Gyorsolvasás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bészf

ܔ

A teszt eredménye
A helyes válaszok száma:
1. szöveg 2. szöveg 3. szöveg
2 3 1

Összességében a helyes válaszaid száma: 6
Gratulálunk! Ez az eredmény elfogadhatónak tekinthetõ. Olvasásod sikeres volt, az olvasott szövegrészleteket megértetted.

Az idõeredményeid:
27 mp 21 mp 30 mp
35 betû/mp 50 betû/mp 43 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 43 betû/mp volt.
Amely az átlaghoz mérve: hihetetlen sebességû!

<#vigyor3>

Korán keltem. Hol az arany?

Calver
9/9, 28 betû/mp. ejjdekemény.

"The trees move. Do you not see it?"

brodix
Helyes válaszok:
2 2 3
12 betû/mp

Átlagos

<#szomoru1>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

autoszimulator
szerintem ez mind attól függ, mire akarod használni. ha könyveket kipörgetni, amiket szórakoztatásod céljából olvasol, arra tökéletes. de tanulni nem hinném, hogy a legjobb. Amit kétszer, viszonylag alaposan átolvasok, annál is maradhatnak ki olyan részek, amire vizsgán éppen rákérdeznek, és akkor még nem szóltam arról, hogy egyetemen megérteni épp elég a szöveget elsõre, nem megtanulni, és fõként megérteni.

.: mobilize.hu :.

Hegi90
honnan tudod? ha ilyen jártas vagy benne, akkor írhatnál többet is azért.
szerintem sokan kíváncsiak rá

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Looooser
A helyes válaszok száma:
3 2 1

Gratulálunk! Ez az eredmény elfogadhatónak tekinthetõ. Olvasásod sikeres volt, az olvasott szövegrészleteket megértetted.

Az idõeredményeid:
39 mp 53 mp 49 mp
24 betû/mp 20 betû/mp 27 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 23 betû/mp volt.
Amely az átlaghoz mérve: átlagosnál jobb.
hát elég gáz :S

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Mert másnap nem emlékszel belõle semmire.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Guer
NAh nem is rossz:

A helyes válaszok száma:
3 3 3

Összességében a helyes válaszaid száma: 9

Az idõeredményeid:
46 mp 45 mp 60 mp
21 betû/mp 23 betû/mp 22 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 22 betû/mp volt.

[HUN]FaTaL
helyes válaszok száma: 1. szöveg 2. szöveg 3. szöveg
2 2 2

Az idõeredményeid: 1. szöveg 2. szöveg 3. szöveg
40 mp 34 mp 46 mp
24 betû/mp 31 betû/mp 28 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 28 betû/mp volt.
Amely az átlaghoz mérve: szuper gyors!

http://goo.gl/gd6Zi5

miért lenne faszság a gyorsolvasás?

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

18 betû/mp

és most még rohantam, alig értettem valamit a szövegekbõl 😄
kivéve a pereszlényi józsefes szöveget, mert azt az egypercest ismertem. de hogy ne legen csít, tisztességesen végigolvastam :p
Lassan, értõolvasva, minden szót külön megemésztve szeretek olvasni 😄 nekem egy könyv egy hét, ha minden nap olvasok akkor is. De legalább rendesen megemésztem d:
Lacee86
A teszt eredménye
A helyes válaszok száma:
3 2 3

Összességében a helyes válaszaid száma: 8

Az idõeredményeid:
47 mp 49 mp 49 mp
20 betû/mp 21 betû/mp 27 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 23 betû/mp volt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sadist
"Ez egy fasság."

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lol 😄

mila69en
én ez feliratos filmeknél szoktam alkalmazni több kevesebb sikerrel<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hegi90
már mondtam: ez GYORSOLVASÁS, nem gyorsan olvasás (az olvasás szó hagyományos jelentését figyelembe véve)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Közkívánatra:
Nem, én erre gondoltam.
Kb az az alapja, hogy nem szavanként olvasol, hanem egyszere kell nézni az egész sort. Vagy valami ilyesmi. Nehéz elmagyarázni 😛

egyébként szó szerint gyorsolvasás

elõveszel egy stopperórát
elõveszel egy szöveget
nekilátsz olvasni -indit stopper
vége - megállít stopperóra
Balumann
Véletlenül nem villámolvasásra (agykontrollhoz tartozó technika) gondolsz? Mert az nem feltétlenül gyorsabb. Egy oldalnyi szöveget elég ha 2-3 mp-re látsz, de utána meditációs állapotban el kell olvasni ugyan úgy.
A gyorsolvasás meg csak gyakorlás kérdése.

