Neked mennyi az IQ-d?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy komoly dolog
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
szomorú vagyok, mert ez azt jelenti, hogy 4 év alatt semmit sem fejlõdött az agyam. Ne menjetek szakközépbe gyerekek -.-
mondjuk azt be kell ismernem, hogy volt pár eléggé nehezen értelmezhetõ, vagy kevésbé egyértelmû kérdés is, meg a "kasztrális hold" után sem néztem, hogy mi a pöcsömet jelent. Lehet, hogy így pár ponttal többet értem volna el, na de mind1 :C
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
.: mobilize.hu :.
talán jobb lett volna, ha nem szarok 1e 1-2 feladatot.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Még a fõiskolán statisztikához is lehetett képletgyûjteményt használni.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Így is sok múlhat a tanulmányokon a matekos résznél, mivel a mensa-s idõre megy, és nem mindegy hogy egy tipikus statisztikai, kombinatorikai, valszámos kérdésre tudod a képletet azonnal, amivel pár sec alatt tudod az eredményt, vagy logikával kell kikövetkeztetned. Erre én azt mondom, hogy utóbbinak adnék nagyobb IQ számot, mert nála a problémamegoldás van használva, míg a képletbe behelyettesítõ szépen megtanulta. Belénk sokszor próbálják nevelni a "ne a képletet tanuld meg, értsd meg mit csinálsz" elvet, s bár ez idõigényesebb, sokkal hasznosabb, mert a világban nem csak olyan gondok vannak, hogy akkor most hány cukorkája marad zsuzsinak.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pedig még 8.-ban ment még az einstenes ki a hal dolog is, igaz 50 perc alatt
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
asd
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
még a pszichológus se tudják pontosan hogy mit mér
ez is csak különbséget mutat ki az emberek között, mint hogy valaki gazdag vagy szegény, boldog vagy szomorú, alacsony vagy magas
de a problémamegoldási készségen túl az ember személyiségére is kihat a magasabb IQ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez a teszt semmire nem jó, csak önbizalomnövelésre.
A mensa-s már egy kicsit reálisabbnak tûnik, de azért sokan meglepõdnének egy igazi teszt eredményétõl :)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
a mensa-snak sztem már sokkal több köze volt a valósághoz, mondjuk ott pedig néhány szólás illetve régies (kb sose használt) magyar szó kb ugyanennyire inkorrekt volt és ugyanennyire semmi köze az iq-hoz, de ott azért kevesebb ilyen volt. a háttérben némi zavarótényezõvel (zene..) olyan 10-el lett kevesebb pont ott nálam is, valszeg frissebb aggyal, zavarótényezõk nélkül menne ez kicsit jobban is.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A barátnõmé:
"A tesztet 20 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 45 sikerült helyesen megoldanod. Az IQ-d értéke 124 pont."
@ atikahsuperstar.picturepush.nl