13
-
#13 A rendszer nem ismeretlen a politika vilgáában. Ausztráliában ez a választási rendszer működik, ott ugyebár jelöltek közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat. Magam is ezt tartom a leginkább hatékony kiválasztási metódusnak. -
winnie #12 csak most azért van 10 film, hogy a stúdiók még nagyobbat kaszáljanak. -
czyi #11 így van. előtte ugyanígy 10 film volt a jelölt. azaz - legalább is ebben - hollywood semmi újat nem talált ki. :) -
gulyasandras #10 1944-ben vitték le 5-re. -
cateran #9 Nah..nem vita volt,csak valakinek valaszoltal vmit,en meg ezt reagaltam..(franc se emlekszik mar pontosan:D) A "Tarolt az Alkonyat" kommentjei kozt van:D -
winnie #8 szép találat, akkor felteszem nem volt igazam:) -
cateran #7 Hollywood olvassa az sg-t?:D
"
cateran 2009. jún. 04. 20:11 | válasz erre | #22
Ez igy csak akkor igaz, ha 2 dolog közül kell választani....amúgy meg az amelyikre a legtöbb szavazat ment,de lehet hogy többen szavaztak MÁSRA mint erre..már összesitve..igy aztán a többség szerint nem ez a legjobb,de ez kapta a legtöbb szavazatot
(hogy érthető legyen: van 5 film és 100 szavazó,az 1. film kap 40 szavazatot,a többi mind 15-öt...100-an szavaztak,60-an úgy gondolták hogy nem az 1. film a legjobb,de mégis az fog nyerni..pedig 60 több mint 40...)
Válasz 'winnie' üzenetére (#21)"
Nem is tudtam,hogy igy adnak a véleményemre..:D -
Harkat 89 #6 "Idén (vagyis jövőre) már nem 5, hanem 10 jelölt film lesz a a Legjobb film kategóriájában. "
Ez szerintem hírnek számít. Mellesleg elolvasva a cikket kaptam új információkat amiket nem tudtam (új rendszer), szóval szerintem jó hogy megírták. -
#5 Hmm... eddig nem is tudtam, hogy csinálták. Most hogy tudom, akkor sem tartom többre az 1. helyezéért. Mint hogy eddig sem :P -
nessboth #4 B*zis, k*rekesztős,h*lokausztos,él*trajzi illetve egy b*kott sztár nagy visszatérése MINDIG OSCAR...ennyi... -
#3 a hírértéke kb annyi, hogy eddig se volt valami igazságos a szobor odaitélése, de most gondolkoztak rajta egy csomót és előrukkoltak egy szar rendszerrel újfent... -
CaptainRumi #2 nagy kár, hogy ezt csak most találták ki. -
algost #1 Mi volt a hírértéke ennek a cikknek? Nem igazán jöttem rá:)