60
Hol a legjobb bevásárolni a suli előtt, akciók ilyesmi
-
Te, anita, milu00 igazán elárulhatnátok mennyit fizetnek óránként nektek, hogy itt reklámozzátok azt az oldalt. -
huntofa #19 faszé kell neked ötlet az iskolakezdéshez. Amugy saját pénzedből veszed a cuccot ? ha nem elkussolhatsz. pá -
Szabi1991 #18
-
milu00 #17 iskolakezdéshez nagy akciók, érdemes megnézni! egy csomó jó márkánál leárazások
SZAROSLINKEM.hu -
akarom mondani ne is tanulj -
nem is tanulj, úgyis Segíthetek Anita lesz a neved. -
Zenszkij #14 Na bannoljátok a két reklámfiút!!!! -
annittaa #13 Az iskolakezdésben a legjobb az iskolakezdési akció!!!!! SZAROSLINKEM.hu Yeahhh! Tanulni meg akar a rosseb!:D -
Biztos info órájuk volt. -
Fbn Lx #11 : _AS:D_ASd
szánalom bazmeg -
hogy a picsába nyitsz topicot fél 11kor iskolaidőben? -
Garfield #9 De érdekes, hogy ugyanaz a két arc azonnal felbukkan, mint az előző reklámos topikban... -
Monoton #8 Elég feltűnően reklámoztok :D -
annittaa #7 Hát én debreceni vagyok, úgyhogy itt voltam a Fórumban. -
milu00 #6 Melyikben voltál? -
exider #5 Bótba -
Voronyinko #4 árkádba most nagy leárazás van. meg nem csak a tanszerek, hanem ruha meg ilyesmi.
lessétek meg neten: SZAROSLINKEM.hu -
annittaa #3 igen ezzel én is teljesen egyetértek. Mi most kezdtük az első osztályt a kislányommal és elmentünk az egyik nagy bevásárlóközpontban vásárolni és csalódtam benne. Nem olcsó egyáltalán...
-
sóhaj... -
milu00 #1 Nézelődtem mostanában nagy áruházakban, vettem ruhát meg füzeteket ilyesm ide most a suli előtt rájöttem semmivel nem olcsóbbak, mint a kisebb boltok. A nagy reklámok csak kamuk. Mit gondoltok?