Neked mennyi az IQ-d?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tipmix volt aztán:
IQTESZT
A tesztet 2 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 22 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 160+ pont.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Gratulálunk! Az IQ-d több, mint 160 pont!"
én max negyed órának éreztem, nem 20 millió percnek <#idiota>#idiota>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Az IQ-d értéke 136 pont."
WWFSMD?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
(ha iszom, néha felcserélem a karaktereket...)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de biztosan...szentem az sg megváltani Mo.-t...LoOoL xD
BMW Über Alles!
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
ETS 2 + Logitech Driving Force GT
Régebben csináltam már ezt a tesztet, emlékeztem egy rakás kérdésre, gondolom, ez játszott közre.
Azért az érdekes, hogy itt a legtöbb embernek 130 felett van a pontszáma, ami elvileg a lakosság 2%-át jelenti. :)
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
amúgy nem hiszem hogy elõny a magas IQ, legalábbis nekem ez a tapasztalatom
talán azért mert az egész világ 100-as IQ-ra van "optimalizálva" (100 az átlag és ebbe tartozik a legtöbb ember)
a zseni pedig nem a 2%-nál kezdõdik, hanem nagyságrendekkel arrébb
Hegi90 #195: az IQ-d nem változik születésedtõl halálodig megmarad a szint, és nem is fejleszthetõ, szüleidtõl örökölted
de az életben elért eredmények úgyis a szorgalom és a többi emberrel való kapcsolat függvénye
van többféle teszt, de elfogadott hogy aki egyik teszten X pontot ér el az a másikon is hasonlót szerez
Amerikában a bevándorlókat próbálták szûrni, oda csak az ábrás teszt volt a megfelelõ
kíváncsi lennék mennyi az SG átlag IQ-ja, ha sokan csináltok Mensa tesztet akkor átlagolhatnánk
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A tesztet 31 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 56 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 150 pont.
de asszem valamikor már megcsináltam (amikor regisztrálni akartam kiderült, hogy már megtettem.. ahhoz hülye vagyok, hogy ilyenekre emlékezzem)