65
A bennszülött amerikai indiánok népzenéje
-
Regiujzenek #65 Ezt a zenetípust a dél-amerikai indiánok művelik a legmagasabb fokon:
Pánsíp zene
-
Vlala #64 Ennek a dalnak ez a sokadik feldolgozása, amit hallok. Ez a legjobb bennük, ahány "törzs", annyi változás. -
#63 aki nem látná -
#62 Én meg EZT ajánlom! -
#61 -
#60 az lehet, ők a sztárok, sok helyre hívják őket :D -
DIESEL DOG #59 Mintha nyáron ők lettek volna itt Nyíregyházán a főtéren... nagyon ismerős a 3 fazon. :) -
#58 na akk a link még egyszer -
#57 ezt szoktam hallgatni mindig ha rámjön az indiánkodás :)
egyébként múltkor néztem egy fesztiválozó indián zenekar honlapját(ami egyébként nem nagy szám) és tök jó zene megy alatta :)
-
DIESEL DOG #56 Jó régen írtak ide, megtöröm a csendet ha nem bánjátok egy szép muzsikával... :)
-
DIESEL DOG #55 Köszi! :) -
#54 thx :) -
#53 Sziasztok!
ebben a topikbantalálhattok egy-két lemezt.a jelszót biztos megtaláljátok. -
#52 ha lassabb akk inkább a dél-amerikai indiánok hangszerelését hallgatom, azokból meg csak a lassú dallamokat szeretem :) -
Vlala #51 Atóban nagyon jó hatása van az indián zenének.
Azokra a köcsögökre, akik elémvágnak, nem adnak elsőbbséget és természetesen könyökből hajlítva kaptak középső ujjat, most egyszerűen visszamosolygok, egy "találkozzunk a legközelebbi fán" gondolattal. -
DIESEL DOG #50 Nekem tetszenek a lassabbak is. Azok nyugtató, relaxáló zenék. Pl: kocsiban nagyon szeretem az ilyen zenéket hallgatni, főleg ha hosszabb útra megyek.
500 Mb-nyi zene van kiírva CD-re amin csak indián népzene van, mindenféle verzióban. :) -
#49 nekem a kicsit pörgősebbek jönnek be, nem szeretem az ilyen lassú ütemű zenéket. -
Vlala #48 Ha nem haragszol, gyártottam belőle linket.
A lustábbak kedvéért. :) -
foldigiliszta #47 http://www.youtube.com/watch?v=fXBlWiTUdN8
bocsánat ezt szerettem volna , nekem ez a kedvencem -
foldigiliszta #46 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fXBlWiTUdN8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fXBlWiTUdN8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
DIESEL DOG #45 Nagyon szép videó és nagyon szép a zenei aláfestés is!
-
#44 csak azért kérdeztem, mert azt hitten ezt mondod, amin rajta van a Chirapaq de akk nem:) -
Vlala #43 Nem, nekem kék. Megpróbáltam megkeresni google-n, hátha beadja - olyan találatokat kaptam, hogy hűha. Ha gondolod, majd bescannelem. -
DIESEL DOG #42 Köszönöm a tanácsot! Máris kipróbálom! :) -
#41 best of indiansnek neked ez a borítója???
-
Vlala #40 Youtube catcher. :)
Vagy mediaconverter.org, beírod a youtube-os linket, aztán kiválasztod outputnak az mp3-at. :) -
DIESEL DOG #39 Köszi a választ, megpróbálom valahonnan lehúzni ezt a zenét. :) -
Vlala #38
Van ilyen?
A zenei részlegen találtam két CD-t, már rendelem is. :) -
Vlala #37 Bocs, hogy ilyen későn találtam meg, most volt rá időm. Chirapaq a címe, a Best of Indians CD-n rajta van. (és többek között a #2-ben szereplő link címében is, csak későn vettem észre.)
-
#36 amúgy itt nézegettem pár cuccot de nekem nagyon alacsonynak tűnnek az árak ahhoz képest h kézzel készített eredeti cuccok vannak. vkinek vélemény róla?? -
#35 jah én is remélem h még az ősszel eljönnek siófokra! kár h külön nincs ilyen jellegű üzlet, vagyis én még egyet sem láttam. -
DIESEL DOG #34 Szívesen vennék én is pánsípot. Csendes téli délutánokon eljátszanék rajta valami szépet.
Én meg azt várom már hogy jöjjenek ide Nyíregyházára az indián zenészek és tudjak venni CD-t... :) -
#33 amúgy régóta gondolkoztam már h veszek pánsípot(vagy nem tudom ők minek hívják) mert nekem nagyon tetszik a hangja! de most meg sehol nem találok :S pr éve voltam olyan hülye h nem vettem equadori zenészektől, pedig az igazi indián pánsíp volt. -
#32 sajnos nem :S de reméljük Vlala kideríti :) -
minden dobbanásnál kirázott a hideg... -
Daza500 #30 Pesten pl. Perui indiánok szoktak zenélni a Baross téren.
Volt hogy korábban indultam el melóba, azt volt egy kis szabadidőm, le is szálltam ott a 7-esről amikor épp játszottak, beálltam a közönségbe hallgatni. :) -
DIESEL DOG #29 Köszönöm! :) -
Vlala #28 Rajta van valamelyik CD-n. Holnapra megnézem. -
DIESEL DOG #27 +fav topik!
Ennek a zenének nem tudod esetleg a pontos címét? -
#26 +fav topic van hogy youtube listát állítok össze indián zenékből és arra alszok el a gép elött imádom...
bár lehet fura, de ezektől a zenéktől teljesen másokat is álmodok, ha alvás közben hallgatom... sokkal szebbeket...