rFactor Drift

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
már megtaláltam😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Misi az ezredes
Grides pályákat én nem találtam.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mila69en
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) nem kell😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
a grid-es pályákat merre lelem? rfactorcentral-on nem találom

gabesz752
Szia. Nemrég kezdtem el játszani az Rfactor Drift Revolution moddal. Egész jól ment a drift, de már untam a Rábaringet. Felraktam az oversteer drift mod 2.4-et. Sajnos az autókkal nemtudok egyenesen se menni, nemhogy driftelni. Próbáltam állítgatni, most már tudok vele közlekedni, de ha elteszem keresztbe sehogysem tudom visszahozni. Milyen beállításokat javasolsz? Az aláírásomban lévõ kormánnyal játszom.
Milyen vezetési technikákat kell követni?
Elõre is köszi.

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Misi az ezredes
Csináltam néhány képet.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

mila69en
szerintem is a legjobb mod!😊

Misi az ezredes
Na majd LFS-ben csapathatunk. 😊 Bár G25 még nincs.

Ladics : Nem kérdeztem mióta játszol, de úgy gondolom ha írsz egy üzenetet, hogy valaki segítsen ki 1 linkel, akkor biztosan segíteni fognak. Nem a másikat kell egybõl lehurrogni mert nem tette elérhetõvé számodra.

ÉN EZZEL A MODDAL CSAPATOM

na holnap csatlakozok az uj g25ommel hozzatok amugy lfs s2ben is megtalalhato vagyok Devi / Devike neven 😊

én most BMW e92 módot, amivel indul nemsokára bajnokság.. 😄

ladics
elég rég óta rfactorozok :'D

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Misi az ezredes
Azért jössz ide, hogy sértegess mindenkit vagy azért mert érdekel a játék? Amúgy nincs meghatározott MOD de majd ha lesz rendes netem feltöltöm Szervergépre és onnan majd le lehet szedni.

ladics
és amit ti használtok?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

rengeteg mód és pálya van.. www.rfactorcentral.com

ladics
Pl a mod linket pályákat kiköhöghetted volna ha már nyitottál neki topicot...

Misi az ezredes
Nah igen. Full grafon kicsit más. Valami meghibásodott és ezért a teljesítményét tartalékra tette. Kicserélték 😊 Most már csapatom ezerrel. 😊

:-)

Misi az ezredes
oks akkor megyek a Boltba vidi karimat cserélik 😛 Azt mondták telefonban megnézik de lehet cserélni kell mert valami komolyabb baja lehet. TDU is tök Pixeles 😮

közepes graffon tolom 😄DD

Norbi1990
Csináltam új HDV-t mert a 31-es kormányzárt enged csak állítani, de mostmár tud 54-et is ha kell 😊
Misi az ezredes
Szép a grafika. Érdekes azért, fel toltam maximumra a grafikát és configban is DX9 és minden fullon van, mármint amennyit a monitor is bír, és nem ilyen jó a kép.

<#idiota>

Smicy2
az én lennék? :F

Charade GTti

Misi az ezredes
Majd a késõbbiekben engem is érdekelne.

Smicy2

Charade GTti

Smicy2
nekemis

Charade GTti

pálya.. mód már megvan neked.. szeró ip meg msnen :p

Norbi1990
Mond hol és mikor 😄
lehetne akár az új supra móddal és vmeik grid-es pályával egy kis csúszkálás.. :-)

Norbi1990
Jah eléggé nehéz 😄
mila69en
euro-ring is állat pálya!😄

Norbi1990
Akkor én is linkelek sajátot 😄
nekem meg a grides pályák :-)

mila69en
mostanában nem nagyon van idõm játszani vele sajna😞

itt egy régi training vidim😄

amúgy akina downhil a fav pálya😄D

mila69en
senki sem tart vissza😊

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Ulvar
Csak annyit mondok hogy a HRC liga többsége (kinek 30 fölé emelkedett a mostani bajnokság jelentkezõinek száma) is ott van, és írogat. és van hogy néha napi 200 új üzenet van. Nem tom a számok magukért beszélnek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Roger6
Hátööö. Ki is ment el? Te? Mert rajtad kívül MINDENKI ott van, aki képes kompromisszumokra. Pixxel, Ladics, Dozoo mind USAMEN nagy ellenségei voltak, mégis ottvannak, és láss csodát, nem veszekednek. Te hol vagy? Hö? Mester! Te hol vagy? Ne beszélj ostobaságokat, amikor be sem dugod az orrod a topicba. Akár veled, akár nélküled, ez a közösség újjáéled, a választás rajtad áll...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
vele=fele.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Persze rend lett, elment a topiclakók vele. 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

legalább a fejléckép jó lett :-)
(de sztem inkább a sajátba kéne nyitni az ilyeneket..)

ladics
<#idiota>hát ez kurva jó XD<#banplz>

milk4
Szerintem most mindenki nyisson a kedvenc rfactoros modjának egy topikot.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Misi az ezredes
Kérvényeztem mert Grabowszkinak és a többieknek volt igaza. Sajnálom, hogy ebbõl ez lett. Igyekszem körültekintõbb lenni a jövõben.

Roger6
Szerintem lassan be lehet fejezni. Mivel a Moderátor topik lakója vagy, nagyon jól tudod, hogy kérvényezte már a topik bezárását. Nem kell basztatni többet, ok?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gerypapa95
Misi nem akarsz nyitni egy Drag topikot is ?

&#9733; G E R Y &#9733;

gerypapa95
baj hogy úgy írtam vagy mivan ? a jelentését úgyis tudod vagyis jobb esetben tudod 😄

&#9733; G E R Y &#9733;

Oldal 1 / 2Következő →