38
  • TeDDyRuSh
    #38
    Sok egyszerű ember kis fórumon is elfér...
  • winnie
    #35
    na, ezt viszont nem értem. naná, hogy törlik. én blogon vagy máshol minden ilyet törlök, más kérdés, hogy eleve azt írják, hogy "elírtad ezt meg ezt, ha elolvastad, töröld".

    semmi, de semmi értelme okafogyott kommentet bent tartani és leginkább offtopikot bent hagyni, hiszen az a leggázabb egy fórumba.
  • bmw
    #34
    Szerintem a 2 sem volt nagy szam mar...
  • Chocho
    #33
    Nekem is töröltek már párat, olyanokat, amikben a cikk elírásaira, hibáira hívtam fel a figyelmet. Az SG már csak ilyen. :)
  • TeDDyRuSh
    #32
    Aki rendszeres SG olvasó, annak nem kell magyarázni Viktor szerencsétlenségeit. Fel lehetne sorolni minden hibát, de ezt már jó páran, köztük magam is megtettem már pár év alatt. Nekem már rég nem Viktor szúrj a szemem, hanem a menedzsment, ha van ilyen az SG-nél, aki eltűri ezt. Persze volt változás, hisz néha beszállt Ötvös Tibi egy két cikk erejéig, illetve be lett vezetve a cikk értékelés (csillagozás), de ezek ellenére nem változik semmmi ennyi idő után sem. Viktornak, ahogy teszi már most is, a filmbuzira kell irogatnia, ahol az a "kamu filmkritikus krém" fikázza a filmeket.

    Igaz sok infót szolgáltat "barátunk", felkészültsége megkérdőjelezhetetlen, de a tálalás sokszor (túl sokszor) siralmas. És ami rosszabb, hogy fórumon sokkal normálisabb. Ezeket a cikkeket a filmes haveroknak írja, nem nekünk. Persze a gárda jó és megdumáljuk fórumban, hogy mi is van valójában. Szerencsére nem lehet mindenkit megtéveszteni, félrevezetni.

    (az "anti Szekeres Viktot" fórumom anno két órát élt meg itt az SG-n:)
  • Mcsiv
    #31
    "Szerintem meg igenis jól csinálja amit csinál. Egy címnek pontosan ilyennek kell lenni.". Igen, hát persze, mint pl az "Új Mátrix jön jövőre?" címü szerzemény. A legszebb, hogy teljesen félrevezető, az egyetlen közös pontja hogy az emberek repültek (de jobban megnézve, szerintem estek lefele). Az ilyen szánalomra méltó, hogy egy nagy névről húz egy bőrt azért, hogy a szutykos, cikknek nevezett vackát elolvassák. Ennyi erővel, a Pán Péter feldolgozások meg mind mind a mátrix előzményei, elvégre ott is repülnek az emberek.
  • czyi
    #30
    Soha nem szoktam hisztizni. Trendekbe sem állok be. Csak egyszerűen szemet szúr, amit Sz. V. folyamatosan "újságírás" címszó alatt művel. Nem kéne. Mert az SG amúgy igen színvonalas (szerintem), ez viszont folyamatosan bosszúságokra, magamban való anyázásra, valamint ilyetén hozzászólásokra ragadtat. Ami, sajnos, valóban csak szájtépésnek tűnhet, mert én innen, egyszerű laikus júzer, semmit nem tudok a dolgokon változtatni. Épp csak a véleményemet elmondani. Pont.
  • kalapos01
    #29
    Hadd pécézzem ki ezt a mondatodat: "majd mindegyik ún. cikkénél megfigyelhető. "

    Ebből látható, hogy ún. hisztiről van szó, amiről a hisztiző még el is hiszi, hogy igaz. Pedig nem. Az ilyet nevetik elfogultságnak. Klikkelj a filmes rovatra és olvasd el a hírek címeit. Az utolsó párat.

    Guy Ritchie is képregény-filmet rendez
    A TV2 és az RTL is műsorokat halaszt a foci miatt
    Most már biztos, hogy lesz Gagyi mami 3.
    Siker vagy bukás a Big Brother?
    Nem biztos, hogy a legjobb film kapja az Oscart
    Horrorparódiához ütős plakát dukál
    5 perc Stargate Universe

    Remekül látszik, hogy a hiszti oka az elszórt példákból történő ész nélküli általánosítás, ami inkább a hisztiseket minősíti.

