6
 • bakagaijin
  #6
  Ja, mert a böngészők nem a http proxy-n mennek keresztül, ühüm. Ha valaki absz el akarja titkolni munkahelyén hogy mit böngész akkor privát 3G.
 • atlagember
  #5
  Számomra ez továbbra sem egyértelműsíti, hogy mit és mennyit lehet netezni, levelezni.
 • B0nFire
  #4
  Persze, meg úgy is le lehet bukni, hogy a főnök ránk nyitja az ajtót. Ilyenkor csecs van. Én ugyan nem irodában dolgozom, adminisztratív munkakörben, de a nővérem igen, és érdekes módon, neki annyi ideje nincs, hogy a klotyóra kimenjen, nem hogy iwiwezzen. Ahol már annyi fölösleges idő van, ott baj van.

  A múltkor is az egyik fórumon megkérdezte valaki, hogy hogy tudná a cégen belül megkerülni a korlátozást, mert a főnök berágott és lekapcsoltatta az iwiwet. Borzasztó fontos dolgok lehetnek rajta, ha megkockáztatja a lapátot, mert nem véletlenül került banlistára. És amikor azt válaszolták neki, hogy mi lenne, ha munkaidőben inkább dolgozna, még ő volt megsértődve.

  Ez éppen olyan, mint amikor valaki áthajt a piroson, aztán meg még neki áll feljebb, ha a rendőr megbünteti. Komolyan mondom, nem értem egyes embereket.
 • Sir Quno Jedi
  #3
  Nálunk már szinte minden tiltott. Az oldalak 99%-a nem megy (az sem ami melóhoz kell). Persze, mert van tartalomszűrés is keményen. HTTP proxy amúgyis, így sem letölteni, sem torrentezni, sem skype-olni, sem FTP-zni, sem semmit nem lehet, minden tiltva van amúgyis. Állítólag már a központi keylogger is megy mostanság a domainünkön, így valszeg, amit most írok, azt is olvassák. OJVÉ!

  Evvan.
 • KillerBee
  #2
  Nemcsak a History alapján lehet lebukni. Pl. a pornó mód nem akadályozza meg az írást a DNS cache-be, így a rendszergazda egyszer kiüríti azt, majd ha tiltott címek megjelennek benne, akkor lebukott az ember.
 • B0nFire
  #1
  Hehe! Amikor már minden böngészőben ott figyel a pornó üzemmód, vagyis a privát böngészés opció, ami tulajdonképpen pont erre lett kitalálva. Hogy ne hagyjunk nyomokat a böngészőben. De egyébként is csak egy kattintás kiüríteni a előzményeket.