13
-
sgamez #13 Ebbe a filmbe nemtörtént semmi -
god25 #12 Ritka szar és unalmas film volt... -
zsoltz #11 hát én többre számítottam...van benne 3-4 bunyó és kész:D -
winnie #10 és? az élet megy tovább, nem lehet mindent hollywoodi befejezésnek megcsinálni.
(nem mellesleg nem értem a kérdést, hiszen ennek is hollywoodi vége volt.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!big whoop.fogadtak magukra, bezsákolták a sok pénzt, harvey-t sem fogják kinyírni és hazamegy a csajjal a családjához. -
stukov #9 Ennél 100x jobb volt a zsanklódvandammos verekedős film, amét legelőször még alámondásos verzióban láttam vagy 15 éve. Itthon "Oroszlánszív" volt a címe.
Itt is valami hasonlóra szímítottam az elején, egy ideig reménykedtem, hogy kisül belőle valami de a vége olyan semilyen lett. Lenyomta a négert és kész... aztán? -
es5eNCe #8 Viszont egy jó tanács: ha bejött a Bunyó, akkor érdemes a többi, fent említett, hasonszőrű filmet elcsípni valamilyen platformon. Még akkor is, ha azok is túltengenek a közhelyektől és kliséktől.
Na itt szögezném le hogy a Never Back Down-ra ez még talán igaz is de a Red Belt-re semmiképpen sem. Az a film a bunyós filmek közül simán kiemelkedik a színészi játékával és még története is van normális. A bunyós jelenetek simán a legéletszerűbbek amiket láttam eddig. De ha valakinek ez nem elég meg lehet nézni az imdb-n az értékeléseket. Never B. D. 6.2, Red Belt 7.0, Fighting 5.2. Ugyan nem teljesen objektív az imdb de ha már valami 6 alá megy az nem is annyira jó főleg ha már több ezren szavaztak rá. -
Barakukk #7 Én is nagyon szerettem a filmet.
http://blockbusters.blog.hu/2009/08/02/fight_for_your_life -
icemankimi #6 szerintem 1 meglehet nézni és nem rossz -
Justil #5 Ez egy nagyon szar film, senkinek sem ajánlom. Pénzkidobás volt moziban megnézni. -
opeca #4 Ki ez a tatu gyerek, azon kívűl, hogy modell volt? Színészi alakításait nem nagyonr észletezném, mert nincs mit, annyira pocsék.
Tesco-ból behívnak valakit az jobban eljátszaná a szerepeit. -
tntmax #3 Nyilván úgy értette hogy az aljanép nemigen szokott választékosan beszélni, hanem egyszerűbben fejezi ki magát. Ugyanakkor nem attól aljanép valaki, hogy egyszerűbb kifejezéseket használ. -
#2 mi van?? én is használom a "minket" szót, akkor most aljanép vagyok? -
bermuda3 #1 engem sok filmben zavar, hogy az utolsó mocskos 5 éves sárból előbukkanó kis parasztgyerek is úgy beszél h "bennünket" ahelyett h ha már aljanépet alakít akkor legalább azt mondaná hogy "minket", elvégre csúnyán nem beszélhet, a nézőnek érteni kell, de azért kaphatna egy "ákcentust" és/vagy egy kis "míveletlenséget". ha direkt, ha nem, de úgylátszik ebben a filmben megcsinálták :D