253
http://alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml
-
#213 60/60 160+ -
3. helyen a topik! gyerünk gyerünk :D -
#211 o: :) -
#210 jó az j vel is mint a gója/ salyt/ haly/ halyó/ -
#209 milyen* -
#208 mijen okos emberekkel van tele az sg :] -
#207 az nájsz (: (; -
mzprox #206
A tesztet 31 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 56 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 150 pont.
de asszem valamikor már megcsináltam (amikor regisztrálni akartam kiderült, hogy már megtettem.. ahhoz hülye vagyok, hogy ilyenekre emlékezzem) -
#205 nemtom hogy 146 volt e de asszem de nemtom. :S mind most 133 :Ð nem sok :D -
#204 ok hát annó általánosban 146 volt 3 adik osztályban.. most 133 :S -
#203 ok. ASD:AsD:ASD -
Fbn Lx #202 nem kell, ha beírod az eredményt önmagában is elhisszük neked.
ez egy komoly dolog -
#201 nemtok prtSc-t mutatni :( hiányos a windózom ha részletbe telórol képeket be linkelem ugy ok? :D -
#200 ték D: -
#199 ja -
#198 Milyen sok okos ember van itt, mindenkinek 120 fölött? :D Ezek szerint az SG-n nincs is olyan sok hülye. Csak egy kicsit sok a kocsog. -
#197 132 .. mindezt 5 óra folyamatos mérés labor és 3 óra mászkálás, ügyintézés után ^^
-
#196 a kasztrális holdas kérdésnél az uccsó volt szerintem, mert az távolságot jelöl (mérföld), a többi meg területet. -
#195 122 :c
szomorú vagyok, mert ez azt jelenti, hogy 4 év alatt semmit sem fejlődött az agyam. Ne menjetek szakközépbe gyerekek -.-
mondjuk azt be kell ismernem, hogy volt pár eléggé nehezen értelmezhető, vagy kevésbé egyértelmű kérdés is, meg a "kasztrális hold" után sem néztem, hogy mi a pöcsömet jelent. Lehet, hogy így pár ponttal többet értem volna el, na de mind1 :C -
#194 hát pontosan ezért vannak ilyen kérdések, mint már írtam, mivel ezek nem szakmához kötődnek, ugyanúgy tudja ezt a bölcsész, mérnök, biológus, közgazdász, jogász, kőműves, pék, feltéve hogy van ennyi sütnivalója és logikai érzéke. -
talán jobb lett volna, ha nem szarok 1e 1-2 feladatot. -
#192 le van tiltva a melouban.. Egyébként meg 0 értelme van, (meg más tesztben is) egy rakás olyan kérdés van ami olyan hogy vagy hallottál róla vagy nem, szal kb olyan hogy ha én megkérdezem a biológust hogy mi a perzisztencia réteg a programozásban és nem tudja akkor hülye :D szóval ilyesmik. Szóval eléggé kokság. -
#191 Akkor mivel lehet kérkedni? Egyszer szavazó topikba az volt , hogy mekkora szerszámmal rendelkezel akkor az mi volt?xD Ez csak egy "játék" persze mindenbe bele lehet kötni. -
#190 Hogy lehet ilyen korán kommentelni?? :C -
#189 45 lett a teszt eredménye :C -
#188 nekem épp annyi, h belássam, az intelligencia ott kezdődik, hogy az ember nem kérkedik vele -
#187 Nem is én kérdőjeleztem meg az IQ tesztek eredményének hitelét. :) -
Fbn Lx #186 Elég, ha a tapasztalatokat vesszük alapul, és ezek alapján én hiszem, hogy valós mutatója ez egy ember értelmi képességeinek. Még soha nem volt ember, akit butának tartottam, és jó pontszámot ért volna el. Még nem volt ember, akit okosnak tartottam, és alacsony pontszámot ért el. Nagyjából be lehet mérni, ki hány pontot érne el az adott teszteken, az alapján hogy hogyan viselkedik, hogyan beszél, és miről. Úgyhogy az én tapasztalataim pl. ezeket a teszteket igazolják. -
#185 de az nem az IQ oldala a dolgoknak, az már az EQ, AQ méréssel mutatható ki, nem? Van cég, mely ezeket keményen végigtolja a jelentkezőkön, s elég húzós dolgok, kisebbfajta pszichológiai vizsgálattal érnek fel... -
#184 Ha már így nézzük, akkor bele kéne venni, pl a társas kapcsolatokban/társadalomban/szocializációban nyújtott "teljesítményt" is, mert értelmes ember kapcsolatot tud teremteni egy másik emberrel, ergó aki nem tud nőt szerezni magának, túl értelmes nem lehet. :D -
#183 131 -
#182 140 -
#181 nem ilyen komoly dolgokra kell gondolni, elég csak a másodfokú egyenlet megoldóképletére gondolni. Bemagoltatják veled, és azonnal tudod is mondani, álmodból felkeltve. Ez jól is van, megoldasz vele minden egyenletet, amelynek van megoldása a valós számok halmazán belül. Ez volt középsuliig. Aztán jön az új felfogás, ne a képletet magold be, hanem anélkül old meg. Hosszabb, de jobban gondolkodtat, alakítja kicsit a gondolkodásmódot, és legalább nem gépként másolgatsz egy függvénytáblázatból, hátha jó valamelyik alapon. Elektromosságtan is tele van képletekkel, ott meg nincs segítség, ott még a logika is sokszor csődöt mond, marad hát legalább az alapképletek magolása. Néha elkerülhetetlen. -
#180 2-3 kb. -
#179 Igen, ezt mondom én is jóbarát. :) -
tmisi #178 Minek betanulni? Nem baj ha nem tudsz mindent fejből, de tudd hol kell keresni, ha szükséged van rá! :D
Még a főiskolán statisztikához is lehetett képletgyűjteményt használni. -
#177 Egyetértek, a képletek betanulása szinte semmit sem ér az életben. -
#176 jó, de azért azt is vedd figyelembe, hogy ennek viszonylag általánosnak kell lennie, hogy amennyiben lehet, egy bölcsész, közgazdász, mérnök is hasonló alapképzettség alapján tudja megoldani, mert aztán a végén még elterjedne hogy a bölcsészek IQ-ja pici :)
Így is sok múlhat a tanulmányokon a matekos résznél, mivel a mensa-s időre megy, és nem mindegy hogy egy tipikus statisztikai, kombinatorikai, valszámos kérdésre tudod a képletet azonnal, amivel pár sec alatt tudod az eredményt, vagy logikával kell kikövetkeztetned. Erre én azt mondom, hogy utóbbinak adnék nagyobb IQ számot, mert nála a problémamegoldás van használva, míg a képletbe behelyettesítő szépen megtanulta. Belénk sokszor próbálják nevelni a "ne a képletet tanuld meg, értsd meg mit csinálsz" elvet, s bár ez időigényesebb, sokkal hasznosabb, mert a világban nem csak olyan gondok vannak, hogy akkor most hány cukorkája marad zsuzsinak. -
#175 136, kb ekörül szokott kijönni más teszteknél is -
#174 hmm, most csak 130:P
pedig még 8.-ban ment még az einstenes ki a hal dolog is, igaz 50 perc alatt