Amerikai indián népzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egyébként múltkor néztem egy fesztiválozó indián zenekar honlapját(ami egyébként nem nagy szám) és tök jó zene megy alatta :)
http://herencias.gportal.hu/]Herenciás
ebben a topikbantalálhattok egy-két lemezt.a jelszót biztos megtaláljátok.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Azokra a köcsögökre, akik elémvágnak, nem adnak elsõbbséget és természetesen könyökbõl hajlítva kaptak középsõ ujjat, most egyszerûen visszamosolygok, egy "találkozzunk a legközelebbi fán" gondolattal.
500 Mb-nyi zene van kiírva CD-re amin csak indián népzene van, mindenféle verzióban. :)
A lustábbak kedvéért. :)
bocsánat ezt szerettem volna , nekem ez a kedvencem

Vagy mediaconverter.org, beírod a youtube-os linket, aztán kiválasztod outputnak az mp3-at. :)
Van ilyen?
A zenei részlegen találtam két CD-t, már rendelem is. :)
Én meg azt várom már hogy jöjjenek ide Nyíregyházára az indián zenészek és tudjak venni CD-t... :)
minden dobbanásnál kirázott a hideg...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Volt hogy korábban indultam el melóba, azt volt egy kis szabadidõm, le is szálltam ott a 7-esrõl amikor épp játszottak, beálltam a közönségbe hallgatni. :)
Ennek a zenének nem tudod esetleg a pontos címét?
bár lehet fura, de ezektõl a zenéktõl teljesen másokat is álmodok, ha alvás közben hallgatom... sokkal szebbeket...
Igen, utánanéztem, délkelet-afrikai
\"Errõl van szó!\"
tetszik az a klipje is amikor visszafelé telik az idõ a szám alatt
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.