    (Nem mintha valakit is védeni akarnák, csak gondoltam szólok, mert ez tipikus "fától az erdőt" magatartás, hasonló, amikor a panaszos, olvasva két másikat azt hiszi, hogy mindenki panaszkodik.)
  • czyi
    #28
    Nekem például az a bajom, hogy SEMMI, de semmi köze nincs a cikk tartalmához! Szóval nem csak a hatásvadászságával van baj, illetve nem is elsősorban azzal..... (És, sajnos, ez a gyakorlat Sz. V. majd mindegyik ún. cikkénél megfigyelhető. És, sajnos, nincs senki a szerkesztőségből, aki lenne annyira igényes, színvonaltartó, stb., hogy tegyen ez ellen valamit. Például leülhetne már valaki Sz. V.-vel, és beszélhetne komolyan a fejével a minőségi újságírás mibenlétéről....)
  • algost
    #27
    Igen, elolvasom a cikkeit, azért mert percenként ír kettőt és gyakorlatilag más nem is nagyon ír ide...Jó, aláírom, hogy volt egy pár normális írása meg olyan is ami tettszett, így utólag, de kiteszi a Gagyi Mami 3-hoz az Edimörfi képét???Azért ez már egy picit durva, nem? Sőt szánalmas...Jó hogy már nem a Berényi Miki fotóját teszi ki...:) Nem csesztetni akartam, de összegyűlt egy csomó agresszió amit nem vezettem le maszturbálással és hát, itt jött ki...
  • TeDDyRuSh
    #26
    Nem tudom mi bajotok a címmel?! Ugyanaz a hatásvadász, Blikkes copy, amire rászoktatták Viktort. Ez kellett, hogy többen olvassák a cikkeket. Viktornak egy szerencséje van, hogy jó a gárda, aki ide feljár. A témák nem rosszak, de max 3 csillagot ér a tálalás Viktro részéről. Ötvös Tibi szokott még próbálkozni és nem is rossz.
  • Zombee
    #25
    Csak tudnám, mi került 130 millióba a 2. részben... hacsak nem Will Smith gázsija, mert a film azért nem annyival látványosabb.
  • bladesoft
    #24
    LOL az egyik hozzászólásomat törölték!!! Ez az büszke vagyok magamra!
  • cS6Szi
    #23
    "Jön a Bad Boys 3." - Ennek aztán sok értelme lett volna. A címben le van írva a hír:)

    Valóban?
    Tudod mikor jön? Ki fog visszatérni a szerepekben? Ki írja a sztorit?
  • kalapos01
    #22
    "Jön a Bad Boys 3." - Ennek aztán sok értelme lett volna. A címben le van írva a hír:)
  • chronos75
    #21
    Semmi baj Viktorral, megmozgatja a nethuszárokat legalább és végtére is ez a célja.. Ha "normális" címet adott volna, ide se jöttetek volna, viszont most fröcsögtethetitek a "jólértesültségeteket".. IMHO
  • cS6Szi
    #20
    Látom megjöttek a szekeres viktor fanok.
    Semmit nem szóltam volna ha mondjuk az let volna a cím, hogy -Jön a Bad Boys 3-.
    És csak halkan megsugom, hogy ugyan anyian olvasták volna a cikket.
    De Viktor elvtársban fel sem merül, hogy a valóságnak megfelelő vagy csak szimplán egy normális címet írjon.
    És valóban "Legyen figyelemfelkeltő" vagy esetleg poénos, de viktortól csak szánalmasra telik
  • narumon
    #19
    "Információ szerzésére ott az internt és a különböző filmes, valamint hírportálok tehát az írásaidra semmi szükség"

    Én nem akarok beleugatni, de ez pont az interneten található hírportál. Nekem pl az is új info volt, hogy terveznek egyáltalán Bad Boys 3-at, csak a cim volt érdekes mert szerintem ez nem kérdés, illetve nem kivánságműsor.
  • skodatuning
    #18
    A címben is meg a cikkben is a Bad Boys 3-ról van szó.
  • kakateve
    #17
    Legyen figyelemfelkeltő. Aláírom. Jogos. De amikor kirak egy címet, rámegyek és teljesen másról szól az egész... átb*szás.
  • bladesoft
    #16
    Figyelemkeltő vagy megtévesztő?És legtöbbször azért olvassuk el mert hülyeséget látunk és azt hisszük még nem józanodtunk ki...
    A cím lehetett volna az is Bad Boys 3 lehet hogy más szereplökkel.... ja nem mégis azokkal.És csak a mondat eleje lenne kitéve postnak...
  • torcipepe
    #15
    ez a címadási stílus tényleg megtévesztő. de ettől függetlenül én szeretem ezeket a cikkeket is, mert a kommentek itt a legfaszábbak. sokkal izgalmasabb, mint a linux-windows csata.
  • LacfY
    #14
    Szerintem meg igenis jól csinálja amit csinál. Egy címnek pontosan ilyennek kell lenni. Figyelemfelkeltőnek, hogy az ember ha elolvassa, késztetést érezzen arra hogy elolvassa. És ahogy látom sokan elolvassák, tehát a cím eléri célját.
    SOKADIK - NULL a cikkírónak.
  • cS6Szi
    #13
    Szekeres Viktor az újságírás Uwe Boll-ja.

