Jöhet az olcsóbb Xbox 360

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noshát. a natal meg két kamera, az egyik infra. húde nagy újítás.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Hat az autoarak eleg erdekesek. Adott egy KIA modell, nem mondok tipust, beszelgettem egyik managerrel ugyanis egy emelettel alattunk van az o irodajuk. Adott modell itthon 10millio, USA ban 4Millio alatt van mashogy nm versenykepes.
Ez akemeny
Akkor a VPOPs haverjaidat jol megrangatnak, ugyanis te mint civil ha ilyet kersz toluk az nekuk igen kemenyen buntetendo is lehet. Tudom, mert van nehany haver ORFK-n erre arram es eleg bajos szivesseget kerni, mindenert meg tudjak oket rangatni ha akatjak.
Kicsit olvass utanna a Natal nak, rajossz, hogy fenyevekkel van aPSeye elott, a PSeye leginkabb a LIVEcam el hozhato egy szinter, egy szimpla kamera meg mikrofon ennyi. A SONYtol nem ad ki semmit az MS sott a SONY koppintja erosen a Wii kontrolleret, majd meglatjuk mi sul ki belole.
MS is 1:1 ben valtja a dollar euro arakat.
hidd el, még mindig épp elegen használják.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

curse

http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture

Julius Caesar
Sztem te le vagy maradva, win95-öt ma már nem használnak. <#banplz>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

egészen minimálisnyi veszteséggel. a slim elõállítási költsége kisebb, mint a dagié.

ezt a nagy hülyeséget mégis ki mondta neked?

Az SONY így is veszteségesen árulja a konzolját.
cateran: jó hírem van. az überszuperjófej microsoft drágította az arcade boxok árát! hát nem nagyszerû? a microsoft az isten! olyan kicsit haszonkulccsal dolgozik, és még ráadásul azokra is gondol, akik épp tegnap vettek gépet! hát ez valami csodálatos! egyre szimpatikusabb nekem az MS! azt hiszem én is felcsapok MS fannak! letörlöm az ubuntut, ami olyan szemét, hogy nincs ára, és azt nem lehet csökkenteni, és felrakok egy eredeti mikroszoft vindóz 95-öt!

Senki sem mondta,hogy csak a Sony..azt emlitettem,hogy az MS és a Sony közül,HA jól tudom...
Ja,aztán te gondokodj el micsoda haszonkulcs lehet 1 1200 dolláros cuccon,amit utána 900-ért még haszonnal adnak el..illetve az arányok dolgain...ha 50 ftról leárazok vmit 25 ft-ra akkor 50%-os csökkenés..wow..de csak 50 ft-ról...ha 100000-rõl 70000-re,az csak 30%-os,mégis van 1 kis különbség,hiába kisebb a csökkenés %-ban a 2. esetben)
Szóval hiába makogsz,nem ugyanaz 1200-ról 900-ra vagy mittudomén 350-rõl 250-re...
Sanyix
nem is fog. Az optikai formátumok fölött eljárt az idõ, fõleg ilyen gagyi, és egyben drága formátum mellett mint a bluréj. A hajukra kenhetik a megnyert formátumháborút 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Alien!
ez az 1:1 nem csak a Sony mûve....Menj ki amerikába és nézd meg az autóárakat,majd ugyanazt próbáld megvenni az EU-ban...meg fogsz lepõdni..

Az meg,hogy a Sony veszít minden slimen,max úgy tudom elképzelni,hogy egy nagy adag lét elköltenek marketingre,hogy befuttassák....És amúgy egyáltalán nem fail,mivel a gép segítségével megnyertek egy formátumháborút(bluray),ami nem kis lé,már most sem...pedig még be sem pörgött igazán...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

kérlek nézd meg mennyibe kerül alapbõl az apple cucc (az amibõl árat csökkentettek), és mennyibe kerül az xbox. nézz, és láss csodát!

Nem kell ide császárság, a garancia jobb cégeknél worldwide!! Japánban lepecsételt gari itt is érvényes!!
Ha te ekkora császár vagy,akkor rendben van!
No és mennyivel is kispajtás? Ja, hogy nem 200-300 dodoval,mint az Apple? Akkor pofa lapos please...
pyrohun
perszeigen, a fele...

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Így is hûtési problémái vannak az XBOX-nak, mi lenne, ha vékonyítanák?
A fele így is tönkre megy a készülékeknek...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Sanyix
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

HAB hegyek 😄

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Julius Caesar
Értem, ebben az országban ha vannak kapcsolataid rád nem hat a törvény. Ahogy a terepjáros BMW-s sültparasztra sem vonatkozik a kresz <#ejnye1>.

ez #16 -nak nak szólt bocs.
Mivel a folyamat legális a számla miatt, nem lenne értelme :-D
Én is utána tudok nézetni a te regisztrációdnak, egyébként nekem is van ismerõsöm a Vám és Pénzügyörségnél igen magas helyen, ennélfogva nem mennél sokra vele....
A garancia nem gond, mert a gari levél WorldWide - a táp pedig autómatikusan kapcsol 230 V-ra, csak a kábelt kell kicserélni ami 300 forint..... Pár évet voltam a Sony Hungáriánál, nekem a Garancia nem okoz gondot egy Sony termékre sem.
Ezt a giftes dolgot nem lehet vhgy terrorizmusra felhasználni?

