8
  • Ulkesh
    #8
    Nem ártana hozzátenni, hogy az említett biztonsági őr a "felrobbant" készüléket nem volt hajlandó átadni bevizsgálásra sem az Apple-nek sem a független vizsgálóbizottságnak.
    A korábbi pár francia esetről mind az Apple, mind a helyi vizsgálatok megállapították, hogy nem a készülék hibájából történt a probléma, hanem egyértelműen külső behatásra tört el a kijelző, a készülékek belső rendszere, így az akkumulátor is sértetlen és üzemkész állapotban volt.

    Magyarul pár ügyeskedő francia állampolgár a leejtett készülékét megpróbálta garanciában cseréltetni, a bulvársajtó meg hírt csinált belőle.

    A másik lehetőség meg az, hogy egy bizonyos európai mobilgyártó így próbálja meg lejáratni az Apple-t, mert máshogy nem tudja megfékezni azt :D
  • Sanyix
    #7
    epl minőség :DDDD
  • krajcsovszkig
    #6
    Egyedi esetek ezek abban, hogy itt a többi pár ezer hasonlóval ellentétben nem sikerült kenőpénzzel elhallgattatni a károsultakat.
  • bigjoe
    #5
    A több millió készülékből felrobban 10-20-50 statisztikailag ez tényleg nem sok, de a probléma, hogy egynek sem kellene felrobbani!!!!!!! Speciel én is akartam venni egy ilyen kütyüt, de amig az apple nem ismeri el és nem küszöböli ki a hibát nem fogok... (Ha vissza hivja az összeset az tuti csőd lenne...)

    Sheltem: igezed van sajnos rossz irányba halad a világ, de szerintem ez lassan változni fog, ha lesz elég igényes vevő aki csak azt veszi meg ami "Minőség".
    Az emerek talán lassan megunják, hogy évente le kell cserélni a mobilt a Tv-t a kocsit meg háromévenként, ha nem akarnak szivni...

  • Taybore
    #4
    Majd jönnek az újabb hírek, hogy iPhone-okkal megrakott teherautót robbantott fel egy öngyilkos merénylő terrorista :) (Na jó, az még viccnek is rossz.)
  • szombi
    #3
    Ha nálam felrobbanna egy ilyen, akkor az alapján mérlegelek h. a bulvárlapok vagy az Apple fizet-e többet. :)

    Sietni kéne a felrobbantással, különben a bulvár egyre kevesebbet fog fizetni...
  • Polemius
    #2
    Hogy' a viharba lenne egyedülálló, ha több ilyen eset is történt?!
  • Sheltem
    #1
    "Az Apple augusztus 14-én arról biztosította az Európai Unió illetékes testületét, hogy "egyedülálló esetek" voltak az eddigi történt iPhone felrobbanások."

    Hmm. Azon gondolkodtam, hogy mostanában mennyiszer hallom ezt elektronikai kütyük/alkatrészek meghibásodásánál a gyártó hivatalos közleményében, hogy "egyedi esetek" "néhány eset" "néhány kirívó esetet leszámítva" stb.
    Mondjuk én mi mást mondanék a helyükben világválság közepén mikor ígyis alig van eladás, a "szar" (bocsánat) termékemet meg el akarnám adni?
    Felhasználó, hogy megszívja? Ja az senkit nem érdekel...
    Pár év, évtized és elfelejtjük mit jelent az a szó "minőség" (tömegtermelés átka minél többet minél olcsóbban -> rövidebb határidő, olcsóbb alapanyag).
    Aztán még pár év és a filmekben(mint most a fekete fehér Kabos filmekben néhány régi eredetű szónál) meg is mosolyogjuk ha valaki kiejti ezt a szót "Minőség" *nosztalgiafíling <3*
    Na ennyit az én hülyeségemről.