Lezárult a Hot Coffee botrány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chocho
"A mai napon a "károsultaknak" 20,1 millió dollárt fizetett ki és ezzel véglegesen lezárta a nevetséges dolgot."

A szegény "károsultak" mától Ferrarival járnak. Ügyes.

Gaming is believing.

Sanyix
Hát igen, végülis a lelõtt karú ember akinek spriccel a karja helyén a vér, meg a lángoló ember halálraég, az semmi a játékban 😄 Bezzeg ha dugnak! Az már vérlázító.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Én csak azt nem értem meg miért olyan nagy gond, hogyha egy kibaszott játékba dugni lehet. 😛

Sztem ebbõl nem kéne ekkora hercehurcát csinálni belõle nem, hogy inkább örülnének, hogy a 8 éves Pistikék felfedezik az örömöt + rájönnek, hogy hogyan keletkeztek XD.

Csináltak volna rá egy patch-et fillérekért,aztán eldöntötte volna minden pereskedõ prûd buzi,hogy leszedi vagy nem..de a potya pénz mindig jól jön mi?..Aki GTA-t vesz és játszik,az pontosan tisztában van vele,hogy nem kisállat simogató cukiságot kap,ha annál ez a semmit mutató kockaszex kiveri a biztosítékot,csak röhögni tudok az értelmi szintjükön...
akyyy
Valami forráslink nem kéne?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