59
FPS az eve online világában
  • JonasSandor
    május 30-án lelövik a játékot.
  • DarkBlade
    Jó napot.

A marketen aur -ért vehető itemek halálkor ugyanúgy mennek a levesbe mint az isk -ért vehetőek?
  • Carmageddon
    :D:D
  • mkfdd
    Én nemrég kezdtem el vele játszani úgyhogy még nem unom :D
  • Carmageddon
    Játszik vele még valaki?
  • Carmageddon
    Tehát akkor erre még várni kell.
  • mkfdd
    Igazából nem jelent túl sokat hogy megjelent mert eddig is open béta volt, és rengeteg dolog még bele sem került a játékba. Ha azokat a dolgokat megvalósítják amikről fanfesten beszéltek, akkor nagyon jó kis játék lesz ez idővel de még nem tart ott. A skirmish meg fw csaták nem túlzottan izgalmasak, de a planetary conqesttel nagyon jól elvannak azok akik játszanak mert ott már van tétje a csaták kimenetelének.

A havi csomagokhoz jár x mennyiségű aurum is amit bárki kedvére elkölthet fizetős cuccokra. Akik persze teljesen ingyen tolják, sok cucchoz nem férnek hozzá, de ezek nem jobb cuccok hanem csak más jellegűek. ISK-en vásárolt cuccokban is el lehet tángálni olyanokat akik aurumos cuccban vannak. Szóval a p2w csak nézőpont kérdése. A végén úgyis azok nyernek akik szervezettebbek.

Mondjuk én még nem játszom csak tervezem hogy belekezdek, de ezeket hallottam olyanoktól, akik tolják. Magyarán a játék megjelenéstől függetlenül még eléggé gyerekcipőben jár, és kell még idő neki hogy belepakoljanak egy rahedli játéktípust hogy változatos legyen, de akik szeretik az eve világát vagy csak belekezdenének egy ingyenes mmofps-be aminek megvan az esélye hogy idővel elég összetetté és izgalmassá váljon, annak megér egy próbát. Nem kerül semmibe (ha van ps3 :P).
  • Carmageddon
    Hát elég béna, csak azért érdekelt volna mert már 11 nap eltelt és sehol nem lehet látni mióta megjelent.
  • Fpocok
    Ezt mondták, hogy elég gyenge és durva pay to win fizetős rendszer.

GT DUST514 REVIEW
  • DarkBlade
    Ha találsz oszd már meg itt is a linkjét. Thx.
  • Carmageddon
    Értékelését hol lehet megnézni?
  • Carmageddon
    Milyen lett a végtermék?
  • Carmageddon
    Ma megjelent a játék. Vélemények jöhetnek.
  • shaddam
    Van egy a hétvégére érvényes Dust 514 EU béta kódom.Érdekel valakit? PM
  • Torzonborz
    köcc de Én pc-n se kérek a f2p szarból :D
  • Roger6
    Köszi az infót, ha nem is pozitív. Azért remélem javítanak rajta, és kicsit átgondolják.
  • shaddam
    Eddigi tapasztalataim alapján csalódás.Kb a 2003-ad breed szintet hozza. Papolnak a játék mélységéről meg minden másról, de a játékélmény vérszegény.Ha pénzt akarnak beszedni f2p módon akkor kurva sokat kell még hegeszteniük rajta. Bár nem is lenne annyira gáz ha bebukna a f2p módszerrel. Fertőzze csak a pécét az a pestis én a konzolomon nem kérek belőle...
  • Roger6
    Ok, hajrá!
  • shaddam
    Kaptam béta kulcsot, elvileg bárki aki belép pshome-ba 5 perc alatt megkapja. Majd írok róla
  • Torzonborz
    engem érdekelne ha nem csak ps3 lenne. de így...
  • shaddam
    No már csak én vagyok itt akit minimálisan is érdekel a játék?
  • shaddam
    Megy a stream
    Kezdenek meggyőzni. Amilyen f2p undorom van ez nagy szó
  • kerek1224
    Persze, hogy nem jön PC-re. Ezt kb 2 éve tudjuk.
  • shaddam
    Oszt? A topikba attól még lehet írni nem?
  • Fpocok
    khmm... ez nem jön pcre.
  • shaddam
    Új cuccok
  • shaddam
    Új képek, infók
  • DarkBlade
    Egy kiugró lesz a nyájból, de előtte eve -ben mindent pénzé teszek és átutalom a dust -os karinak.. :D
  • kerek1224
    ja, mondjuk azt megértem, h nem akarják, h az Eve-esek Eve helyett a Dustot tolják éjjel-nappal
  • Torzonborz
    szerintem a legtöbb EVEsnek innentől kezdve kb érdektelen.
  • kerek1224
    Na, úgy néz ki Playstation 3 exkluzív lesz sajna.
    http://www.dust514.com/en/home/

De kezd a dolog felpörögni. Az Eve-vel való összekapcsolódására kíváncsi leszek.
  • Roger6
    Ma már az sem...
  • DarkBlade
    Csak az a biztos ami már megtörtént.
  • kerek1224
    Na az idei Eve Online fanfesten demózzák majd.
  • kerek1224
    Jó, jó ebben van igazság :)
    De az MMO fejlesztők között még egész jól állnak.
    Incarnát én sem értem miért csúszik ennyit, most már valami nagy durranásnak kéne lennie, de én úgy tudom, induláskor csak alap dolgok lesznek benne.
    A Dust 514-ről is nagy a csend, hát meglátjuk. Csak ezért nem veszek konzolt, de kíváncsi leszek.
  • Jakuza001
    Tenyleg nem szokott ? :D
    Nos 2004-ben beszeltek a skinelheto hajokrol. Azota sincs es ugy tunik nem is lesz.
    2008-ra igertek az Incarnat, azok kedveert akik nem ismernek igy fel a Walking in Station munkanevvel talan konnyebb. Nos, azota sincs, talan majd ev vegen vagy jovore.
    Ugyanekkor igertek meg a CSM-nek a dronok reviziojat, mint uj dron implantok rigek stb., nos abbol sincs semmi.

Szoval azert nem kell keszpenznek venni minden CCP bejelentest.
  • kerek1224
    Mindenestere elvileg arról van szó, hogy a konzolon vívott harcok kimenetele befolyással lesz az Eve bolygók birtoklására. Nem tudom, a CCP nem nagyon szokott csak úgy ígérgetni.
  • Jakuza001
    Szerintem semmifele integracio nem lesz, csak a CCP is beleakar kapaszkodni a mostanaban oly divatos konzolhullamba, ami szerintem jo nagy bukas lesz szamara.
  • kerek1224
    Na, kijön ez még idén? Az Eve-be a planetary interactiont berakták, az már egy lépés az integráció felé-
  • kerek1224

Dust 514 interjú