39
  • winnie
    azért más, mert az egyik user ezt írta be. a frissítés viszonylag lassú.
  • Rosco
    IMDB-n más a sztori:
    "Rambo fights off drug dealers and human traffickers to save a young girl kidnapped by a hostile cult near the border between the U.S. and Mexico"
    Na, ez szerintem sokkal királyabb sztori lenne. Leépítené a komplett mexikói határt.
  • winnie
    "...és hát az IMDB-n is van egy kis morzsa:
    Rambo V : The Savage Hunt"

az nem jelent semmit, csak valaki felvitte a hír alapján a címet, meg betették a kamu micjey rourke-ot. akár ki is törölhetnéd, ha arra jérsz.
  • pixx
    Főleg, hogy nem is Sci-fi lesz, hanem Katona alapú film(gyerekkoruktól képzet katonákról szól). Nem lesz rossz, és debott pár csalit, mindjárt rá is harapott mindenkit. A filmnek zöld útja van szerintem, ha már így ráharapott mindenki :)
    Hajrá Sly!
  • LuciferTheReal
    Azért okos ez a mókus:D
    Mindjárt mennyien foglalkoznak vele világszerte. Én is ezt tenném a helyébe!
    Elhintenék egy ötletet, és megnézném vevők e rá, ill. mennyire:D
    Vagy egyáltalán érdemes e egy folyamatot folytatni...
    ...
    A háttér inkább farkast takar, de sly soha nem fogja Sci-fi-vé alakítani...
    Ember-ből tunningolt katonák már inkább működnének...
    és bármilyen öreg, még mindíg toppon van.
    Elmehet a p*csába, aki nem akarna ennyi idősen a helyében lenni:D
    Ezt már csak azok is erősítik, akik simán dolgoznak jelenleg is vele:
    The Expendables
    ...és hát az IMDB-n is van egy kis morzsa:
    Rambo V : The Savage Hunt
  • torcipepe
    ilyen szuperkatonás film már volt, asszem az a szőke kockafej játszotta
  • mihály
    ki nézné belőle ki, hogy 63 éves??
  • mihály
    öreg???, és ki hinné, hogy 63 évesen így néz ki és még ilyen fitt ( még filmezéshez is)
  • winnie
    és egy öreg ember ne színészkedjen, ugye?

(nem semmi ez a központozás nélküli írás.)
  • icemankimi
    minek 5 rész ez vagy 10 évvel ezelőtt kellett volna nem most már stallone is öreg.
  • Zombee
    Én kétpofára zabálom az ilyen régi akciófilmeket, újabb híján. Szóval nekem jöhet.
  • Csak77
    Pofátlan lett Stallone, de tényleg kell már valami újítás. Unalmas állandóan a gonosz orosz, vietnám, kínai mittomén gonosz ellen menni.
  • wolruf
    ... helyett a Skynet az ilyen ötletek alapján eldobja az agyát és sírva visszaváltozik quartzjátékká
  • xido
    ..most nekem inkább Stallone Predator ugrott így be hirtelen:)))
  • blessyou
    Nemrég sikerült megszereznem egy turkálóban az első részt könyvben (az eredeti sztorit) 100 Ft-ért. Egyébként egész jó kis olvasmány, a film is jó volt, kár hogy a folytatások miatt Andy Vajna átíratta a végét, az eredeti sokkal ütősebb.
  • winnie
    hát, ha stallone mondja.
  • kiskelgyo
    most komolyan!!!
    ki hiszi ezt el?!?!
  • bmw
    Tokeletes katona!.:))
    Van Damme is benne lesz?:))
  • Chocho
    Azért valami concept, vagy egyedi fotó elkélt volna. Szerintem ez... fake-szagú. Nem mondom, hogy tuti az, de nem lepődnék meg.

