Astragon - A Simulator játékok gyűjtőhelye

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
😄

szabii98

I met God. She's black

v43 001
Kérni kéne hogy nyissák meg a topikját.. Csak én nem tudom hova kell írni...

Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Rayden02
Bezony ám!<#vigyor3><#nevetes1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

gumikacsa
Hát, a topikban bemutatott játékokhoz képest... ezt már szerintem nevezhetjük szimulátornak.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Rayden02
Na ez lol game!<#idiota><#csodalk>
Müllabfuhr-Simulator 2011

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

szabii98
Ígéretesnek tûnik 😛

I met God. She's black

v43 001
Jön az OMSI buszszimulátor!! 😊 Sajnos a topikját most bezárták egy idõre ezért ide lehet írni róla.
IHO
2011 tavaszán jelenik meg a játék! 😊 Én már várom!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

helló a Bau Ag jatékohoz tud valaki magyarositást????

Company of Heroes

Hy
A problémám még mindig fennáll aki tud segítsen.
Köszönöm

ezt nem értem ne haragudj de mire gondolsz ez alatt?

kifli
nem lehet leszedni a korábbiakat?

Nem láttam még a játékot, csak lehet így kell😄
Helló
A Mining and Tunneling simulator-hoz kérnék egy kis segítséget mert elakadtam mondom hol:
Elsõ pálya: robbantás (kész), elhordtam két kocsi követ (kész), megint robbantás (kész), megpakolom a "kis vonatot" fémlapokkal és elkezdem a fúrást eddig oké voltak közben hibák azt is megjavítottam csakhogy 30% fúrás után már nemvolt több fémlapom és nem tudom honnan kell szerezni, itt megállt a tudományom aki tud segítsen.

Elõre is köszönöm.

szabii98
Itt még van 1 csomó ilyen hülyeség 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.latestdown.com/agrar+simulator.html

I met God. She's black

szabii98

LOL, 4es metró szimulátor?😄
Alig várom, beülök demszki autójába és elmegyek, eldöntök 1 darut, tök buli lesz😄

I met God. She's black

nekem megvan a game a Destruction Simulator na és én is a 2-dik pályától nemtudok tovább menni mert én am tom mit kell csinálni csak az a szar hogy 20 perc alatt kell megcsinálni!! :S és én 40 perc alatt csináltam meg na és azért nem jó!! 😞((

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

helló holl lehet letölteni azt a játékot<#email>
16gaborm
Pedig az a pálya eléggé könnyû,utána már csak nehezebbek lesznek,pl 2szer akkora alapterületû gyárat lebontani mint a templom plusz elhordani teherautóval a faluba 2óra alatt!!!

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Igen ez így is van, de nem tudom olyan gyorsan belepakolni pedig kb 1.5 perc alatt lebontom az épületet:-)) A buldózert nem is használom, mert arra már nem is lenne idõm! Mentett állást nem lehet valahonnan leszedni?
16gaborm
Azzal a másik 2 géppel meg az ÖSSZES hulladékot amit leromboltál pakold bele a 4 vagy 5 db konténerbe ami a pálya szélén van egymás mellet!!!HA JÓL EMLÉKSZEM!!!

A földet akkor csak toljam össze és nem kell bepakolni a konténerekbe?

A torony kivételével lerombolom és ki is írja, hogy jól csinálom és aktívvá teszi a másik két gépet...innentõl nem tudom megcsinálni.
16gaborm
Megcsinálod a Missiot 100%-ra és automatikusan ment! Manuális mentésre nincs lehetõség!!

helloka a második pályánál azthiszem csak ösze kell durni a romot ugy hogy a torony megmarad.ha jol emléxem.de nekem is lenne olyan problémám hogy hogyan lehet menteni a gémben ha valaki tudd rá választ azt megköszöném sziasztok
Sziasztok!

A 2. pályánál amikor a tornyot meg kell hagyni nem sikerül sehogyan sem pedig az összes földet bepakolom a konténerekbe:-((( Van valami ötlete valakinek?
3. pálya kurva idegesítõ, kisteherautóval vagy 30-40 kör mire elszállítom a romokat :-|

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

Heffi
Jóvan

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

16gaborm
Spreng Und Abriss Simulator

Download.:
<#felkialtas>http://www.movieshare.org/games/spreng-und-abriss-simulator-2009-de/340753/<#felkialtas>

a.carkey
Íme 😊

A medve nem játék.

v43 001
pórnó szimulátor kell xD

á ez jó topik, nyílt egy hasonló egy másik "szupersztár" játékgyárosról is, bár az gumiban.

Ez uram egy hazugságvizsgáló gép. Igennel vagy nemmel válaszolhat a kérdésekre. Kezdjük a vizsgálatot. Kérem válaszoljon a következő kérdésre: Otthon tudják-e, hogy ön homoszexuális?

AS:ASDAdasasds

nandorb
ennek a topiknak nincs ertelme nemtudom miert is nyitottad? buszkelkedni akarsz?szimulatoros topikokban?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Andr0
az lenne állatijól megrajzolva ahogy a péklapát puffan a tarkójukon...^^

Armin & Ayu fan

TitaniumRR
Ahelyett hogy kiadnak 10 játékot, csinálhatnának 1 normálisat. Eddig még nem sikerült nekik sajnos..
rasszista vagy

NEXUS6
Homeless szimu pet kieggel mikor jön?
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Wii-re kell faszverõ szim. <#nyes>

nekem faszverõ szimulátor kéne

úristen....

a.carkey
Lol!
Az egyik sógornõm sógora pont ezt csinálja (Belgiumban). Bár már a fél szeme ráment (egy robbantásnál beleállt egy szilánk a szemébe és nem tudták megmenteni, értsd megvakult fél szemére) de robbantásonként, nagyjából épületbontásonként úgy 200 ezer euro körül kaszál, mint cégvezetõ. 😊

A medve nem játék.

nandorb
PM-be dobj meg linkkel😄

de gecibuta vagy. már megjelent...

Yeltzin
"Ez a topic azért nyílt hogy ne legyen az Astragon számlájára irható szimulátoroknak külön-külön topic!"

Ez a topik azért nyílt, mert unatkoztál, és nem jutott eszedbe semmi értelmes tennivaló. Lásd be, nincs értelme tagadni... <#pardon1>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

nandorb
Én a Diszóvágásszimulátort várom van vmi. információd mikor lesz kész???<#hehe>

<#idiota>

immovable
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
16gaborm
De ez nagyobb buli.............<#hehe><#hehe><#hehe>Próbáld ki ezt is!!

16gaborm
Spreng- und Abriss- Simulator

Oldal 1 / 2Következő →