Bemutatta első netbookját a Nokia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval vagy csúsztatás van, vagy úgy lesz hogy lesz atomos hdmi nélkül, 12órás üzemidõvel, meg lesz culv-s, hdmivel, de csak 9-10óra üzemidõvel.
Esetleg nvidia ION fogja hajtani az atom procit? (ez még lehetséges, de még egy nagy gyártó se jött ki ION-os netbookkal, egy két kisebb próbálkozás van, de intel csúnyán megvonja a kedvezményes proci árakat a gyártótól ezesetben)
Fura mindenesetre
(amúgy ma is kipotyogott a kacsómból ez a szürke szamár)
Mé há nem?
azirafael: köszönöm klérdésed, "postás" vagyok-e, oldalzsebben hordom, sokszor újsággal a kezemben kell telóznom, mert a sötét fõnök hajt mint a tatár, másik kezemben meg kulcs rengeteg lobog... 😊
Mé há nem?
LZ forever
de pl ezt már ejtettem le elsõ emeletrõl, meg már százszor derékmagasságból
amúgy gondolom, nem a belépõ kategóriára gondolsz....
Mé há nem?
LZ forever
Amugy komolyra forditva a szot, szerintem ez a netbook a mekbookhoz meg dell adamohoz hasonloan a luxus kategoria lesz es aszerint lesz arazva...
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Mert a userek 85%-a keptelen lenne maga telepiteni ra OS-t, es anelkul hasznalhatatlan..? <#confused>#confused>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
HP+
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kara kánként folytatom tanításom.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mi a faszé kell telepített os-el adni egy gépet?
Autóba se öntenek csuring benzint mikor eladják...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ja és persze szerintem az adatai nagyon meggyõzõek, fõleg az aksiidõ. akinek tényleg a mobilitás miatt kell a laptop, internetezésre, stb, annak egy kimondottan jó választás lehet akkor ez a gép. és persze nem utolsó sorban, szvsz durvaán jól néz ki 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
3..vagy 4 éve vettem az Amilo 1505-ös notim..akkor ez még erõs gépnek számított, Core duo proci, 512 mega ram....csakhogy gma 945...grrr...azóta megtudtam, hogy valós 3d-t nemtud, a proci segít neki, nincs T&L szoftvers támogatása sem...valszeg a mobiltelómban komolyabb 3D gyorsítás van, mint amit tud ez az ipari hulladék...
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
techgarazs.com ingyendomain.tk BME
120 GB hard disk
19.9 mm thick x 264 mm width x 185 mm depth
10.1 inch glass HD ready display
3G / HSDPA, 802.11 b/g/n WiFi, integrated Bluetooth, A-GPS
12 hour battery life
Built-in webcam for video calls
HDMI port (for HD video out), built-in SD card reader, 3 USB ports, single audio in/out port
Stereo speakers on front right and left corners
Software features:
Nokia Ovi Suite is bundled for tight integration with Nokia’s online services
Built-in “Ovi Maps gadget”
Windows 7 will come pre-installed
Nekem egy picit nagyobb 11 vagy 12-es jobban bejönne, de tuti lesz olyan is.