Szekeres Viktor

Tévések írják a Hancock 2-t

2008-ban a Hancock volt a legsikeresebb eredeti film, hiszen olyan alkotás volt, mely nem sokadik rész volt és nem rendelkezett irodalmi, képregényes, tévés vagy játékfigurás alapokkal. Természetesen a siker folytatást eredményezett, így Will Smith filmjének folytatása értelemszerűen már nem fog ebbe a csoportba tartozni.

A Hollywood Reporter értesülései szerint a napokban alkalmazták Adam Fierrót és Glen Mazzarát, hogy elkészítsék a Hancock 2. forgatókönyvét. Bár a történetről egyelőre semmit nem tudni (rebesgetik, hogy még egy, Hancock-hoz hasonló férfi van valahol a világon), de az írók az írási folyamat közben együtt fognak dolgozni Will Smith-szel és a rendező Peter Berggel.

Érdekes, hogy a két író eddig inkább tévésorozatokon dolgozott: együtt a Kemény zsarukban működtek közre, majd miután elváltak útjaik, Fierro a 24-en és a Dexteren, míg Mazzara az Életfogytig zsarun és az Ütközések sorozatváltozatán dolgozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Stefling #20
    oschwarz , ne beszélj mindenki nevében, hogy nem várjuk, mert én igenis várom, mint ahogy sok más filmrajongó is! :)
  • johny777 #19
    Nagy filmeseknél, az kapja meg a film leforgatását akinek fingja nicns arról hogy mi az a film. Ezért előveszi a kliséket, aha ebben így volt, abban meg úgy és leforgatja aszerint. Meg lesi hogy mi érdekli a nagy közönséget, mi az amire harapnak. Szeritnem a Hancock 1 is nagyon béna film volt, de a kettő még ennél is bénább lesz.
  • TeDDyRuSh #18
    váárjunk..nem a story van elkúrva, hanem minden más:)
  • TeDDyRuSh #17
    Én csak most merek hozzászólni, mert anno nálam a hancock félbemaradt. Most újra elővettem és elkezdtem nézni, de már rájöttem, hogy miért ott és akkor maradt abba. Baszott jó alapokon nyigvó elkúrt story. Eddig persze, még csak addig jutottam, hogy Charlize Theron felfedi magát a film előttünk is:) És egyszerűen nem bírok a seggemen maradni. Untat. Nálam lehet a bibi, de valahogy szarul van megszerkesztve a dolog. Bizonyos dolgok túl gyorsan történnek, bizonyos dolgok meg elnyújtva és nem érzem, hogy hozzátennének a történethez. Egyszer végignézem, de addig nálam abszolut felejtős.
  • TommyGun #16
    Nekem az ALI is bejött még
  • beyondReason #15
    Hát nekem teljesen bejött a Hancock. Egy délutáni laza filmet vártam tőle, ezt meg is kaptam. Elszórakoztatott. Logikai baki sem volt benne, mivelhogy kb. nulla gondolkodást igényelt. :D
  • haxoror #14
    jah, én is
  • djstefi #13
    Elsore azt olvastam, hogy " Tévesen írják a Hancock 2-t " :D
  • Etinger #11
    Az én a Robot jó volt. Sunny miatt hatásos :P

    De a Hancock most erősen közepes vagy 4-es alá? :):)

    Szerintem olyan egyszerű film mint az 1x1... de jó a zenéje. John Powell!!
  • Blasta #10
    "ha smith és az elmúlt évek, akkor a hét élet, de még inkább a boldogság nyomában."

    Igy van