750
Red Dead Redemption
  • Landor
    szeva cSuw!
    BC2 topikot láttad? :)
    közeledek a 100. userhez a sriptben :D
  • dave9004
    simán
  • Dimitrii
    hello egy kérdés a deadly assassin outfitet hogyan szerzem meg mer a 3. feladat ot hozzá nem vágom egy nagy lila kör arra a városra ahol a serif küldik vannak az elején és el kel valakit kapnom élve vagy halva de se plakát nincs semmi? Köszi előre is
  • Skyline
    Egy kérdésre kérnék választ,éri a game a 11 pénzt ps3-on?:)
  • Landor
    meg is van a how-to hozzá
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki nem tudja, amikor John M. lovagol haza a családjához Dutch megölése után, milyen zene szól?
  • Landor
    na megvolt az unboxing szóval +térkép! :Ð
  • Apus
    okés, köszi!
    Bocs, rosszul írtam. Egy játék alatt kell 2000 chipet összeszedni.
    Ez az elején nehéznek tünhet, de az utolsó városrészben már nagyobb vakszinten tolják, ott egy jólsikerült all-in elég hozzá.
  • Apus
    egy pot-al kell behúzni a 200at, vagy egész játék alatt ráér? mert én tegnap 170 nyerőbe hagytam ott az asztalt.
  • Waczkor
    Egyik küldetésnél kapod meg a csajnál.
  • Xabinho87
    Lasszót hogyan lehet szerezni?
  • kill3r21
    megprobálom köszi :)
  • Waczkor
    Ha nem húzod be fullra a ravaszt,akkor nem céloz automatán,kb feléig behúzod és akkor tudod szabadon mozgatni.Ha nem úgy húzod rá,hogy ott a csávó pont középen amerre nézel,akkor eleve nem célozza be.Meg ha jól rémlik,ha be van célozva is lehet mozgatni,vagy használd a dead eyet.
  • kill3r21
    nemtudom lábon löni mert az automata segitség, állandoan középre céloz :S
  • Waczkor
    Lábon lövöd vagy kilövöd a kezéből a pisztolyt.
  • kill3r21
    hogy tudok elfogni egy banditát, aki éppen lő rám mint az állat, de kinyirni nem akarom, mert élve kell...
    Sikerült összehozni a High Roller achievementet :) 200 chipet kell nyerni pókeren.

Két dámával toltam all-int és fogadta egy 5-7 OFF :)
  • cSuwwi
    közben megtaláltam máshol:

"Ott a Thieves landingnál be kell menni a raktárba ahonnan az Írrel kiszabadítasz vlkit az írrel és ott van bent az irodában egy láda ha azt kinyitod akkor megvan a Search-ös rész"
  • cSuwwi
    még azt a szobát is megvettem ami a folyóparton van, de így se unlockolja
  • cSuwwi
    Hogy kell a 3. outfitet megszerezni?
    Abból a 6 pontból 5 megvan, kivéve az elsőt.
    Search Thief Landing.

Ezzel az a gond, hogy az utolsó pont az volt, hogy vegyek megy egy xy ruhát a Thief Landingos szabótól, ami megvan (be is jelölte) így nyílván megtaláltam Thief Landingot is, mégse mutatja.

Story módban kell rábukkanni, vagy bug?
  • SirArcheer
    Sziasztok!
    A sharpshooter skill, minden fegyverre vonatkozóan növeli a pontosságot, vagy csak azzal amivel lövök.
  • zenoka
    koszi mar megvan.. jo moka.. foleg amikor egy varosi kutyat lasszozok meg mennyire beidegesedik:)
  • 1ceman
    pont most szereztem meg.....
  • dave9004
    valszeg eu-ba csak holnap jelenik meg lehet h azért? addig is nyírjátok egymást:D
    On-line játszik valaki?
    Belépek és a free roam tele van gép által vezérelt figurákkal.
    Látok pár on-line játékost és meg is hívtak már bandázni, de hiába próbálok bármilyen játékmódba belépni, sehol senki.
    Mi lehet a gond? Kevesen vannak még on-line, vagy mi a fene?
  • Xabinho87
    Köszi a választ!
  • Landor
    először a masiniszta ruháját kell megszerezned hozzá
  • Xabinho87
    A vonatot el lehet lopni?:)
  • Landor
    jobb ruci, fegyverek, ló
  • a.carkey
    A #114-et kapjátok már ki!
  • a.carkey
    Igazából mi a különbség?
    Adnak pár cuccot és kapsz egy OST CD-t a játékkal, vagy mi?
  • Landor
  • dave9004
    ezt most tényleg így kellett neked benyögni? hogy most mit csinálnék veled azt nem írom le
  • dave9004
    én is:D
  • Apus
    gratula a spoilerhez bazdmeg.
  • Sam87
    Hello!!!Amikor a végén megölik a karaktert, akivel végig tolom, és beadja a játék a fiát felnőtt korába, utána van még Story küldetés??Vagy gyakorlatilag sztori kilőve???Előre is köszönöm.....
  • dave9004
    eh nekem már ma jött volna 576-ba pestre de nem engedték a határon át a kamiont:( és azt se tudom h ha ausztria felől jön hogy ér ide. Mivel arrafelé most M1-es autópálya hiánya miatt nem lehet közlekedni
  • UoNokedli
    szegedi 576-ban van már RDR?
  • FLeT
    Köszi!