750
Red Dead Redemption
-
Landor #150 szeva cSuw!
BC2 topikot láttad? :)
közeledek a 100. userhez a sriptben :D -
#149 simán -
Dimitrii #148 hello egy kérdés a deadly assassin outfitet hogyan szerzem meg mer a 3. feladat ot hozzá nem vágom egy nagy lila kör arra a városra ahol a serif küldik vannak az elején és el kel valakit kapnom élve vagy halva de se plakát nincs semmi? Köszi előre is -
Skyline #147 Egy kérdésre kérnék választ,éri a game a 11 pénzt ps3-on?:) -
Landor #146 meg is van a how-to hozzá -
#145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki nem tudja, amikor John M. lovagol haza a családjához Dutch megölése után, milyen zene szól? -
Landor #144 na megvolt az unboxing szóval +térkép! :Ð -
#143 okés, köszi! -
#142 Bocs, rosszul írtam. Egy játék alatt kell 2000 chipet összeszedni.
Ez az elején nehéznek tünhet, de az utolsó városrészben már nagyobb vakszinten tolják, ott egy jólsikerült all-in elég hozzá. -
#141 egy pot-al kell behúzni a 200at, vagy egész játék alatt ráér? mert én tegnap 170 nyerőbe hagytam ott az asztalt. -
#140 Egyik küldetésnél kapod meg a csajnál. -
Xabinho87 #139 Lasszót hogyan lehet szerezni? -
#138 megprobálom köszi :)
-
#137 Ha nem húzod be fullra a ravaszt,akkor nem céloz automatán,kb feléig behúzod és akkor tudod szabadon mozgatni.Ha nem úgy húzod rá,hogy ott a csávó pont középen amerre nézel,akkor eleve nem célozza be.Meg ha jól rémlik,ha be van célozva is lehet mozgatni,vagy használd a dead eyet. -
#136 nemtudom lábon löni mert az automata segitség, állandoan középre céloz :S -
#135 Lábon lövöd vagy kilövöd a kezéből a pisztolyt. -
#134 hogy tudok elfogni egy banditát, aki éppen lő rám mint az állat, de kinyirni nem akarom, mert élve kell... -
#133 Sikerült összehozni a High Roller achievementet :) 200 chipet kell nyerni pókeren.
Két dámával toltam all-int és fogadta egy 5-7 OFF :) -
#132 közben megtaláltam máshol:
"Ott a Thieves landingnál be kell menni a raktárba ahonnan az Írrel kiszabadítasz vlkit az írrel és ott van bent az irodában egy láda ha azt kinyitod akkor megvan a Search-ös rész" -
#131 még azt a szobát is megvettem ami a folyóparton van, de így se unlockolja -
#130 Hogy kell a 3. outfitet megszerezni?
Abból a 6 pontból 5 megvan, kivéve az elsőt.
Search Thief Landing.
Ezzel az a gond, hogy az utolsó pont az volt, hogy vegyek megy egy xy ruhát a Thief Landingos szabótól, ami megvan (be is jelölte) így nyílván megtaláltam Thief Landingot is, mégse mutatja.
Story módban kell rábukkanni, vagy bug? -
SirArcheer #129 Sziasztok!
A sharpshooter skill, minden fegyverre vonatkozóan növeli a pontosságot, vagy csak azzal amivel lövök.
-
zenoka #128 koszi mar megvan.. jo moka.. foleg amikor egy varosi kutyat lasszozok meg mennyire beidegesedik:) -
1ceman #127 pont most szereztem meg..... -
#126 valszeg eu-ba csak holnap jelenik meg lehet h azért? addig is nyírjátok egymást:D -
#125 On-line játszik valaki?
Belépek és a free roam tele van gép által vezérelt figurákkal.
Látok pár on-line játékost és meg is hívtak már bandázni, de hiába próbálok bármilyen játékmódba belépni, sehol senki.
Mi lehet a gond? Kevesen vannak még on-line, vagy mi a fene? -
Xabinho87 #124 Köszi a választ! -
Landor #123 először a masiniszta ruháját kell megszerezned hozzá -
Xabinho87 #122 A vonatot el lehet lopni?:) -
Landor #121 jobb ruci, fegyverek, ló -
#120 A #114-et kapjátok már ki! -
#119 Igazából mi a különbség?
Adnak pár cuccot és kapsz egy OST CD-t a játékkal, vagy mi? -
Landor #118 -
#117 ezt most tényleg így kellett neked benyögni? hogy most mit csinálnék veled azt nem írom le -
#116 én is:D -
#115 gratula a spoilerhez bazdmeg. -
Sam87 #114 Hello!!!Amikor a végén megölik a karaktert, akivel végig tolom, és beadja a játék a fiát felnőtt korába, utána van még Story küldetés??Vagy gyakorlatilag sztori kilőve???Előre is köszönöm..... -
#113 eh nekem már ma jött volna 576-ba pestre de nem engedték a határon át a kamiont:( és azt se tudom h ha ausztria felől jön hogy ér ide. Mivel arrafelé most M1-es autópálya hiánya miatt nem lehet közlekedni -
#112 szegedi 576-ban van már RDR? -
#111 Köszi!