ez de kamu 😄

család nélkül tisztességgel elolvastam a szöveget és nem csak belenéztem.
Calver
én miért nem tudok gyrossal írni? <#rinya>

amúgy Hegi, sztem nyugodtan beírhatod a könyv címét, senki sem fog érte felszegezni egy fára egy csütörtöki napon, mivel témába vág. na meg mivel engem is érdekel, bár kb semmit nem tudok gyorsolvasásról <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

atomabszorpcio
Én már gyros íárst is mgetnaluatm mer már anyni vbegmömöbt nzétem.
És meggyógyultam HALLELUJA! hála a WEBGÖMBNEK! boruljatok le a szent gömb elõtt és tiszteljétek!<#nyes>

www.chem.yale.edu/

debuzie vagy

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Hegi90
nekem a mobilnet miatt kissebbre van tömörítve. Ígyis mûködik? <#idiota>

KicsiMonkey
Azt nem írják, hogy be e lehet illeszteni egy fórumra. Ez nem lett letöltve. Jobb katt->Tulajdonságok. Látod a forrást? <#hehe>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

autoszimulator
így nem mûködik:

- Letölthetem-e, lementhetem-e a Gyógyító Web Gömböt?
- A GYWG-t ugyan le lehet tölteni, ám akkor elveszíti energetizáló képességét. Ezért fontos, hogy mindig errõl a weboldalról gyógyítsuk magunkat a gömbbel.

.: mobilize.hu :.

KicsiMonkey
Ez mekkora már<#idiota><#idiota>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

atomabszorpcio

Ez segít: webgömbha sokat nézitek rátokjön a gyorsolvasás<#zavart2>

www.chem.yale.edu/

Hegi90
sztem már sokféle technikát kifejlesztettek erre 😄

stp4trick
anno kifejlesztettek erre egy technikát - a neve nem jut eszembe - magyarról kellett németre fordítanom, vmi 10 oldalért kaptam 97-ben 5000 forintot, ennyiben kötõdöm a témához<#hehe>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

jó, de én elsõre csináltam, meg az elsõ két szövegbe bele is néztem...
tomi890125
én is
<#idiota>

A helyes válaszok száma:
3 2 1

Az idõeredményeid:
1 mp 1 mp 1 mp
944 betû/mp 1044 betû/mp 1303 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 1097 betû/mp volt.
Amely az átlaghoz mérve: hihetetlen sebességû!

The Only One!

azért tudok valamit... <#ravasz1>

tomi890125
A teszt eredménye
A helyes válaszok száma:
3 2 2

Összességében a helyes válaszaid száma: 7

Az idõeredményeid:
57 mp 59 mp 41 mp
17 betû/mp 18 betû/mp 32 betû/mp

Az átlagos olvasási sebességed: 22 betû/mp volt.

The Only One!

Hegi90
a gond az, hogy megtanulni inkább az anyanyelven kéne.
a teszttel meg csak mérni lehet a sebességet, de nem gyorsolvasni

plas
megmondom õszintén nem próbáltam... De manapság már az angollal sem lehet senkinek problémája😊
Itt egy magyar TESZT

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ékezetes textre memory access violation hibával elszállt, grat a hozzáértõ programozónak <#wow3>

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

plas

plas
SPEED READ Program letölt, lehet gyakorolni...

Hegi90
A téma adott, lehet hozzászólni.
Van itt olyan, aki tud gyorsolvasni?
Javítja-e, vagy inkább rontja a figyelmemet, illetve azt, hogy mennyire értem meg az olvasott szöveget.
Mennyi idõbe telik megtanulni?

Én egyetem miatt gondoltam, hogy megtanulok, volt otthon egy könyv róla (akit érdekel melyik, küldjön privit, nem akarok itt reklámozni), gondoltam hozzákezdek.

Vélemények? Hozzászólások?