TV2-es vezetők repültek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is van rossz sorozat, talán nyugodtan kimondható. Igaz a rossz sem létezik, csak nem olyan jó, mint a jó. Viktor pls. definiáld közkívánatra majd nekünk a "rossz sorozat" fogalmát😊 Amúgy nem véletlen írtam az átpakolásokat a megszûnés elé, hisz ebben a TV2 nagy majer, vagyis 3x is képes átpakolni a sorozatot, mielõtt leveszi. Az RTL leveszi, max egyszer pakol😊 De legalább jól bevásárol az újakból,pl. The Mentalist, Fringe, Sarah C Krónikája (necces😊. Ha ránézek a sorozatlistájukra, kapásból tudod, hogy mi melyik sorozat, mert ha nem is nézed, legalább hoz olyan szintet, hogy egy részt meg tudj nézni. Viszont a TV2-es lista, ami szerényebb (ami kevesebb bukást is eredményez), valahogy nem ez jön le. Igen, igen, ott vannak az adu ászok, de be kell vallani, sorozatokba gyengébb a TV2. De ahogy érzem a marketingekbe is, hisz nem is emlékszem egy BSG reklámra sem, igaz "réteg" sorozat, de elég nagyot szólhatott volna, hisz a 11-es kezdés még talán kibírható egy Sci-Fi-nél (a minõség megkérdõjelezhetetlen😊. Még saját csatornán sem, ami elvileg ingyé van.
A HaT és VCS infót kösz.
A HaT és VCS infót kösz.
és mégis több százezren nézték, többen, mint a lostot, a bsg-t, a prison breaket vagy a heroes-t, vagy nem tudom, hogy mi ma a menõ.
(amúgy külföldire gondoltam, hisz sorozatvételrõl volt szó. de bármilyen tré is egy sorozat, akkor is milliók szeretik.)
(amúgy külföldire gondoltam, hisz sorozatvételrõl volt szó. de bármilyen tré is egy sorozat, akkor is milliók szeretik.)
olyan nincs, hogy rossz sorozat, max, ami nem érdekli az ember.
Ja ja, a rém rendes család Budapesten mekkora volt már.<#zavart2>#zavart2>
Ja ja, a rém rendes család Budapesten mekkora volt már.<#zavart2>#zavart2>
winnie:
Azt értettem alatta, hogy nem kívántak egy kalapba kerülni a 2 országos kereskedelmivel. Ezért tették át a székhelyet. (Vagyis nem akartak "egy számban versenyezni" velük.)
Azt értettem alatta, hogy nem kívántak egy kalapba kerülni a 2 országos kereskedelmivel. Ezért tették át a székhelyet. (Vagyis nem akartak "egy számban versenyezni" velük.)
Minden jog fenntartva!
olyan nincs, hogy rossz sorozat, max, ami nem érdekli az ember. de számolj utána: az rtl több sorozatot bukott be az elmúlt hónapokban, mint a tv2. ez nem oka semminek. mint ahogy a JR, a szappanopera is a topon ment szünetre, ilyen közel még sosem volt a BK-hoz.
HaT vs VCS: az rtl angol licencet vett, a tv2 sajátmaga találta ki. de az rtl átlagemberekkel akarta, de mivel bebukott, így átállt celebekre õ is.
és a tv2 sem pihen, adja minden nap a hal a tortánt, mint az rtl. (nem mellesleg, mindkét mûsor korrekt. egy fõzõs mûsor mondjuk eleve nem lehet rossz. szeretek kajákat nézni. addig sem kell enni😊
HaT vs VCS: az rtl angol licencet vett, a tv2 sajátmaga találta ki. de az rtl átlagemberekkel akarta, de mivel bebukott, így átállt celebekre õ is.
és a tv2 sem pihen, adja minden nap a hal a tortánt, mint az rtl. (nem mellesleg, mindkét mûsor korrekt. egy fõzõs mûsor mondjuk eleve nem lehet rossz. szeretek kajákat nézni. addig sem kell enni😊
két külön a dolog, és mindkettõ igaz. csak arra céloztam, hogy nem arról van szó, hogy itt voltak és kerestek maguknak valamit külföldön, hanem, hogy mindig is londonból jött az adás és most a regisztrációt is átírták. holott, semmi sem változott.
