DUST 514

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

május 30-án lelövik a játékot.
Jó napot.

A marketen aur -ért vehetõ itemek halálkor ugyanúgy mennek a levesbe mint az isk -ért vehetõek?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

😄😄
Én nemrég kezdtem el vele játszani úgyhogy még nem unom 😄

Játszik vele még valaki?
Tehát akkor erre még várni kell.
Igazából nem jelent túl sokat hogy megjelent mert eddig is open béta volt, és rengeteg dolog még bele sem került a játékba. Ha azokat a dolgokat megvalósítják amikrõl fanfesten beszéltek, akkor nagyon jó kis játék lesz ez idõvel de még nem tart ott. A skirmish meg fw csaták nem túlzottan izgalmasak, de a planetary conqesttel nagyon jól elvannak azok akik játszanak mert ott már van tétje a csaták kimenetelének.

A havi csomagokhoz jár x mennyiségû aurum is amit bárki kedvére elkölthet fizetõs cuccokra. Akik persze teljesen ingyen tolják, sok cucchoz nem férnek hozzá, de ezek nem jobb cuccok hanem csak más jellegûek. ISK-en vásárolt cuccokban is el lehet tángálni olyanokat akik aurumos cuccban vannak. Szóval a p2w csak nézõpont kérdése. A végén úgyis azok nyernek akik szervezettebbek.

Mondjuk én még nem játszom csak tervezem hogy belekezdek, de ezeket hallottam olyanoktól, akik tolják. Magyarán a játék megjelenéstõl függetlenül még eléggé gyerekcipõben jár, és kell még idõ neki hogy belepakoljanak egy rahedli játéktípust hogy változatos legyen, de akik szeretik az eve világát vagy csak belekezdenének egy ingyenes mmofps-be aminek megvan az esélye hogy idõvel elég összetetté és izgalmassá váljon, annak megér egy próbát. Nem kerül semmibe (ha van ps3 😛).

Hát elég béna, csak azért érdekelt volna mert már 11 nap eltelt és sehol nem lehet látni mióta megjelent.
Fpocok
Ezt mondták, hogy elég gyenge és durva pay to win fizetõs rendszer.

GT DUST514 REVIEW

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha találsz oszd már meg itt is a linkjét. Thx.

Értékelését hol lehet megnézni?
Milyen lett a végtermék?
Ma megjelent a játék. Vélemények jöhetnek.
shaddam
Van egy a hétvégére érvényes Dust 514 EU béta kódom.Érdekel valakit? PM

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Torzonborz
köcc de Én pc-n se kérek a f2p szarból 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Roger6
Köszi az infót, ha nem is pozitív. Azért remélem javítanak rajta, és kicsit átgondolják.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shaddam
Eddigi tapasztalataim alapján csalódás.Kb a 2003-ad breed szintet hozza. Papolnak a játék mélységérõl meg minden másról, de a játékélmény vérszegény.Ha pénzt akarnak beszedni f2p módon akkor kurva sokat kell még hegeszteniük rajta. Bár nem is lenne annyira gáz ha bebukna a f2p módszerrel. Fertõzze csak a pécét az a pestis én a konzolomon nem kérek belõle...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Roger6
Ok, hajrá! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shaddam
Kaptam béta kulcsot, elvileg bárki aki belép pshome-ba 5 perc alatt megkapja. Majd írok róla

Torzonborz
engem érdekelne ha nem csak ps3 lenne. de így...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

shaddam
No már csak én vagyok itt akit minimálisan is érdekel a játék?

shaddam
Megy a stream
Kezdenek meggyõzni. Amilyen f2p undorom van ez nagy szó

Persze, hogy nem jön PC-re. Ezt kb 2 éve tudjuk.
shaddam
Oszt? A topikba attól még lehet írni nem?

Fpocok
khmm... ez nem jön pcre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

shaddam

shaddam

Egy kiugró lesz a nyájból, de elõtte eve -ben mindent pénzé teszek és átutalom a dust -os karinak.. 😄

ja, mondjuk azt megértem, h nem akarják, h az Eve-esek Eve helyett a Dustot tolják éjjel-nappal
Torzonborz
szerintem a legtöbb EVEsnek innentõl kezdve kb érdektelen.

Na, úgy néz ki Playstation 3 exkluzív lesz sajna.
http://www.dust514.com/en/home/

De kezd a dolog felpörögni. Az Eve-vel való összekapcsolódására kíváncsi leszek.
Roger6
Ma már az sem...

Csak az a biztos ami már megtörtént.

Na az idei Eve Online fanfesten demózzák majd.
Jó, jó ebben van igazság 😊
De az MMO fejlesztõk között még egész jól állnak.
Incarnát én sem értem miért csúszik ennyit, most már valami nagy durranásnak kéne lennie, de én úgy tudom, induláskor csak alap dolgok lesznek benne.
A Dust 514-rõl is nagy a csend, hát meglátjuk. Csak ezért nem veszek konzolt, de kíváncsi leszek.
Jakuza001
Tenyleg nem szokott ? 😄
Nos 2004-ben beszeltek a skinelheto hajokrol. Azota sincs es ugy tunik nem is lesz.
2008-ra igertek az Incarnat, azok kedveert akik nem ismernek igy fel a Walking in Station munkanevvel talan konnyebb. Nos, azota sincs, talan majd ev vegen vagy jovore.
Ugyanekkor igertek meg a CSM-nek a dronok reviziojat, mint uj dron implantok rigek stb., nos abbol sincs semmi.

Szoval azert nem kell keszpenznek venni minden CCP bejelentest.

Mindenestere elvileg arról van szó, hogy a konzolon vívott harcok kimenetele befolyással lesz az Eve bolygók birtoklására. Nem tudom, a CCP nem nagyon szokott csak úgy ígérgetni.
Jakuza001
Szerintem semmifele integracio nem lesz, csak a CCP is beleakar kapaszkodni a mostanaban oly divatos konzolhullamba, ami szerintem jo nagy bukas lesz szamara.

Na, kijön ez még idén? Az Eve-be a planetary interactiont berakták, az már egy lépés az integráció felé-
😊)) Mekkora lenne már, 24v24 csákánnyal bányászat meccs.
Lehet tud valami titkos infot, hogy majd a játékban lehet csákánnyal bányászni.

Fenrir
1. Ezért banolhatnak.
2. Miért ide postolod?

A halál csupán a kezdet...

http://shadowminer.co.cc/ bányászó bot eve onlinhoz
Ezt egyszerûen meg kell szokni: az eve fejlesztõit egyáltalán nem riasztja, hogy az új feature-ök nehezen elérhetõek legyenek, sõt. Izlandiak, na, én voltam kinn 2 x ezek ilyen emberek, megszokták a cudar viszonyokat.
Fenrir
Én konkrétan erre gondoltam:

"Természetesen 0.0 rendszerekrõl beszélünk."

Torzonborz
én tudom hogy nincs rá . ez amolyan költõi kérdés volt Fenrinek . 😉

Nincs, de ez konzolra lesz.

Torzonborz
konzolra van eve ?

Fenrir
Szóval újfent az eve játékosok kis százaléka kap majd csak ilyet?

Oldal 1 / 2Következő →