediák
    A többi értelmesebb és érettebb olvasót pedig köszöntöm!:)---> ez amolyan ünnepélyes akart lenni,bocs ha a koccintás elmaradt!:P
    Szóval,nincs semmi baj azzal ha valaki az osztálytársával,bár kétség kívül eléggé necces..ha a szakítást nézzük(na jó nem kell előre sietni^^)..Legtöbb kapcsolat azonban sajnos zátonyra fut és a kutya se érti ,hogy az eddig látszólag "jól elvagyunk" dolog 180fokos fordulatot vesz.Ez vajon miért van?Mi romlik el?
  • REPS0L
    csőcső: Raimond Montecuccoli
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    Montecuccoli
  • Rundstedt17
  • kocsisgabor9999
    Azért sok a rövid kapcsolat, mert az európaiak birkák.
  • kocsisgabor9999
    Egy értelmes önzetlen lány, egy értelmes önzetlen fiú... Több nem kell.
  • geo91
    "pénz, pénz, pénz." :DDD

ki is mondta? az most nem ugrik be... :S
  • kuci06
    alrek
    trollkodik minden topikban
  • Cserediák
    Nah látom azért betalálnak ide a kis nyomik is:)Köszöntelek téged is...bár sztem ez egy kicsit komolyabb téma ,amihez Te sajnos még gyerkőc vagy..úgyhogy hess szépen vissza a WoW pályára és szopogass anyatejet!
  • REPS0L
    nemgázos, érted nem kell nyalni-falni egymást, arra ottvannak az esték. ugyanúgy elvagyunk mint barátként, pár puszi, ölelés, stb, de nem visszük túlzásba, (főleg h vannak ellenszenves kis kurvák az osztályba akit ketté törnék) ha haverokkal le akarok menni egy cigire vagy büfébe vagy akárhova, nem kell neki szólni érted hogy figyu engedj már le, csak mondom neki hogy lemegyek aztán önnyi.
  • F1re
    télleg: D:D:D:D most nézem :D
  • SötétBarom
    :D!

• F1re
    az faxa bár engem idegesitene h oszt társam :D
  • REPS0L
    lazán odaszólt a csaj :o
  • F1re
    Életkor: 14 alatt ?:D
  • w77d
    "Miért ritka manapság a tartalmasabb párosélet?És miért?"

azért mert az ember el van kényelmesedve, ha valami probléma van, cseszik közös erővel megoldani. A viták elengedhetetlenek a pár összecsiszolódásához. Viszont emiatt a kapcsolatot feladni nem szabad, csak tisztán szeretni...
  • REPS0L
    mielőtt összejössz vkivel, ne csak 2 alkalommal találkozzatok előtte, hanem sokkal többször. Nekem a mostani barátnőm 1-1,5 évig barátom volt, most aug. 3-án összejöttünk. Én eddig is jórészt többet éreztem, Ő meg most, aztán azt mondta nem bánta meg, és nem is látszik h megbánta volna. Osztálytársak is vagyunk, meg du. is együttvagyunk jórészt, nem unjuk egymást, mindig kitalálunk vmi baromságot, eddig tökéletes.
  • werkfilm
    az hogy nemvagy akkora fogyatékos geci hogy nem tudsz 15 perc alatt beleírni a szaros topicodba
    aki neten is ennyire életképtelen ne várjon már értelmes kapcsolatot maga köré
    bár amekkora buta gecik a nők és amennyien vannak, még Te is fogsz találni
    kurva anyád

here i come
  • bcrics
    hogyan élvez el 1 robot?
    kiveri a biztosítékot.

válaszoltam a kérdésedre?
  • SötétBarom
    Egy harmonikus kapcsolat kialakításához elengedhetetlen feltételek(?):

Ugyanarra a három dologra van szükséged, mint a háborúban :D