Julius Caesar
Ezt ne itt mond, hanem a komcsiknak, õk tanácsadják, lopják meg csalják el. De legalább most a válságra lehet kenni.

("Azt mondják azért szar nekünk, mert a nyugati kapitalistáknak is szar. Csak azt nem értem, hogy amikor nekik jó volt, nekünk miért nem?" by Hofi)

Nem attól, hogy még mindig veszteséges a gyártása, attól sikertelen...az új slim is kapásból veszteséges...ezt nevezem üzletpolitikának, ennyi erõvel ingyen is adhatnánk.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Sanyix
akkor még érthetõ lenne ha az ország ilyesmiktõl függne. De mivel ha van plusz pénz azt úgy is eltanácsadják, költségtérítik, végkielégítik, ellopják, így úgy is mindegy 😄

Az jó nagy gyökérség lenne...!

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

azirafael
Azt hiszem szólok a vám és pénzügyõrségnél dolgozó haveroknak nézzenek utána a regisztrációdnak... 😊

természetesen az MS a SONY-tól. kiadja tökugyanazt, mint a SONY. a natal nem tud semmit se, amit a PSeye ne tudna. na jó, mondjuk lehet vele sötétben játszani, de ez nem valami hatalmas újítás.

azt is tegyük hozzá, hogy a rohadt szemét MS árat met csökkenteni, azokra nem gondolva, akik tegnap vettek boxot. fúúúj fúúúj.

Ruley
Remek, ezek így most jól kiütik egymást...
Árcsökkentéskor azért nõ meg a kereslet valamire, mert olcsóbb lesz mint a konkurenciája. Ha csak az egyiknek csökkent volna az ára, akkor az emberek inkább azt választanák, mint a másikat.

OK, most hirtelen meg fogja venni pár százezer ember aki csak erre várt, de hosszú távon nem fogják MINDKETTÕT többen megvenni, nem fog növekedni a potenciális közönségük.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Tetsuo
milyen? kanjis? 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tessek? Hmm, szerinted hol gyartat a Sony es hol az MS? Ez csak cegtol fugg,semmi mastol..(masreszt nem ertem mi koze annak,ha teszem azt valami tajvanon keszult,valami kinaban,akkor ez a teny mennyiben befolyasolja azt,hogy az eu-ba 1:1 dollar-euro aron jon be...mas szavakkal,ha vmi x helyen keszult, akkor azt olcsobban kell adni az usaban,mint europaban? Ha meg y helyen,akkor nem?)
és akkor mi van a 110 V-os adapterrel,szállitási költséggel,biztositással és a garanciát hogy érvéyesited?
Az árfolyam az leginkább attól függ, hogy ki merre gyártat - nem a cégtõl
Az esetek 90%-ban ha valami kintrõl jön 1USD az 1 EUR...

Szerencse, hogy van üzleti partnerem Japánban...... félárért megveszi, feladja EMS gyorspostával - kiállít nekem egy számlát 1000 Yen értékrõl, valamint GIFT - declaration.
ÉS MÁRIS VÁM + ÁFA MENTESEK VAGYUNK :-D, hiszen 22 EUR alatti tranzakció :-D

Cool, így lesz VAIO-m is, olyan amit itt meg sem lehet kapni...
Ki akarja azt a szart lekoppntani az egy más cucc,ha szeptemberben a sony megcsinálja a Firmware 3.00. frissitését,akkor ki koppint kirõl?
Tegyuk hozza,hogy ha helyesen tudom a rohadt szemet MS nem 1:1-ben szamolja a dollar-eurot,mig a szent Sony igen...ki is a szarhazi akkor?
Ha meg tenyleg buknak meg a slimen is,akkor nc...Sony-fail
narumon
Úgy hogy jelenleg csak a pénzt viszi a háztól mert szoftvereladások a béka segge alatt vannak (pedig az hozza a pénzt nem a hw)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
de mitõl is sikertelen?!?!? az,hogy eladásban fej-fej mellett halad a másikkal,úgy hogy közben 2x drágább?!?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sanyix
Ja egy sikertelen gép az nem elkúrás... majd 10 év múlva amikor a számológépek is tudnak annyit akkor majd belátják mijen jó volt mi? 😄

Fórumharcos
A Sony nem k*rt el semmit,de ez még hosszú idõ míg belátják!!
Le koppintották a kamerát a ps-rõl és?” ez találmány ? Csak annak lesz plusz aki elõfizet a Xfos live –ra.

PSN ID tonysakka

Fórumharcos
És mit módosítanának rajta?? Legfeljebb kisebb lehetne azt kész a varázs..

PSN ID tonysakka

Sanyix
a sonyinak a jó kurva anyját. Az m$-nek is, de õk legalább ezt nem kúrták el.