    Sztem ennek is petició kéne (vagy pisztoly hogy lelőhesse magát már végre)
  • skodatuning
    #12
    Bocs.."algost"-nak szólt...
    Amúgy jöhet a 3,nekem is tetszett az első kettő.Az első résznek a zenéje nekem igazi klasszikus lett.
  • skodatuning
    #11
    "a lényeg, hogy olvassa a sok hülye"
    Te is elolvastad...ennyi.
    "Már egy ideje figyelem az írásaidat"
    Akkor minek?
  • bladesoft
    #10
    Bad boys jöhet. Kell sikeres akciófilm volt a jobb fajtából.Lövöldözös,száguldós,poénos és jó csajos ez bejön mindenkinek. A bevétel ezt mutatja, a dvd vásárlás ezt mutatja még a nyüves imdb-n is 6.2-6.6 a két rész.Még te is leirod hogy sikeres lesz... ne égesd magad ilyen cimekkel mint ez is.
    Vagy pl a "spielberg_megint_a_jurassic_park_irojahoz_nyul" (elég perverz cim nem?) :D
  • algost
    #9
    Abszolút nem vagyok ellenséges, de mindenki azt csinálja amihez ért...
    Nem így van ezzel minden ember? Én sem megyek el fodrásznak, hiába vágom saját magamnak a hajamat...Ez így érthető?Vagy előbb tanulja ki azt amit csinál, aztán csinálja, de így basszus, lassan már minden szar témában ír kedves Viktor úr és nagyon idegesítő, hogy minden témát felvet az oldalon, csak azért, hogy Olvassák...fujjj, ezt azért már ne!!
  • algost
    #8
    Igen, az elképzelhető, de nem szoktam olyan cikkeket írni, amit egyszer megírt más, máshogy...Objektíven meg általában a diktátorok szoktak fogalmazni (Hogy mi kell nekünk, mi kell népünknek!) Kedves Viktor úr meg menjen el kukákat üríteni, mert szerintem ahhoz kiválóan ért, vagy gereblyézzen a kerületében, az is rettentően hasznos dolog szokott lenni, pláne most lesz majd az, hisz már jön az ősz, hűvösödik az idő...
  • Xabinho87
    #7
    Bad Boys? Bármikor jöhet! Ha 8 évenként jön egy rész a 4.be már Mike egy hibrid sportkocsival fog száguldozni.:D
  • vmiki88
    #6
    szerintem elborult nálad a gyógyszer

    Hát a Bad Boys 3 meg kell!
  • Johnny Maize
    #5
    "Nos, úgy érzem lépéseket kell tenni azért, hogy valahogy eltávolítsanak téged innen."

    Hahahahahaha
  • algost
    #4
    Kedves Viktor!

    Már egy ideje figyelem az írásaidat és finoman szólva is durva amit művelsz!
    Nem tudom mi a jó neked ebben, de valószínűsítem, hogy ezt pénzért csinálod!
    A Nagy büdös semmiről írni baromi könnyű.Gondolom szeretsz mások helyett gondolkodni is, hisz több írásodban is megfigyelhető, hogy "mi" vagyunk benne...Mi az pl, hogy kell nekünk? Nincs olyan , hogy nekünk, olyan van, hogy te, meg te és te.Információ szerzésére ott az internt és a különböző filmes, valamint hírportálok tehát az írásaidra semmi szükség.Nagyon sok embernek ellenszenves amit művelsz és lefogadom, hogy akik kevesebben vannak azok a te közeli ismerőseid.Sok cím félrevezető, ami arra enged következtetni, hogy leszarod te, mi a téma, vagy miről is írsz, a lényeg, hogy olvassa a sok hülye.
    Nos, úgy érzem lépéseket kell tenni azért, hogy valahogy eltávolítsanak téged innen.

    Üdv, Bokros Ádám
  • djstefi
    #3
    nahna' hogy kell !!! de ha 8 evente 1 epizod a ritmus akkor a 4. vagy 5. reszben mar tolokocsibol oxigen maszkal az arcukon fognak lodozni es pojenkodni !
  • Oroszlánszív
    #2
    Miért ne kellene? Persze, hogy kell. Csak nekem annyi a bajom, hogy mindig ennyi évet várnak egy film következő részére. Megvárják míg kiöregednek a színészek? Én nagyon várom már a Bad Boys 3-at és a Gagyi mami 3-at, és ráadásul jön még az Apádra ütök 3 is, sőt ha jól tudom jön egy Beverly Hills-i zsaru 4 is :)
  • narumon
    #1
    És miért ilyen hülye a cím már megint?