Neked mennyi az IQ-d?

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esplanade
szerintem lesz jövõre is

Falcon87
iqvákuum

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Chili7
Errõl lemaradtam:(

Esplanade

Ha tényleg érdekel az IQ-d, akkor ne hagyd ki!

zuio
148

ToCsEk
kicsit bugos a rendszer nem?
tipmix volt aztán:

IQTESZT

A tesztet 2 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 22 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 160+ pont.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

128

tonyr
25évesen 13 perc alatt oldottam meg, 50 jo a 60bol, 137 az iq-m

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nekem mensa 130, a másik 150, de amit mondani akarok: az életben abszolút nem vagyok egy talpraesett típus, hogy finoman fogalmazzam meg, a memóriám pocsék, a mûveltségem hagy némi kivetni valót maga után (thx internet függõség :) ). Egyszerûen csak szeretem az ilyen tesztekben lévõ feladatokat és jó is vagyok bennük.. ezenkívûl mást nekem ezek a tesztek nem jelentenek.
immovable
E teszt szerint. Semmit nem mutat. Nekem ezen 131, van másféle teszt amin, 101, van ami szerint 98. Nem mérvadó szvsz, az itt valamint a neten található iq tesztek eredménye. Elmész egy szakemberhez, õ majd irat veled, tesztet amibõl megtudod az iq-dat. :)
Fehercsoki
Azért tényleg durva h itt az SGn mindenkinek 120+ az IQja:P

Sanyix
iqnuku

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

31 éves. :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Zsolti9014
19 éves vagyok.

Hajrá Magyarország!

Sordoran
"A tesztet 20853215 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 46 sikerült helyesen megoldanod.
Gratulálunk! Az IQ-d több, mint 160 pont!"

én max negyed órának éreztem, nem 20 millió percnek <#idiota>

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

immovable
De az már rég kész van nem? Hiszen tegnap mutattad magadnak a jövõbõl, mivel már holnap kész lesz, mert a tegnapi éned megkapta a 2 nap múlva megszületett tervet. Ergó mit is építesz?
De tegnapelõttre kész legyen ám!

efti
"A tesztet 20 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 51 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 136 pont."

WWFSMD?

edios
Nekem 210 jött ki, kiakasztottam a mérõmûszereket is. Na megyek vissza építeni az idõgépet.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Várj, a 150 két pálesz után jött ki.
(ha iszom, néha felcserélem a karaktereket...)

csinálnánk egy SG-s találkozót, és az történne, mint '48 márc. 15-én :Ð
Lacee86
Ha jól tudom olyan 110 körül van az átlagos, úgyh nincs abban semmi. Ráadásul ez nem is rendes IQ teszt.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

TheRock18
én nem töltöm ki,egyszer már kitöltöttem 1-et,akkor kijött 114...de szégyellem magamat köztetek,mert itt mindenkinek minimum 125 az IQ-ja...de,van akinek 150(ami már belépõ a zsenik klubjába)
de biztosan...szentem az sg megváltani Mo.-t...LoOoL xD

BMW Über Alles!

Lacee86
80 az értelmi fogyi határa nem? Úgyh akkor te értelmi fogyi tippelõ vagy.<#hehe>

Ki próbáltam, hogy mindre csak tippelek, el se olvasom. Hát nincs szerencsém...igaz egy perc alatt megoldottam...de csak 12 helyes válasz...az IQ 80 alatt...a fene...sosincs szerencsém ha tippelni kell

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

nekem felrobbant a mérõ oan magas

nekem 118 jött ki

ETS 2 + Logitech Driving Force GT

Á, úgy már nem jó, ismerem tesztet. :)

Lacee86
2 feles az még semmi. Próbáld ki 10 után!<#hehe>

2 feles pálinka után a 150 nagyon beteg eredmény?
Régebben csináltam már ezt a tesztet, emlékeztem egy rakás kérdésre, gondolom, ez játszott közre.

Solten
Ez a zsenik foruma bazzeg... <#idiota> <#hehe> <#hehe>

Saor Alba

Nekem 120 pont lett 28 perc alatt.
Azért az érdekes, hogy itt a legtöbb embernek 130 felett van a pontszáma, ami elvileg a lakosság 2%-át jelenti. :)

172 és 1/2

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

Esplanade
nekem ennyi, nem kérkedésbõl rakom be mint ahogy ZilogR írta (egyébként jó duma :), hanem csak úgy, társaságban nem szoktam felhozni
amúgy nem hiszem hogy elõny a magas IQ, legalábbis nekem ez a tapasztalatom
talán azért mert az egész világ 100-as IQ-ra van "optimalizálva" (100 az átlag és ebbe tartozik a legtöbb ember)
a zseni pedig nem a 2%-nál kezdõdik, hanem nagyságrendekkel arrébb

Hegi90 #195: az IQ-d nem változik születésedtõl halálodig megmarad a szint, és nem is fejleszthetõ, szüleidtõl örökölted
de az életben elért eredmények úgyis a szorgalom és a többi emberrel való kapcsolat függvénye

van többféle teszt, de elfogadott hogy aki egyik teszten X pontot ér el az a másikon is hasonlót szerez
Amerikában a bevándorlókat próbálták szûrni, oda csak az ábrás teszt volt a megfelelõ

kíváncsi lennék mennyi az SG átlag IQ-ja, ha sokan csináltok Mensa tesztet akkor átlagolhatnánk

grizzly21
flamelnek nonstop

Chili7
biztos sokat offolnak

Lacee86
A PC-s játékoknak leáldozott vajon mitõl ilyen népszerû??

lobig
60/60 160+

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Chili7

3. helyen a topik! gyerünk gyerünk :D

Chili7
o: :)

CopyKing92
jó az j vel is mint a gója/ salyt/ haly/ halyó/

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Chili7
milyen*<#vigyor4>

Chili7
mijen okos emberekkel van tele az sg :]

CopyKing92
az nájsz (: (;

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

A tesztet 31 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 56 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 150 pont.

de asszem valamikor már megcsináltam (amikor regisztrálni akartam kiderült, hogy már megtettem.. ahhoz hülye vagyok, hogy ilyenekre emlékezzem)
CopyKing92
nemtom hogy 146 volt e de asszem de nemtom. :S mind most 133 :Ð nem sok :D

CopyKing92
ok hát annó általánosban 146 volt 3 adik osztályban.. most 133 :S

Oldal 1 / 6Következő →