Arathat sikert egy vírusos mozifilm?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt! Egy rövid bevágás erejéig madarakat láthatunk felrebbenni....csak nem a halálos madárinfluenza?<#bdead>#bdead>
Na és honnan indult a vírus? Hát persze hogy a csúnya rossz gonosz ázsiából.
Erre a filmre én is befizetek a moziba ha feliratos lesz.
Magam is így vagyok velük 😊
Szívesebben adok pénzt ilyenekre, mint az agyonhypeolt sablonokra. Persze ez is sablon, de manapság már mi nem az?
Szívesebben adok pénzt ilyenekre, mint az agyonhypeolt sablonokra. Persze ez is sablon, de manapság már mi nem az?
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Már a reklámon felhúztam magam! A kiscsaj pont akkor köhög vagy köp egyet, amikor a szõke nõ fölé hajol!BAH
Elég sablonosnak tûnik.
Amúgy ha azzal a két csajjal én lennék a túlélõ nem kéne aggódni az Föld újra benépesedése miatt <#eplus2>#eplus2>
Amúgy ha azzal a két csajjal én lennék a túlélõ nem kéne aggódni az Föld újra benépesedése miatt <#eplus2>#eplus2>
Ezekbõl én bármennyit meg tudnék nézni 😄 ez, és a Z kategóriás zombi filmek a gyengéim 😄
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Nem is emlékszem, hogy múlt évben is volt egy teljes világot sújtó vírusjárvány... Ja, persze... Mert Amerikában volt akkor is a lényeg, mi meg csak úgy kipusztultunk <#idiota>#idiota>