56
-
#14 hát ez szénalmas. és most nem is jön. remélem h nagyon gyorsan visszajön, ezek a jogvédők pedig jó nagy faszt kapjanak a szájukba. -
rumkola #13 bejelentkezést kér -
#12 Én most is tudok keresni vele. -
#11 Egyetértek. Ennyi erővel zárják be a Google-t, mert az is hozzájuttathat illegális tartalmakhoz. Nem nagyon követtem ezt a TPB mizériát, de úgy tudom magán az oldalon semmi illegális nem volt...csak keresni lehetett vele. -
FoodLFG #10 Ennek örömére letöltök egy-két filmet. Egészségükre. :D -
rumkola #9 basszus, lementette valaki a képet???? -
#8 TPB él és virul, most is megy hál'isten :D -
Ferrer #7 Lehet, hogy csak nekem tűnik logikusnak, de miért nem költöznek a vörös Oroszországba? Warezparadicsom. Bár.. egyszer odaköltözött egy akkoriban népszerű magyar underground ebook oldal (nem emlékszek a nevére), miután itthon bezárták, aztán ott is utólérték őket valahogy. Nem tudja valaki, azóta mi van azzal az oldallal? -
petere16 #6 én a top-listát hiányolom nagyon. TPB-n olyan jól meg volt csinálva. -
Loverman #5 mvehhehe -
rumkola #4 HEHE :DD -
#3 örök szélmalomharc :) -
Wizek #2 Ilyen alapon bárkit lecsukhatnának az egész földön.
A pék megcsinálja a kenyeret, ezzel segít a boltnak kenyérhez jutni, a bolt segít a gyilkosnak kenyeret adni, hogy ne halljon éhen, és gyilkolhasson.
Komolyan, van olyan aki biztonságban érezheti magát most? -
Wizek #1 Google:
http://209.85.129.132/search?q=cache:fFAo-DEEwGMJ:thepiratebay.org/+thepiratebay+org&cd=1&hl=en&ct=clnk
"For now you can find torrents at google. See, we're nice people, always helping!
But seriously.. Black Internet is not even the ISP of TPB. It's the ISP for the ISP of TPB. The case is now about Assisting with assisting with assisting of eventual copyright infringement and it's getting old."