A Windows 7 mellett lobbizott az Intel és a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és hogy a szar Linux most fog igazán az államigazgatásba bekerülni. Már elõre röhögünk a sok Windows-os rg-n, akit elküldenek Linux tanfolyamra 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azért ennek a mondatnak az értelmét valaki megmondhatná. Kétszámjegyû. De kétszámhegyû mi? 12 krumpli vagy 12%? Mekkora kapacitású akkunál?
Ez a cikk akár érdekes is lehetett volna, de így megint csak a marketing bullshit sikeredett...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Maradjunk annyiban, hogy mindkettõvel ki lehet kergetni a világból. <#eplus2>#eplus2>
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Sebaj, mindkettõt rühellem! <#vigyor>#vigyor><#mf2>#mf2>
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
ps: Jatekokhoz es valosideju rendszereknel valoszinuleg jobb kikapcsolni vagy finomabbra allitani a felbontast, mert a technika tobb miliszekundummal novelheti a rendszer reakcioidejet.
(Egyébként meg videót nézni, zenét hallgatni ott a Boxee, az van linuxra, win-re, mac-re is. Lejátszik mindent, megpróbálja letölteni a borítót, ismertetést, dalszöveget, feliratot is hozzá, meg ilyenek. 😊 )
Minden jog fenntartva!
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
mi van tényleg jó az új win 😄 vagy csak még korán van? amúgy tényleg jó ez az új win csak még hozzá kell szokni így vista után elég furi. de az tetszett a legjobban h videókártya driveren kívül semmit nem kellett feltenni(azt is csak gyakorlatilag a frissesség miatt de hát ez egyértelmû), néztem is egy nagyot 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy win7 tényleg jó rendszer lett. Bár most a laptopomon (ubuntu/win7 dual boot) eléggé pihenõre van téve. Vettem egy G3as iMac-et, és azzal bohóckodom. Tettem bele 512 ramot, meg egy 80 gigás winyót... 400mhz proci, és nagyon feeling 😄. Komolyan ennek a gépnek lelke van.. megvan az új kiskedvenc 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Már bekészítettem a popcornt meg üdítõt... 😄<#nyes>#nyes>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#felkialtas>#felkialtas>
De tessék csak nyugodtan kiforgatni a szavaimat. Nekem élvezet egy szép, áttetszõ, elõtûnõ, hullámzó vackot bámulni mikor otthon leülök a gép elé 1-2 órára, mint a "fapados" XP dizájnt a munkahelyemen 8 órában.
Egy jó nõre élvezet ránézni, FÕLEG használni 😄, de az os nem ilyen.
"kár hogy ugyanezt el lehet érni külön programmal is bármilyen winen"
Ahogy már írták, ez igaz. Viszont itt nem az a lényeg, hogy mit lehet és mit nem, hanem, hogy mennyi idõ alatt. Személy szerint én is régóta használok Windows-t, és én is mindent el tudtam intézni az XP-vel is, amire szükségem volt. De már egyre inkább kezdett nyûg lenni.
Egy XP telepítés mindennel együtt 3-4 óra, mire minden kis tweak-et beállítok, felrakom az alapvetõ (!) programjaimat és drivereket. És bármennyire is igyekszem elkerülni, rendszeresen szükség volt az újratelepítésre (és igen, image-bõl gyorsabb és egyszerûbb, stb-stb, de akkor is nyûg).
Ezzel szemben megfogtam a win7-et, feltelepítettem a nem éppen mai gyerek Dell D600-amra (2 db eszközhöz nem talált drivert, ezek XP-s megfelelõjét viszont elfogadta), és lám-lám tweak-ek nélkül gyorsabb (!), mint az XP. Nem volt több az egész háromnegyed óránál.
És igen, elõbb-utóbb a win7 is eljut abba a stádiumba, hogy tweak-elni kell, de addigra már jön a következõ generáció. Azt hiszem ez a fejlõdés normális menete.
És akinek meg nem jó a win, és nem jó a linux, és nem jó a mac, annak még mindig ott van a lehetõség, hogy fog egy c compilert meg egy szövegszerkesztõt, és nekiáll megírni a saját operációs rendszerét. Megteheti. Pusztán az idõbefektetés a nem mindegy. Én már meguntam az állandó állítgatást, inkább felhasználó vagyok az otthoni gépemen, mint rendszergazda. És ebben egyre jobbak az újabb operációs rendszerek. Akinek nem kell, használja a régit, viszont fogadja el a következményeit is. Ha maradsz, lemaradsz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
rád is vonatkozik, húemáj.
Szóval az a lényeg, hogy a beépített energiagazdálkodás szar volt, és most javították, és közben úgy tesznek mintha eget rengetõ újítás lenne 😄
Olyan ez mint amikor xp-nél bejelentették hogy ott már nincs kékhalál... persze mert defaultban rögtön újraindítja a gépet ha kékhalál lenne 😊
Boot idõ meg notin szerintem nem fontos nekem hisz úgy is hibernálok. Onnan meg pik-pak felállt az XP is.