Mellesleg engem nem riaszt az ötlet. Rambo már mindennel szembenézett, úgyhogy neki újat mutatni nagyon nehéz lenne. A 4. rész pedig fantasztikusan jó akciófilm volt, szóval ha jön az 5, én tuti adok neki esélyt.
  • TeDDyRuSh
    Jó lenne a story, de félek, hogy ezt is kicsavarják és valami baromi látványos green, meg blue box-os megoldásokkal fogunk találkozni. Igaz, most így hírtelen jónak tűnne, ha dzsungelharcosként mondjuk NY dzsugelében írtaná a gonoszt, a jól bevált robbanó nyílvesszőivel:) Nekem a 4. rész bejött, jó volt. Ha hoz egy hasonló feelinget, akkor OK.
  • boomsly
    LoLcikám! Nem kéne neked egy hemüveg?
    Láttad a "plakát" hátterét?
  • bladesoft
    Lehet az lesz a sztori hogy Al Gore elnök aktiválja Rambo-t Medvedisznóember hibridek ellen.
  • savior
    szuper katonak, tehat csillagharcosok. a csillagharcosoknak pedig van egy olyan kulonleges kepesseguk, hogy kepesek orias gorillava atvaltozni.
  • vmiki88
    szuper katonák.
    Hallottál már medve katonákról?
    Lol leírod ezt a kommentet és nem veszed észre a választ
  • nessboth
    ...és a Skynet öntudatára ébred...
  • Bhalage
    alapmű!
  • boomsly
    "Az üldözés tárgya pedig az amerikai hadsereg kísérletei által előállított szuperkatonák lesznek, akik elszabadulnak és csak egyvalaki állíthatja meg őket."
    És mik azok? Szuper barna medvék?
  • Neton
    Volt is ilyen film Svarcival, Kommandó néven. :D
  • ddt500
    Rambo vs. Predator.
  • bladesoft
    Messziröl jött ember azt kamuzik amit akar... az sg.hu-n
    Reagáljatok rá mert törlik ugyis xDD
  • mihály
    "még plakát is készült az egyelőre csak tervezőasztalon létező filmhez" gyanúról nincs szó mivel még el se kezdték forgatni és csak ezen a fesztiválon vagdosták össze ezt a képet ugyhogy ez egyértelmű..., viszont az ötlet nem rossz de azért kicsit még ötletesebbnek kéne lennie, meg aztán régebben azt írták, hogy a rambo 5. története arról fog szólni, hogy elrabolják rambo lányát, rambo pedig megy és kiszabadítja, és városban játszódott volna, mégis szerintem a mostani ötlet azért jobban illik egy rambo filmhez, mert az a "elrabolták a lányomat!!!!! de én megkeresem, aki az útamba áll szét gyilkolom, szétzúzok, robbantok mindent majd megmentem a lányom és élünk tovább boldogan" féle film kicsit unalmas lenne egy rambo filmhez, akkor már tiszta olyan lenne mint az elrabolva csak rambo stílusban vagy mint elrabolva 2., a képről viszont ha ránézek és belegondolog a történetbe, elsőnek olyan ötletem ugrott be, hogy olyan szuperkatonák szabadultak el akik átváltoznak farkasemberré, hát nem tudom.....
  • winnie
    amíg nem kezdik a forgatást, addig nem fogsz 5. részes képet látni:)
  • skodatuning
    Ez a kép inkább egy könyvborítóra hajaz.Cujo Vs. Rambo...
  • Sanyix
    A sztállóne képe itt pl a 4-ből van, uh kicsitse gyanús ám...

De egyébként jó lenne rambo az űrben, ahol csillagharcosként aprítja az ufonautákat, miközben vietnami emlékképek ugranak be neki.
  • Blasta
    Ez a plakát, öcsém.

Egyértelmű, hogy egy home made cucc, ez nem hivatalos, pláne nem a Torontói fesztiválra készült.
  • nmktheking
    Lehet azért a kamu, mert a Variety miatt kiszivárgott az eredeti történet, és most el akarják hitetni mindenkivel, hogy nem az lesz, hanem ez a hulladék. Bár nem tudom, nem olvastam a Variety cikkét, lehet nem kamu, de akkor viszont nagyon nem értem, mit akarnak egy ilyen szarral.
  • winnie
    létezik, hogy ez komoly hír? de ha nem, akkor miért a kamu? ez a poszter...
  • Rotcsa
    Dedee....
    Jönnek az elszabadult szuperkatonák! Szuper látással, szuper erővel, szuper pontossággal, de csak egy valaki állíthatja meg őket! Ő pedig nem más, mint....
    Chuck Rambo!
  • Zombee
    Na neeee....