delete

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TitaniumRR
Eberhard Rössler: Die Unterseebote der Kaiserlichen Marine
Nem magyar, de azért talán O.K. .. 😊

Ha már nosztalgia:

Galaktika, Robur stb.(nem emlékszem) - valamelyik száma anno tele volt szépen megrajzolt német tengó fotókkal. Egy darabig kutattam utána, de hasztalan.

SH készítõk: az SH5 csak szélsõség lehet. 😊 Rendszerkövetelmény miatt mindenképp'. Márciusban kiderül, hogy Jedi lesz vagy S(h)it(h).

Captain Sonar 2024 Remake

CptSAB
Tessék olvasgatni szépen a hazai szakirodalmat is! Nálam az elsõ lépés a témában Csonkaréti Károly - A Zenta cirkálóval kezdõdött címû képes novellája.. miniregénye volt. Majd jött a Tengerek Szürke Farkasai. Sajna ez a szimulátor, nálam nem jött be annó.. nem volt igazi hangulata.
Majd egyszer talán.. lesz valami errõl a korszakról is. Persze érdekes, hogy az SH széria készítõi ennyire elfeledkeznek az I. világháborúról. Az Aboukir, Cressy, Hogue esete az U-9-el nem volt semmi, Az U-20 a Lusitaniát torpedózta meg. A KuK U-5 a Leon Gambettát, az U-4 torpedót vágott a Dublin gyomrába és tenger fenekére küldte a Giuseppe Garibaldit. A francia Curie megkísérelt bejutni Pólába, nem jött össze, lett belõle U-14. Na jó errõl ennyit..
TitaniumRR
Ja, de! 😊 - Ahogyan írtam is 17 napja.

Játszol vele vagy csak benéztél ide?

Közben én is feltankoltam tengeralattjáró-könyv ügyileg. Ebben a témában legautentikusabbnak tûnõ, nálunk is elérhetõ könyv:

Eberhard Rössler: Die Unterseebote der Kaiserlichen Marine

Falcon87
Ja, ez nem a Shells Of Fury?😄 Tök ugyanaz a két game.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Egy tengeralattjáró-szimulátorban valóban a repcsik hangja a lényeg.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

TitaniumRR
Belenéztem PT-boats gameplay-ébe. Nem lesz rossz, HA egyszer kiadják nálunk is. Annyira nem izmos a grafika. Ezt a grafikát, hozza az SH4 is.

Ami azonban mindennél fontosabb:

Hangulata és emiatt újrajátszási rátája a PT-boatnak számomra erõteljesen kérdõjeles. A tengeralattjáró rejtett, titkos, emiatt személyesebb, jobban azonosulásra késztetõbb, nyílt tengeren is használhatóbb, szabadabb, egyszerre erõsíti a küldetés- és a kalandor tudatot. Ugyanezt nem tudnám elmondani a PT-boat mint vízi jármûrõl.

Utánanéztem a könyvednek. Nem kapható. Antikváriumokban is csak elõjegyezhetõ. Tartalmilag valóban máshol nem fellelhetõ képeket közöl? Melyik tengókról szól inkább - II. Vh.-s vagy Hideg-háborús?

A Topic OFF Silent Hunter 3-ról még annyit: GWX 2.1 ill. 3.0-val, ha lehetõséged van, próbáld ki.

Ezt a játékot, miután a jelek szerint maximalista vagy 😊 , ne próbáld ki. ;-)

Ernest Louis Schwab (az Usn nyugállományú kapitánya) :
A VILÁG TENGERALATTJÁRÓI

E.L.S. : Az U.S. Navy nyugállományú kapitánya , a II . vh. alatt kilenc tengeralattjáró-õrjárat többszörösen kitüntetett veteránja . (...)
1991-ben adták ki, Victoria KFT. (nos akkor a 6évemmel mellélõttem , mert akkor már 8 éves kellet legyek )
Nézd, én a ruszki pt-boats -ra vártam, amint látom oroszoknál már van , nálunk nincs. Lehetséges hogy dx11-re várnak mielõtt kidobják nem tartom elképzelhetetlennek. PT-boats -ék IL-2 Olegtõl licenszeltek pl repülõgépmodelleket és fizikát, szerintem legjobb lenne ha tényleg összefésülnék a kettõt.

Sirva röhögtem mikor SH3ban meghallottam a repülõgépek dopplerhanghatásait.

