Elhíznak és depresszióra hajlamosak a játékosok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiába van az, hogy manapság 500 katonai jelentkezõbõl alig 10 alkalmas. Aztán persze van olyan sovány, aki makk egészséges. Hogy van olyan kövér, aki makk egészséges? Lehet, de nem hosszú távon.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Másik hsz-re meg: 😄
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
egy vekony ember megteheti, hogy egesz nap maszkal es 5 fele dolgot sportol, mert birja. egy kover 100-150 kilos embernek ugyanez sehogysem menne. 5-10 perc aktiv mozgastol kidoglenek.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
csak úgy közlöm a tanulmány készítõivel, hogy a gyerekek 100%-a játszik. a gyerekek bizony úgy lettek kitalálva, hogy játékra hajlamosak. abból tanulnak. legóznak, kinevetavégéneznek apucival, fociznak a többi gyerekkel, és amerikából jöttemeznek. ez utóbbit leggyakrabban a nyaraló usai gyerekek szokták játszani.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Valamilyen szinten ez igaz. Mert egy igazi HC gamer, alig mozog, az állandó gép elõtt ülés pedig a szociális kapcsolataira is szépen rányomja a bélyegét.
Ne abból induljatok ki, ki aki nap, max. 1-2 órát játszik...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
A
Buddhizmus tanításainak ismerete volt rám talán legnagyobb hatással (mi suliban tanultuk 2-ban, etika órán), rengeteg segítséget nyújtott - nekem legalábbis - az életben.
Konditerembe soha nem voltam, a városligetben van egy ilyen edzõpálya, oda megyünk ki párszor haverommal húzóckodni meg hasizmot erõsíteni (van ilyen pad, ilyen fémbõl, de jó), meg itthon. De énis inkább a sportok mellett vagyok (pl. úszás).
Ha fenntvagy iwiw-en egyébként rámnézhetsz, Bódy Balázs (Balu | BaluHuNTeR) néven vagyok fennt.
Én is 15-23 éves korom között 47-55 kiló között voltam. Én voltam a legsoványabb. Nagyon sokat stresszeltem. Amióta életvitelt váltottam (kevesebb stressz, kevesebb megfelelni akarás, önmagam elfogadása) tavasz óta 65 kiló lettem és piszok jól érzem magam. 47 kilósan azért kicsit szorongó az ember. Nem egészséges. Nem kell konditeremben izzadni, nekem sem használt és valószínûleg hasonló a testfelépítésünk (én 179 cm vagyok). Porokat meg ne igyál (fehérje).
Egyébként a sok gépezés/tv-zés (illetve mozgáshiányos hobbik) hatása elõfordulhat, hogy 20-30 évesen nem jelentkezik. Csak idõvel az ember még jobban ellustul (általában), és 50-60 évesen már mozdulni sem tud. Mozgás nélkül meg már jön infarktustól kezdve minden (dohányzás nélkül, helyes táplálkozással... talán késõbb, és más probléma).
A hobbi azért van, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk.Ha valaki ezt a játékokban találja meg okés.Attól, hogy te egy játékkal nem tudsz kikapcsolódni, az nem jelenti azt,hogy nem lehet, illetve más sem képes rá.
De persze akinek nincs osk hobbija, az nyilván tovább játszadozik. Amúgy depressziót nem, de szorongást okozhat a sok játék, mint a TV-zés is. Nem mindenkinél. Ez igaz az elhízásra is.
A
Az, hogy fejleszti a logikus gondolkodást meg csak egy hatalmas nagy blabla, csodálkozok hogy valaki ezt komolyan veszi...
mellesleg 500 ember nem egy reprezentatív dolog.. ezt kb egy hétvége alatt összehozták, még egy du és betolták egy excel táblába és kinyomtatták a végeredményt.. az amcsik felnõttek a Brit tudósok szintjére XD
A monitort nézhetem úgy is, hogy balra forgatom a fejem vagy jobbra és az agyam sem sül ki, de a szemem már annál inkább elfelejti a szimetriát. 3d szemüveggel ez már nem ilyen.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
+ Barátnõm is volt van és lesz is.