60
Hol a legjobb bevásárolni a suli előtt, akciók ilyesmi
-
dusanzita #60 Nekem is tuti hogy a 100kilós táska miatt lett gerincferdülésem! amúgy meg szerencsére már túl vagyok ezen az időszakon, indul a fősuli, ahol egy laptop lesz az egész felszerelésem :D nem kellett aggódnom semmilyen nagybevásárláson, csak annyi teendőm volt még, hogy saját számlát nyitottam, amit amúgy mindenkinek ajánlok, főleg a választásomat: http://erstebank.hu/extras/fiatalsag/
-
#59 Androidos tábla pc kéne minden gyereknek, így a könyveket nem kéne megvenni! :D Könnyebb lenne a táska is! Én mindig füzetből tanultam, nem értem hogy szülőkkel miért vettetnek meg 1 csomó fölösleges könyvet!
Ez is csak arról szól, hogy kopasszuk meg a szülőket! :( -
#58 Kösd fel magad. -
#57 omg -
gregtom6 #56 Jajj vegyünk ruhát, meg melyik boltban milyen leárazás...Nincs jobb dolga itt senkinek? Ez egy tudományos fórum amúgy is. -
gregtom6 #55 Hát hihetetlen, az SG jobb, mint a vígjáték. Mégis kit érdekelnek ezek a reklámok? Tényleg ezért kaptak pénzt, v csak heccből? Őrület. Van még kismillió fórum, miért ezt kell teleszemetelni egy amúgy is senkit nem érdeklő témáról? -
hungaryws #54 Hol a legjobb bevásárolni a suli előtt, akciók ilyesmi ?
hát a fekete piacon! -
#53 Én balassagyarmaton vásároltam be a suliba,elég olcsón vettem mindent.!
Nekem ezt jól megérte,de tényleg,hogy nyittad a topikot? -
#52 impactgunson most vannak jó akciók. érdemes ott is szétnézni -
#51 -
#50 -
#49 Remélem azzal tisztában vagytok, hogy az elsö félévi informatika órai feladatok között ott van az sg-re idióta reklámtopik nyitás is. -
#48 ezt még mindig nem zárták be? xD -
#47 Nincs is jobb egy szeptember eleji Banama-túránál -
nagyadam77 #46 Szerintem ez a legjobb ajánlat Pesten: SZAROSLINKEM.hu -
#45 ezért nemkell wifi az iskolába A:?S?:ADS -
#44 lol:D:D -
#43 amúgy szerintem 1 ember volt, csak magának válaszolgatott, nem kell ehhez több ember:)
amúgy most az árkádban nagy leárazás van -
#42 jó a logód:D:D
sulikezdésre vetted?XD -
#41 hagyjátok már őket, lehet szarért-hugyért csinálja a tag ezt a reklámot:D
a gonosz főnök meg pisztolyt fog a fejéhez hogy robotoljon! -
#40 -
#39 :DDDDDDD -
#38 Beregelem ezt a domaint :D -
#37 lol, ez lesz most a legújabb reklámtrend az SG-n?:D Skizofrén felhasználók?:D -
#36 Vettem :)
Jól jártam..még ingyé' vóót' :D -
#35 vegyetek mély levegőt -
#34 szaroslinkem.hu :AD:D:ASD_:SAD_:DA_D -
#33 Gyönyörű ami mostanában folyik itt sg-n.. a friss fórumok közt van szinte egymás után 7 törölt topik,ez lesz a nyolcadik.. -
#32 te figyejjé mááá. nálatok még csak most lesz az évnyitó? milyen időszámítás szerint élsz?
"Hol a legjobb bevásárolni a SULI ELŐTT, akciók ilyesmi" Előtt???
Nem utána vagyunk? Nahdemindegy, mer engem úgysem érdekel, csakhát undorítómárezkéremszépen. Gondolkodomvalamirőlgyorsannyitoknekitopikot dolog már egyre durvább lesz. -
#31 lol,mi lesz így az sg -böl?? -
sanyiute #30 4 ban kapásból kamureg gratulálni tudok :S -
hungaryws #29 mi a szar ez?? -
#28 loltopic -
#27 A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.szaroslinkem.hu helyen.
* Ellenőrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a
Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
-
#26 "SZAROSLINKEM.HU"
AS?:D?:SD?:ASD?:SD -
#25 na ja, rafináltak mint egy falka halott szurikáta.
(linkeket azért hesszeljétek) -
#24 Mivel nekem nem okoztok anyagi kárt azzal, hogy a fórumban reklámoztok: ez a része hidegen hagy. Az viszont már eléggé elszomorít, hogy minket - fórumozókat - teljesen hülyének néztek... Gagyi, debil droidoknak, akik rögtön ugranak az életszagú (de csak szerintetek) történetben említett webcímekre. Olyan ez, mint a mosópor-reklám, ahol egy háziasszonyhoz csak úgy randomra beállít egy filmező stáb megnézni, hogy valóban szar-e a háziasszony mosópora. -
n3whous3 #23 bazzmeg má milyen professzionális reklámozási mód, kár, hogy nem jött be -
#22 viszlát ostoba reklámtopic, hiányozni fogsz! -
#21 lámák