Tévések írják a Hancock 2-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Take care to get what you like - or you will be forced to like what you get!
De a Hancock most erõsen közepes vagy 4-es alá? 😊😊
Szerintem olyan egyszerû film mint az 1x1... de jó a zenéje. John Powell!!
Igy van
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
keversz valakivel. olvasd vissza bárjol, én írogattam folyton a "szerintemet követelõknek", hogy baromság, hiszen mindenki a saját véleményét írja le.
az i am a legend fél óriég volt nézhetõ, a hancock erõsen közepesen, négyes alá, a robotot el lehetett nézni, de valóban semmi extra. ha smith és az elmúlt évek, akkor a hét élet, de még inkább a boldogság nyomában.
Az I am Legend iszonyat jól kezdõdött,aztán átment hiperszarba,a Hanckok szintén...(csak winnienek:szerintem!😄)
Amúgy a könyv volt elõbb, sokkal elõbb, mármint az I Am Legend könyv
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Charlize-t szeretem, de ebben a sztoriban keményen mellényúltak vele, és a cselekménnyel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kérdés:
Melyik volt elõbb, a film vagy a játék ötlete?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.