TitaniumRR
Nagyon érdekes, egyedi szemléletmód. 😊
Mi volt a 2 kg-s könyv címe, ami ennyire kitolta az ingerküszöböd, hogy neked az SH3 GWX nem mérce?

bizony a 4-et meg sem néztem, és az 5t sem fogom

TitaniumRR
Azt ismeritek, hogy:

- Mi a különbség az élvezet és a döbbenet között?
- ???????
- 9 hónap.

Kb. így hatott az info: akár át is nevezhetnénk a topicot Shells of Fury-vá (Astragon és/ vagy szimulátor gyûlölõk máshová piszkíthatnának).

Mire alapozom? ERRE!

Jogi szempontból mindenképpen izgalmasat mûvelt az Astragon, mint ahogy a Speed Boat Simulator-uk is rendkívüli mértékben hasonló az Aquadelic GT vagy Powerboat GT nevû játékra.

Readswift!

Egyelõre kérdezek, nehogy félre értsük egymást:

Jól értem-e, hogy számottevõ tengeralattjáró-szakértõnek titulálva magad, neked nem tetszett az SH3 sorozat utolsó két képviselõje sem?

Hát mivel a flight simulatornak vége van, én reménykedek benne hogy sokan átpártolnak sturmovik Oleghez és lesz sok PÉNZES kiegészitõ, azt mondta hogy akár még subokkal is megbirkózna az engine . Szerintem akár valami magyar kezdeményezés is lehetne.

Csak a borítót hasonlítjuk, nem a játékot.

Igen el lehet gondolkozni , pl . az ingerküszöb nevü kifejezésen, csak azért nem fogok egy rettenetesen gyenge játékkal játszani mert sub van benne. Én, aki 6évesen 2kg-s tengeralattjárós könyvet hurcoltam haza a könyvesboltból nagy elégedetten <#ejnye1>.

TitaniumRR
Az, hogy ha az SH3 és 4 mércéjével indulsz neki a játéknak, csalódás fog érni.

Ha a második kérdésed így szántad, akkor érdemes elgondolkodnod, hogy biztos jó helyen jársz-e.

Kérésre, íme néhány "in-game" kép:
Gameplay_1 Gameplay_2 Gameplay_3

mi az hogy nem sh3 sh4? <#nemtudom>
Egy fél délután eltöltésére érdemtelen játék milyen mérce valakiknek? <#confused>

rooney8
szerintem csak magára a "borítóra" gondolt 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Ne hasonlítsunk már egy FS-t az astragon szemeteihez. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Kicsikiraly
miért ti egy új játékot nem a menüje alapján ítéltek meg? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

w77d
ezt nézem most én is... ingame kép semmi XXXD

akyyy
oszt berakja a menü képeit, bazze:d

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csirke4
Azért emlékeztet valamire...

😄😄
TitaniumRR
Szimulátor. Még nekem is csak 1. benyomásaim vannak.

TitaniumRR

Muki100
És ez mennyire szimulátor?
Úgy tudom az I.vh-ban még az U-bootok fõleg az ágyújukat használták vadászatkor, a merülés inkább meneküléskor jött jól... szóval ez nem SH másolat, ebbe tényleg nagy I. világháborús körülmények vannak? Merre lehet menni?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

TitaniumRR
Ausztriában bukkantam rá. Nálunk nem láttam eddig sehol. A weben rákerestem - elenyészõ info és csak a borító képek. Gamespot, gamestar nem ismeri. Mi legyen? Na, egy próbát megér - megvettem.

Nos, Urak:

Nem értem, hogy miért nem ismert játék ez.

Németül nem annyira tudóknak:

Ez egy 1. Világháborús búvárhajó/ tengeralattjáró szimulátor. Ebben témában a Shells of Fury van még, de nálunk az sem annyira kapható.

Elsõ benyomások:

Grafika: Nem mai, de nem is kaka. Picit gyengébb, mint a Silent Hunter 3, de fényévekkel vezet a Dangerous Waters elõtt.

Hangulat: Igazi retrofeeling. Nekem tetszett. Zene is illik a stílushoz.

Irányítás: teljesen más billentyûzet-leosztás, mint az SH sorozatnál. A dolgot nehezíti, hogy csak németnyelvû. Nincs nyelvválasztási lehetõség.

Negatívumok: semmi extra. Nem sh3 és sh4. Ennyi. Akinek lehetõsége van, érdemes kipróbálnia. Német nyelvtudás követelmény. 😊

Képek:

No.1

No.2

No.3