Ötvös Tibor

Lezárult a Hot Coffee botrány

A jelek szerint végre véget ért a Rockstar egyik leghosszabbra nyúló pereskedése.

Mint ismeretes a nagyszerű és nagysikerű GTA: San Andreasban maradt egy kód, melynek aktiválásával valóban nyomhattunk pár menetet az aktuális barátnőnkkel. C.J. kávés kalandja elég nagy botrányt okozott, mivel a dobozon nem megfelelően volt feltűntetve a korhatár. A dologra azonnal lecsapott Jack Thompson, a kiadónak pedig 50 millió dollárjába került a jelenet kiiktatása.



Akkor a kiadó felajánlotta a vásárlóknak, hogy vagy visszakapják a pénzüket vagy kapnak egy javított példányt a programból. Ám sokan a pereskedés mellett döntöttek, a Take-Two pedig a héten úgy döntött, hogy nem viszi bíróságra az ügyet. A mai napon a "károsultaknak" 20,1 millió dollárt fizetett ki és ezzel véglegesen lezárta a nevetséges dolgot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Chocho #5
    "A mai napon a "károsultaknak" 20,1 millió dollárt fizetett ki és ezzel véglegesen lezárta a nevetséges dolgot."

    A szegény "károsultak" mától Ferrarival járnak. Ügyes.
  • Sanyix #4
    Hát igen, végülis a lelőtt karú ember akinek spriccel a karja helyén a vér, meg a lángoló ember halálraég, az semmi a játékban :D Bezzeg ha dugnak! Az már vérlázító.
  • tttttom #3
    Én csak azt nem értem meg miért olyan nagy gond, hogyha egy kibaszott játékba dugni lehet. :P

    Sztem ebből nem kéne ekkora hercehurcát csinálni belőle nem, hogy inkább örülnének, hogy a 8 éves Pistikék felfedezik az örömöt + rájönnek, hogy hogyan keletkeztek XD.
  • xido #2
    Csináltak volna rá egy patch-et fillérekért,aztán eldöntötte volna minden pereskedő prűd buzi,hogy leszedi vagy nem..de a potya pénz mindig jól jön mi?..Aki GTA-t vesz és játszik,az pontosan tisztában van vele,hogy nem kisállat simogató cukiságot kap,ha annál ez a semmit mutató kockaszex kiveri a biztosítékot,csak röhögni tudok az értelmi szintjükön...
  • akyyy #1
    Valami forráslink nem kéne?