Overlord II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Igazan csak a WII verziorol tudnek nyilatkozni mert azt jatszottam eleg sokaig (az megvan otthon is 😄) de mivel az 1. mas storyt dolgoz fel, 2. masik studio is csinalta ezert nem tul idevago lenne, de ez most nem szamit 😄. A WII verzio bar linearis de en nem talaltam unalmasnak. Otletesen hasznaltak ki a kontroller adottsagait es sok apro poen van a jatekban. Aki teheti az adjon neki egy probat 😊
A
Ez persze nem azt jelenti, hogy minden játékban gondolkodás nélkül kinyírunk mindenkit - ha erre gondoltál, akkor veled van a baj. Pl. egy Oblivionban sem nyírom ki a "tisztességes polgárokat", ahogy az állatok közül sem a patásokat, de aki az életemre tör, az halál fia <#mf2>#mf2>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A
Ugyanakkor sajnos nekem az Overlord sajnos csak halvány utóérzete volt...bár voltak benne jó poénok...de pl. a változatos lények, az alagutak hangulata, a különbözõ szobák és csapdák hiányoznak...szerintem csilivili lapos az Overlord...persze ez szubjektív...
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
ezen viszont jót mosolyogtam. "mi olyan nagy szám x játékban, ha y játék nem jó?"
mindig vicces olvasni, hogy egy filmben vagy sorozatban számon kérik a fõszereplõn, hogy "miért nem lõtte le?" a rosszfiút... no komment. persze. gyilkolni csak úgy megy.
A
Jobban szeretem a stratégiai vagy a humoros "point and click" játékokat mint a Gobliiins vagy a Monkey Island.
Egyébként itt se jegyeztem volna meg ha azok a fókák legalább visszatámadnának vagy helyettük kicsit "vérengzõsebbet" raknak be. Tudom, hogy humorosak akartak lenni de akkor se tetszik és kész.
Én is hasonlóan éreztem..
A
És az emberölés, virtuálisan?
Érdekes arra senki nem kapja fel a fejét... Aki bármilyen játékkal is játszik, annak teljesen természetes, hogy gondolkozó, érzõ embertársainkat mészároljuk 100-ával
Például, ha a GTA IV-ben az lenne a küldetés, hogy egy aranyos labdával játszadozó kutyust kéne kilõnünk, akkor mindenki húzná a száját, mekkora kegyetlenség... Ellenben biztosvagyok benne, hogy egy járókelõbe szempillarezdükélés nélkül belelõne egy sorozatot.
Nos ezért tûnik nevetségesnek ez a dolog.
A humora szerintem nagyon jó, egyedül a fókaölés nem tetszett, az nagyon nem humoros még virtuálisan sem.