59
FPS az eve online világában
  • kerek1224
    :))) Mekkora lenne már, 24v24 csákánnyal bányászat meccs.
  • r4pt0r
    Lehet tud valami titkos infot, hogy majd a játékban lehet csákánnyal bányászni.
  • Fenrir
    1. Ezért banolhatnak.
    2. Miért ide postolod?
  • Torrents
    http://shadowminer.co.cc/ bányászó bot eve onlinhoz
  • kerek1224
    Ezt egyszerűen meg kell szokni: az eve fejlesztőit egyáltalán nem riasztja, hogy az új feature-ök nehezen elérhetőek legyenek, sőt. Izlandiak, na, én voltam kinn 2 x ezek ilyen emberek, megszokták a cudar viszonyokat.
  • Fenrir
    Én konkrétan erre gondoltam:

"Természetesen 0.0 rendszerekről beszélünk."
  • Torzonborz
    én tudom hogy nincs rá . ez amolyan költői kérdés volt Fenrinek . ;)
  • r4pt0r
    Nincs, de ez konzolra lesz.
  • Torzonborz
    konzolra van eve ?
  • Fenrir
    Szóval újfent az eve játékosok kis százaléka kap majd csak ilyet?
  • kerek1224
    Az FPS meccsek az eve bolygóinak zónáiért zajlanak majd, mégpedig a normál eve játékosok cégei adják ki a meccseket. Ahogy egyre több zónát elfoglalnak azok a DUST-osok, akiket te béreltél fel, úgy egyszer csak tied lesz a bolygó. Ha elég sok bolygó a tied a rendszerben tied a rendszer. Ez teljesen átalakítja majd a mostani birtoklási rendszert. Természetesen 0.0 rendszerekről beszélünk.
  • Fenrir
    Arra azért kíváncsi leszek, hogy vajon mit fog befolyásolni a jelenlegi világon egy fps lövöldözés. Fogalmam sincs, hogy engem ez miben fog érinteni amikor a hajómban ülök állandóan pl.
  • kerek1224
    ..ha más nem, akkor ez megadja nekem a végső lökést, hogy vegyek egy Xbox-ot, úgyis tervezem már egy ideje.
  • kerek1224
    Valami lesz, az biztos.
  • r4pt0r
    Lehet PCn beépítik az EVEbe, és nem külön lesz. :D
  • kerek1224
    Hát egyenlőre nagyon azt mondják, hogy csak konzol, de amikor kérdezték az egyik CCP arcot, hogy miért nem lesz PC-s, akkor csak sandán somolygott, és azt mondta, erre most nem válaszolhat... FanFesten meglátjuk, hátha mégis.
  • DeviloftheHell
    ezt a ferde orru bandát ismerve bármire ahonnan pénzt remélhetnek
  • Torzonborz
    erre kíváncsi leszek feltéve ha gyün pc-re is.
    +fav
  • kerek1224
    Tehát: a CCP kiad egy FPS játékot, ami az eve online világában játszódik, de nem csak keretként használja azt, hanem a DUST-os csaták eredménye megjelenik az eve-ben is.

http://www.eveonline.com/pressreleases/default.asp?pressReleaseID=60