9
  • winnie
    #9
    "Ui: nem nézem ezeket a műsorokat, de játékelmélet oldalról érdekesek lehetnek. "

    így van. én sem azt mondtam, hogy nézni szeretem, de játszani remek lehet, sőt, ez az ultimate játék. csak a hülye kamerák miatt hanyagolnám:)
  • trogi
    #8
    Ne szapujátok winnie-t, mert igaza lehet.
    Gondoljatok bele, hogy tudatosan csak a pénzre/győzelemre hajtotok. Nos, akkor ez tényleg egy stratégiai játék, de csak számotokra, mert a külvilág ezt nem látja (ez természetes) . Viszont így neked eléggé izgalmas a játék.
    Talán még a játékelméletből is lehet hozzászedni valami "tudást".

    Mondjuk több kérdéses dolog is van, például a nézői reakciók, a többi játékos viselkedése veled szemben, a közös feladatok.

    Ha visszagondoltok, az első magyar BB-ben is az egyik játékos eljutott a döntőig, pedig állandóan csak aludt.

    Ui: nem nézem ezeket a műsorokat, de játékelmélet oldalról érdekesek lehetnek.
  • Al Ashrad
    #7
    Engem nem a győzelem hajtana, bemennék felpróbálnám a mindenre kapható szukákat és kész. :D
  • Zombee
    #6
    Köszönöm, leülök, nincs több kérdésem.
    :)
  • winnie
    #5
    abban biztos nem lennék jó, de taktikában igen. plusz, aki nem jó, de kerüli a konfliktust, az a radar alatt sokáig ellavírozhat és építgetheti a hátországát. persze általában mindig az esik ki először, aki azt hiszi, hogy ő "hú, de nagy spíler", szóval valóban lehet, hogy kiesnék.

    persze, ha bb, akkor részemről az amerikai (nem nézem, nincs heti 3 óra időm rá, de az 1. részeket láttam), mert ott nem a tévénézőknek kell megfelelni, hanem a társak döntenek a győztesről.
  • Vanek úr
    #4
    Mondjuk ha Te csak és kizárólag gondolkodnál, akkor biztosan kiesnél az elején. :)
    Nem véletlenül vannak a közös feladatok, háziversenyek, ahol szintén részt kell venni, amihez meg sok esetben kell némi kreativitás, és 'munkakedv' is. :)
  • winnie
    #3
    "Meg hát 10-11 évad után már mi újat tud mutatni egy ilyen foshalmaz "valóságsó"?"

    ezt nem kérdezed komolyan? hogy mi újdonságot tud mutatni? minden évad új start, új játékosok, új stratégák, új taktikai csata.

    (mondjuk én már eleve a "foshalmaz" jelzőt sem értem. oké, van, aki a lövöldözős játékokat szereti, de a big brother hihetetlen jó formula, tipikus agyjáték: el kell érned, hogy te maradj a végére és úgy, hogy az előtted kiesők a végén, amikor már csak ketten maradnak, rád voksoljanak. puszta stratégiai játék, élőben, túl kell gondolkodnod 12 embert.)
  • Zombee
    #2
    Valószínűleg ezek nem annyira országos lefedettségű csatornák, mint nálunk a tv2 meg a retekklub. Esetleg nagyobb a csatornaválaszték, mint nálunk. Itt hiába van sokfele már UPC, Digi, meg akármi, rengeteg helyen csak a három alap szutyok jön be, esetleg ha van is még több, akkor se nézik. Meg hát 10-11 évad után már mi újat tud mutatni egy ilyen foshalmaz "valóságsó"? Csak azért gyártják, mert így is megéri. Végülis, nem nagy ráfizetés, a házat csak egyszer kell felépíteni, és a szereplőknek az égvilágon semmit sem kell fizetni, leszámítva a győztest, akinek a főnyereménye egy ígéret, hogy ha a kiszemelt telken befejeződnek az ásatási munkálatok, felépül a háza (ez megesett nálunk).
  • Etinger
    #1
    Hogy-hogy USA-ban ilyen kevesen néznek TV-t? Vagyis ezekből az adatokból nekem ez derül ki.... hogy a lakosságnak nem túl nagy része TV-zik.. ha a legnézettebb műsoraik nézőszámát nézem akkor is pl...