Érett már ez az "átszervezés", hisz az elmúlt hónapok nem szóltak másról, mint a mûsorok folyamatos átszervezésérõl, megszûnésérõl stb. Eltekintve persze a nyári szünetre való igazításoktól. Rossz sorozatokat vásárolnak, keményen fogják a pénzt, és ez már látványosan a minõség rovására ment. Bajlódik a szappanopera sorozatuk, a Tények kõ keményen híreket vásárol és kész, ha nem lenne stabil bevált mûsoraik vagy néhány "tuti-bevált" vasárnapi filmjeik, akkor még ez se lenne. Nagyon remélem, hogy ha nem is megy a saját ötletekbõl fakadó mûsorgyártás, akkor legalább jó licenszeket vásárolnak. Nem értem hogyan lehetett, és ebben segítsetek, mert a Hal a tortán és a Vacsoracsata, hogy futhat ennyire egyszerre? Mármint nem védi le a TV2 ezt a mûsort? Vagy nem is õk találták ki, és simán átvette az RTL? Nem emlékszem ilyen médiajelenségre, hogy azonos alapokon nyugvó, saját készítésû mûsor egy azon idõben mehet mindkét csatornán. Talán csak a pontozás volt más. És ebbõl is az RTL fog jól kijönni, mert amíg TV2 pihizik, addig az RTL szoktatja a Vacsoracsatára a jónépet.
Lehet, hogy mégsem tudtam rosszul?
"tulajdonos Modern Times Group Broadcasting AB (MTG) döntése alapján 2009. május 1-tõl a Viasat3 az ORTT nyilvántartásából való törlését kezdeményezte. A csatorna mûsorszolgáltatója a jövõben az egyesült királyságbeli OFCOM regisztrációja alapján a Viasat Broadcasting UK lesz."
http://www.origo.hu/teve/20090428-eltunik-a-sarga-karika-a-viasat3rol.html
"tulajdonos Modern Times Group Broadcasting AB (MTG) döntése alapján 2009. május 1-tõl a Viasat3 az ORTT nyilvántartásából való törlését kezdeményezte. A csatorna mûsorszolgáltatója a jövõben az egyesült királyságbeli OFCOM regisztrációja alapján a Viasat Broadcasting UK lesz."
http://www.origo.hu/teve/20090428-eltunik-a-sarga-karika-a-viasat3rol.html
Minden jog fenntartva!
Egyébként hol lehet az aktuális reklámbevételeknek és nézettségeknek utánanézni?
Vagy milyen téren elõzték meg a viasatot az említett (amúgy nem teljesen önálló) csatornák?
Vagy milyen téren elõzték meg a viasatot az említett (amúgy nem teljesen önálló) csatornák?
Minden jog fenntartva!
winnie:
Akkor én tudom rosszul. Úgy tudtam, hivatalosan a székhelyüket is áttették, hogy az ORTT ne tudja õket macerálni.
Akkor én tudom rosszul. Úgy tudtam, hivatalosan a székhelyüket is áttették, hogy az ORTT ne tudja õket macerálni.
Minden jog fenntartva!
Mi lenne?könyvet írnak😄
nem vonultak ki, mindig londonból adtak és nem jottek fel, hiszen míg egy éve még verték is olykor a tv2-t, mára nem csak a film+, hanem a cool is veri a viasatot.
A viasat volna, ha beszállt volna a versenybe, de mindent megtettek, hogy más kategóriában maradjanak, még ki is vonultak az országból.
Az viszont igaz, hogy "másodvonalban" is nagyon feljöttek mára.
Az viszont igaz, hogy "másodvonalban" is nagyon feljöttek mára.
Minden jog fenntartva!
A többi nem ugyanabban a számban versenyez.
Minden jog fenntartva!
Nyilván ezért nincs odaírva, hogy "országos". Kertévé sok-sok van.
"második helyen áll a hazai kereskedelmi tévés versenyfutásban"
Finom megfogalmazása annak, hogy az utolsók, mert ugye a verseny két szereplõs.
Legalábbis én nem tudok másik országos sugárzású kereskedelmi csatornáról.
Finom megfogalmazása annak, hogy az utolsók, mert ugye a verseny két szereplõs.
Legalábbis én nem tudok másik országos sugárzású kereskedelmi csatornáról.
Minden jog fenntartva!