13
  • sgamez
    Ebbe a filmbe nemtörtént semmi
  • god25
    Ritka szar és unalmas film volt...
  • zsoltz
    hát én többre számítottam...van benne 3-4 bunyó és kész:D
  • winnie
    és? az élet megy tovább, nem lehet mindent hollywoodi befejezésnek megcsinálni.

(nem mellesleg nem értem a kérdést, hiszen ennek is hollywoodi vége volt.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    fogadtak magukra, bezsákolták a sok pénzt, harvey-t sem fogják kinyírni és hazamegy a csajjal a családjához.
    big whoop.
  • stukov
    Ennél 100x jobb volt a zsanklódvandammos verekedős film, amét legelőször még alámondásos verzióban láttam vagy 15 éve. Itthon "Oroszlánszív" volt a címe.

Itt is valami hasonlóra szímítottam az elején, egy ideig reménykedtem, hogy kisül belőle valami de a vége olyan semilyen lett. Lenyomta a négert és kész... aztán?
  • es5eNCe
    Viszont egy jó tanács: ha bejött a Bunyó, akkor érdemes a többi, fent említett, hasonszőrű filmet elcsípni valamilyen platformon. Még akkor is, ha azok is túltengenek a közhelyektől és kliséktől.

Na itt szögezném le hogy a Never Back Down-ra ez még talán igaz is de a Red Belt-re semmiképpen sem. Az a film a bunyós filmek közül simán kiemelkedik a színészi játékával és még története is van normális. A bunyós jelenetek simán a legéletszerűbbek amiket láttam eddig. De ha valakinek ez nem elég meg lehet nézni az imdb-n az értékeléseket. Never B. D. 6.2, Red Belt 7.0, Fighting 5.2. Ugyan nem teljesen objektív az imdb de ha már valami 6 alá megy az nem is annyira jó főleg ha már több ezren szavaztak rá.
  • Barakukk
    Én is nagyon szerettem a filmet.
    http://blockbusters.blog.hu/2009/08/02/fight_for_your_life
  • icemankimi
    szerintem 1 meglehet nézni és nem rossz
  • Justil
    Ez egy nagyon szar film, senkinek sem ajánlom. Pénzkidobás volt moziban megnézni.
  • opeca
    Ki ez a tatu gyerek, azon kívűl, hogy modell volt? Színészi alakításait nem nagyonr észletezném, mert nincs mit, annyira pocsék.

Tesco-ból behívnak valakit az jobban eljátszaná a szerepeit.
  • tntmax
    Nyilván úgy értette hogy az aljanép nemigen szokott választékosan beszélni, hanem egyszerűbben fejezi ki magát. Ugyanakkor nem attól aljanép valaki, hogy egyszerűbb kifejezéseket használ.
  • Szolnokboy1
    mi van?? én is használom a "minket" szót, akkor most aljanép vagyok?
  • bermuda3
    engem sok filmben zavar, hogy az utolsó mocskos 5 éves sárból előbukkanó kis parasztgyerek is úgy beszél h "bennünket" ahelyett h ha már aljanépet alakít akkor legalább azt mondaná hogy "minket", elvégre csúnyán nem beszélhet, a nézőnek érteni kell, de azért kaphatna egy "ákcentust" és/vagy egy kis "míveletlenséget". ha direkt, ha nem, de úgylátszik ebben a filmben megcsinálták :D