61
Astragon a nagy német játék szimulátor gyár:)
Hogy ne legyen fölösleges 10 hozzászólásos témája mindegyik Simulator játéknak.
Hogy ne legyen fölösleges 10 hozzászólásos témája mindegyik Simulator játéknak.
-
#61 :D -
#60 Ide írj -
#59 Kérni kéne hogy nyissák meg a topikját.. Csak én nem tudom hova kell írni...
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! -
#58 Bezony ám! -
#57 Hát, a topikban bemutatott játékokhoz képest... ezt már szerintem nevezhetjük szimulátornak.
-
#56 Na ez lol game!
Müllabfuhr-Simulator 2011
-
#55 Ígéretesnek tűnik :P -
#54 Jön az OMSI buszszimulátor!! :) Sajnos a topikját most bezárták egy időre ezért ide lehet írni róla.
IHO
2011 tavaszán jelenik meg a játék! :) Én már várom! -
mukikam #53 helló a Bau Ag jatékohoz tud valaki magyarositást???? -
werdaa #52 Hy
A problémám még mindig fennáll aki tud segítsen.
Köszönöm -
werdaa #51 ezt nem értem ne haragudj de mire gondolsz ez alatt? -
#50 nem lehet leszedni a korábbiakat?
Nem láttam még a játékot, csak lehet így kell:D -
werdaa #49 Helló
A Mining and Tunneling simulator-hoz kérnék egy kis segítséget mert elakadtam mondom hol:
Első pálya: robbantás (kész), elhordtam két kocsi követ (kész), megint robbantás (kész), megpakolom a "kis vonatot" fémlapokkal és elkezdem a fúrást eddig oké voltak közben hibák azt is megjavítottam csakhogy 30% fúrás után már nemvolt több fémlapom és nem tudom honnan kell szerezni, itt megállt a tudományom aki tud segítsen.
Előre is köszönöm. -
#48 Itt még van 1 csomó ilyen hülyeség :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.latestdown.com/agrar+simulator.html -
LOL, 4es metró szimulátor?:D
Alig várom, beülök demszki autójába és elmegyek, eldöntök 1 darut, tök buli lesz:D -
Robi546 #46 nekem megvan a game a Destruction Simulator na és én is a 2-dik pályától nemtudok tovább menni mert én am tom mit kell csinálni csak az a szar hogy 20 perc alatt kell megcsinálni!! :S és én 40 perc alatt csináltam meg na és azért nem jó!! :((( -
quaddani #45 helló holl lehet letölteni azt a játékot -
#44 Pedig az a pálya eléggé könnyű,utána már csak nehezebbek lesznek,pl 2szer akkora alapterületű gyárat lebontani mint a templom plusz elhordani teherautóval a faluba 2óra alatt!!! -
Zolix29 #43 Igen ez így is van, de nem tudom olyan gyorsan belepakolni pedig kb 1.5 perc alatt lebontom az épületet:-)) A buldózert nem is használom, mert arra már nem is lenne időm! Mentett állást nem lehet valahonnan leszedni? -
#42 Azzal a másik 2 géppel meg az ÖSSZES hulladékot amit leromboltál pakold bele a 4 vagy 5 db konténerbe ami a pálya szélén van egymás mellet!!!HA JÓL EMLÉKSZEM!!! -
Zolix29 #41 A földet akkor csak toljam össze és nem kell bepakolni a konténerekbe?
A torony kivételével lerombolom és ki is írja, hogy jól csinálom és aktívvá teszi a másik két gépet...innentől nem tudom megcsinálni. -
#40 Megcsinálod a Missiot 100%-ra és automatikusan ment! Manuális mentésre nincs lehetőség!! -
csexesz #39 helloka a második pályánál azthiszem csak ösze kell durni a romot ugy hogy a torony megmarad.ha jol emléxem.de nekem is lenne olyan problémám hogy hogyan lehet menteni a gémben ha valaki tudd rá választ azt megköszöném sziasztok
-
Zolix29 #38 Sziasztok!
A 2. pályánál amikor a tornyot meg kell hagyni nem sikerül sehogyan sem pedig az összes földet bepakolom a konténerekbe:-((( Van valami ötlete valakinek? -
1st3nf4sz4tm444 #37 3. pálya kurva idegesítő, kisteherautóval vagy 30-40 kör mire elszállítom a romokat :-| -
#36 Jóvan -
#35 Spreng Und Abriss Simulator
Download.:
http://www.movieshare.org/games/spreng-und-abriss-simulator-2009-de/340753/ -
#34 Íme :) -
#33 pórnó szimulátor kell xD -
1st3nf4sz4tm444 #32 á ez jó topik, nyílt egy hasonló egy másik "szupersztár" játékgyárosról is, bár az gumiban. -
1st3nf4sz4tm444 #31 AS:ASDAdasasds -
#30 ennek a topiknak nincs ertelme nemtudom miert is nyitottad? buszkelkedni akarsz?szimulatoros topikokban? -
#29 az lenne állatijól megrajzolva ahogy a péklapát puffan a tarkójukon...^^ -
#28 A következő játékalternatíva - a 7:20 és 7:53 perc-től :) -
Apocalipto #27 Ahelyett hogy kiadnak 10 játékot, csinálhatnának 1 normálisat. Eddig még nem sikerült nekik sajnos.. -
exider #26 rasszista vagy -
#25 Homeless szimu pet kieggel mikor jön?
-
EK1TEP #24 Wii-re kell faszverő szim. -
huntofa #23 nekem faszverő szimulátor kéne -
1st3nf4sz4tm444 #22 úristen....