Nem ajánlja a Windows 7-et az FSF
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Max. ha egy szobabiciklit tekergetsz összekötve egy agregátorral.
-nemkell
-nemakarjuk
-csináld meg te
-minek?
-elfáradok!
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Akkor ne fizessünk gáz-; villany-; sõt még netszámlát sem, elvégre ez is hatalomba jutatt egyes embereket.
Öcsém! <#falbav>#falbav>
Aki nagyot akar fingani, az be fog szarni!
Én elhiszem, hogy meg lehet tanulni, meg azt is, hogy nem bonyolult, de itt alapvetõen arról van szó, hogy muszáj-e nekem új OS-t tanulni, vagy sem? Ahogy Dark Angel 666 megjegyezte, a userek többségének a Windows nem kerül pénzbe, tehát még azt sem lehet kijelenteni, hogy a Linux azért elõnyösebb, mert ingyen van.
Vállalati szinten meg abszolút elfeküdt az egész, amikor n+1 dolgozó a cég költségén végez OKJ-s pc-kezelõi tanfolyamot, hogy tudjon dolgozni, és akkor hirtelen cseréljük le az OS-t olyanra, amivel garantáltan nem fog tudni dolgozni, csak azért mert ingyen van.
Ha valaki ma elvégez egy OKJ-s tanfolyamot, ott Windowst fognak neki tanítani, nem Linuxot, egyszerûen azért, mert a cégek is erre vannak beállva, ezek futnak a gépen, ez van a köztudatban, és többek között ezért nincs benne a tananyagban a Linux.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
De ez amúgy tényleg nagyon vicces 😄 Miben prók vajon a linux felhasználók?Ha kb majdnem minden professzionális cél szoftver kb windowsra íródik? 😄😄😄😄😄 Jah, ezzel nem azt mondtam, h maga a win kernel jó, csak, h õk célirányosan a desktop user piacra is PRoztak, és õk a meghatározó fejlesztési pont.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
majd bolond is lenne.
Mindenesetre, mint ahogy írtam is régebben, Linux még nem érte el azt a szintet, hogy versenyezzen az XP-vel. Van haladás, de még ahhoz, hogy hasonló rendszert tudjak elérni Linuxon, Googlezni, WinE-zni, terminalozni kell, ami nem biztos, hogy minden ember pozitívan fogja értékelni. Linux az pro felhasználónak készült, Windowst pedig bárki tudja használni egy kis idõ után.
Ez ilyen dolog, Microsoft nyert már 15 éve, nem vettétek észre?