Heart of darkness

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ennyi erõvel MINDEN topikba be lehetne rakni feleselegesen 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azért nem baj ha itt is szerepel😊
Aquir
van külön az ilyen játékoknak külön topikja, ahol már volt 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bár nem teljesen ide tartozik,de ahogy kutatgatam, a Heart of Darkness után(nem jutott eszembe a címe), találtam egy jó kis point and click kalandot érdemes kipróbálni.A demója megy neten is.
http://machinarium.net/
Talán a Neverhood rajongóknak tetszeni fog,bár teljesen más a stílusa.
Remélem ezeket a régi klasszikus játékokat egyszer viszont láthatjuk Iphone-on. Most néztem,hogy az EarthWorm Jim-et már átírták rá. Kár,hogy nincs Iphone-om
Aquir
van néhány ilyen, de örülj neki, azért töltötted <#idiota>

Zeller01
leszedtem ezt a Heart of darkness-t, de iszonyatosan idegesítõ SZÉTVEREM A BILLENTYÛZETEM FOS ÁLLAT ÁÁÁÁ!!!!!!! <#boxer><#boxer><#violent><#violent><#gun><#gonosz2>

. : Z E L L E R : .

dronkZero
Pedig még kicsik is méret szempontjából... Csak egy CD, és az ilyen régieknél nem is mindig teli.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Heffi
Úgy kipróbálnám ezeket amiket itt mutogattok, csak lusta vagyok leszedni 😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Aquir
nemá😊
igazából nem hosszú,ennyi az egész terület!
(igazából persze a fejtörõk számítanak) 😊

nonicks
Neverhood az isten😄DD (bár sose sikerült végig vinni)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Aquir
xD

Looooser
wazz ezt a játékot kerestem mióta... thx a címért

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

IMYke2.0.0.0
Poén volt - haverom gépe erõsebb volt, mint amit addig láttam a környéken, és mikor ez a gyurmafigura bedzsasztázott a képernyõre, kész voltam... sosem feledem: másodéves középsulis voltam, és úgy nevettem, mint egy óvodás, haverral együtt 😊
A rejtvények kibafott kemények voltak nekünk - igaz, nem is sokat játszottunk náluk ezzel.
A srác inkább a Close Combat-ot szerette.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

REPS0L
jóóó? a legjobb!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Aquir
a Neverhood is jó volt 😊

sz4bolcs
ALAPMÛ!!!!! Ennyire varázslatos hangulatú játékot ritkán gyártottak.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Aquir
felbontást nem lehet állítani, de itt xp-n jól megy

és a végén az anaglyph 3D bónusz jelenet😊
IMYke2.0.0.0
"The game follows Andy, a regular child who hates his teacher, loves his dog, and is afraid of the dark. One day, Andy and his dog, Whiskey, head for the park to watch a solar eclipse. During the eclipse, Whiskey disappears. In a flurry of childhood imagination, Andy heads for his treehouse, where he keeps his "inventions", and jumps inside a spaceship to find his dog. Of course, he actually does take off, and finds himself in another world, called the Darklands. Inhabited by creatures of the night and ruled over by The Master of Darkness, the Darklands are extremely dangerous. Andy must find it in himself to rescue his dog, find a way home, face his fears, and enter the Heart of Darkness itself.

In his journey he encounters "Amigos" - winged beings who are also terrorised by the Master of Darkness. They are very friendly and help Andy whenever they can. Andy accidentally comes across a mysterious glowing magic green stone that grants magical powers to anyone who touches it, as long as the stone is in one piece. With the help of the Amigos, Andy believes they can fight back those dark forces. Later in the game, the stone is brought to the Dark Lair, the house of the Master of Darkness. Andy and his friends then decide to use the stone to bring down the entire Dark Kingdom by neutralizing the Master of Darkness. However, the Master won't give up so easily..."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Mekkora játék, úristen!
Persze, volt, hogy az akkor még sûrû hajamat tépkedtem miatta... <#nyes><#hehe>
De a klasszikus zene, az átvezetõk és a sztori - na meg az apró gegek...
Kötelezõ!

Na én letöltöttem el is indul de minden tiszta színes kockás nagyon rossz a videó meg maga a játék is!Valami nincs rendben a színekkel vagy nem tudom!

Schwarz
Isten játék, anno sokat játszottam vele nemegyszer éjszakába nyúlóan, de végigvittem 😊

Mi az a windows?

Aquir
az a kettõ amit írtam 😊

Montanosz
old games topikban segítenek ha valaki leakarja szedni))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

szucsy89
megjelent nem is egy rész
Nem tudja vki az ABE megjelent PC-re is???? A Heart of Darknessbõl csak annyira emlékszem h kb. 5 évig fejlesztették 😄DDD

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

SötétBarom
ABE! Haha. Ezeket is imádtam, isten volt mindkettõ. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nonicks
képet már!

BaliBoy
De, ez az. És a kutyát Whiskynek hívják. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Montanosz
nagy játék volt)))
volt azért elõdje amire épülhet::
Azt hiszem mindkettõnek van remake-ja.

FLASHBACK

ANOTHER WORLD

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

flashpointer
haha még meg van eredetiben ^^

Emancipate yourself from mental slavement!

Aquir
Abe lesz az😊

Abe's oddysee

Abe's exoddus

Pepsi Twist
és azt a játékot nem vágjátok mi ugyan ilyen oldalnézetes csak ufoval? 😄 történetre meg a játékra nem nagyon emlékszek de lehetett másokat irányítani 😄 oldalnézetes volt és asszem ufos 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
lol ezt mennyire kerestem régen volt 1 ilyen lófasz játékom mikor a kutyát kellett megtalálni (vagy ez nem az?) lál

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

BaliBoy
Amigoo, Amigo... 😊)
Jó kis játék.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Aquir
emlékszem ennek régen csak a demójával játszottam... most töltöm

5c0rp330n
hatalmas játék

SötétBarom
Ez egyszerûen annyira odabaszott, hogy hihetetlen. Az átvezetõ videok pedig büntettek. Váááááááááá.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Metalmilitiakid
régen mennyit játszottunk vele istenem 😄 (tényleg így nosztalgiáról jut eszembe, régen volt egy játék amiben egyszemû UFO val meg egy kacsacsõrû emlõssel kellet mászkálni és cuccokat megszerezni , nem emlékszik erre valaki , vagy nincs meg neki ?)

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

offkorzreg
😉

Tyler1
na majd holnap levadászom 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

offkorzreg
persze hogy

Tyler1
bazze ez mekkora játék 😄 vajon fellelhetõ ez még a neten?? 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

offkorzreg
ná paj,dehisz énse😊

nonicks
egy elfeledett játék 😄 amely megérdemli, hogy SG-n topikja legyen!

Dragooon
ez igaz sajnos,😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Butterbean47
csak nem azért nyitottad a topikot mert Reactor most mutatja be??<#nyes><#bee1><#idiota>

Death only needs to knock once.

offkorzreg
sose jáccottad végig<#gonosz1>

Dragooon
örök kedvenc

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Oldal 1 / 2Következő →