Idén is csökkentik a mozijegyek árai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az az 500 ft meg nem kevés, lehetne olcsóbb is, monjduk 200.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Annak idején még én is mentem. De akkor még nem vehettél két jegyet, csak egyet. Mivel a legjobb helyet akartam, így ismerõsöm nem mellettem ült volna, így õ inkább el se jött.
Ráadásul az újságban is volt ilyen kupon, amit pl. nem akart beváltani a jegyszedõ, mondván õ még ilyet nem látott.
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
ezt hogy érted? az év kábé összes filmjét látni lehet, ez nem idõszak függõ. plusz ugye premier elõtti cuccok is vannak, ergó a ditrict 9 is lehet.
az igaz, hogy azért van szeptemberben, mert az mélypont bevétel tekintetében, de nem csak premierfilmeket lehet nézni.
Nálunk úgy emlékszem nem volt meghatározva hogy melyikre lehet kedvezményesen...minden film olcsóbb volt. Bár nem emlékszem tényleg
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Vagy hülye címet ad, vagy helytenül írja.
<#taps>#taps><#banplz>#banplz>