Német razzia egy BitTorrent-hálózat ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
De sajnos ha engedélyt kaptak, akkor nincs mit tenni. Reménykedjünk ,hogy ennél szánalmasabb húzása nem lesz (de szerintem ez a mondat törölhetõ is, mert úgy is lesz).
Én csak jeleztem lentebb, hogy ez a matrica semmire nem jogosít fel.
Emlékszem a nyomtatóknál volt olyan, hogy az eredeti patronok árát és a papír árát meg akarták adóztatni, mert sokan után töltik a patronokat. Persze ez nem valósult meg. Sõt, külföldön egy ilyen pendrive-os dolog se valósulna meg.
A svédek találtak ki egy mûködõképes dolgot, ohgy kérésre kiadhatják a gyanús forgalmat generálók IP címét, majd eljárás folyhat ellenük. De az EU-s elképzelések szánalmasak (neteltiltás 1 évre, persze havidíj marad plusz nem mehetsz másik szolgáltatóhoz - ez a három csapás elve).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Vagy úgy tudod, h Jézus Krisztus adott nekik jogot?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A 820 lemez csak 6 embernél volt otthon.
Okés nem egy ncore, de azért nem kis számok ezek.
én úgy tudom, hogy pl. a programokra nem vonatkozik a matrica és a filmekre sem. Csak zenére. De lényegtelen... Ui. nálunk a letõltést nem büntetik. 😊)
Csak a megosztást.
Másik: az a matrica nem arra jogosít fel, hogy akármit rátegyél az adathordozóra. Sõt az a matrica semmire (érted SEMMIRE) nem jogosít fel.
De ha megosztod (pl. torrent visszatöltés, akár részben is) akkor hiába írod ki matricás lemezre, az nem mentesít semmi alól...
Ebben tévedsz! Multimédiás anyagok esetében még védhetõ a dolog, ha mással nem osztod meg, de szoftverek esetén a matrica semmit nem jelent, fõleg mert artisjus csak a multimédiás anyagok felett õrködik (zene, film, ...)
Minden rohadt adathordozón ott az artisjust logó, innentõl kezdve olyan mûvet rakok rá amit akarok!
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
ha nem logolt, akkor sehogy. max. rákeresnek a nickekre és ha egyedi akkor, de ez csak közvetett bizonyíték, nem tudják rádbizonyítani.
shit happens
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ÕÕÕ, ezt szabad?