Nálunk is rekorder a Betstelen brigantyk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl a filmbõl arra jöttem rá, hogy minél okosabb egy ember annál gonoszabb és embertelenebb. A jámborság és a jóság nem Tarantino sajátja. Egy sátán. Ettõl függetlenül élveztem a filmet.
Én aljas-g.ci módon megnéztem mindkettõt, csak hogy összezavarjam a statisztikakészítõket... xP
Egyébként qrvanagy ez is, meg a G-force is, igaz más miatt 😊
Egyébként qrvanagy ez is, meg a G-force is, igaz más miatt 😊
20-án ott volt a helyem a moziban, és végre, VÉÉÉGRE, hosszú idõ után, nem bántam meg, hogy moziban néztem meg valamit.<#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tarantino mondta, hogy ha sikeres lesz, akkor csinál egy elõzményfilmet is. sikeres lett, úgyhogy valszeg lesz is belõle valami.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Szerintem, azt olvashattad, hogy kétfelé fogják szedni.
Egy kicsit talán off kérdés: a Becstelen Brigantykról korábban mintha azt olvastam volna (pont itt az sg-n), hogy két részes lesz. Ez valós hír?
Kíváncsi lennék, hogy mekkora külömbség volt a két film nézõkorozstálya között. Én a 26 évemmel a legfiatalabb voltam a BB-on. Gyorsan leszögezem, hatalmas film volt, véleményt majd máskor😊 Nézz már ennek utána Viktor pls, meee ezexerint ha egy anime gyerekfilm melett bemutatnak egy kult. gyanus filmet, akkor felveheti vele a versenyt?
"AriveDerci"
szerintem is. ha én adtam volna a címet, ezt adom neki. Betstelen Brigantyk. miután eredetiben is el van írva mindkét szó.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Így sokkal jobban átjönne az eredeti szándék
hát szép magyarosan lett leírva a cím az biztos..
meg is érdemli, hatalmas film!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