Végleges címet kapott a C&C 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már a cimmel nem tudtak nagyot alkotni akkor legalább remélem a játékkal összehoznak valamit de az EA-t ismerve nem sok jóra lehet számítani
Most komolyan azt akarják elhitetni, hogy a "Tiberian Twilight"-nál jobb címet nem küldtek be?
Na neeee
Na neeee
Igen, trilógia lett volna Tiberian dawn-sun-wwilight névvel, ugye aki tud angolul érti. Csak az EA össze-vissza szarta. (Igazából nekem tetszik a c&c3, mert jó lett, de azért több kéne ma már).
Másrészrõl remélem ez is jó lesz. Hármas, mint mondtam tetszett.
Ja és hajrá GDI!
Másrészrõl remélem ez is jó lesz. Hármas, mint mondtam tetszett.
Ja és hajrá GDI!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Generalst a népnek!!!
Tudtommal nem kiegészítõ kapta volna a Tiberian Twilight címet, hanem trilógiának volt tervezve a sorozat, Tiberian Dawn, Tiberian Sun, s a fent említett címet viselték volna (illetve viselték) az egyes részek.
/*WTF?!*/
Red Alert2 : YR óra megjelenõ játékaik nem hajtanak másra, csak a marketingre (pénzre)... Valahogy elvesztette már a varázsát, pedig kezdetektõl fogva nagy c&c rajongó vagyok, ezt a részt szerintem kihagyom... 😞
(Sose felejtem el, legelsõ alkalommal még a sima c&c-ben, nem gyártottam refinery-t mert h milyen drága 😛 )
(Sose felejtem el, legelsõ alkalommal még a sima c&c-ben, nem gyártottam refinery-t mert h milyen drága 😛 )
És hogyan osztják el az 50 ajándékot amit a azonnos nevet beküldök közt akarnak kisorsolni? Ja köztük vagyok én is, mert én is gondoltam hogy csak marketing de egy próbát megér. 😊