253
http://alfa.webdesign.hu/jatek/iq/index2.shtml
-
#253 Sokat változik a tinédzserek IQ-ja -
#252 A szellemi játékok nem tesznek okosabbá -
#251 szerintem lesz jövőre is -
#250 iqvákuum -
#249 Erről lemaradtam:( -
#248 Október 29-én ingyenes! -
Ha tényleg érdekel az IQ-d, akkor ne hagyd ki! -
#246 148 -
#245 kicsit bugos a rendszer nem?
tipmix volt aztán:
IQTESZT
A tesztet 2 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 22 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 160+ pont. -
epi27 #244 128 -
#243 25évesen 13 perc alatt oldottam meg, 50 jo a 60bol, 137 az iq-m -
mzprox #242 Nekem mensa 130, a másik 150, de amit mondani akarok: az életben abszolút nem vagyok egy talpraesett típus, hogy finoman fogalmazzam meg, a memóriám pocsék, a műveltségem hagy némi kivetni valót maga után (thx internet függőség :) ). Egyszerűen csak szeretem az ilyen tesztekben lévő feladatokat és jó is vagyok bennük.. ezenkívűl mást nekem ezek a tesztek nem jelentenek. -
#241 E teszt szerint. Semmit nem mutat. Nekem ezen 131, van másféle teszt amin, 101, van ami szerint 98. Nem mérvadó szvsz, az itt valamint a neten található iq tesztek eredménye. Elmész egy szakemberhez, ő majd irat veled, tesztet amiből megtudod az iq-dat. :) -
#240 Azért tényleg durva h itt az SGn mindenkinek 120+ az IQja:P -
#239 iqnuku -
Aspyrin #238 31 éves. :)
-
#237 19 éves vagyok.
-
#236 "A tesztet 20853215 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 46 sikerült helyesen megoldanod.
Gratulálunk! Az IQ-d több, mint 160 pont!"
én max negyed órának éreztem, nem 20 millió percnek -
#235 De az már rég kész van nem? Hiszen tegnap mutattad magadnak a jövőből, mivel már holnap kész lesz, mert a tegnapi éned megkapta a 2 nap múlva megszületett tervet. Ergó mit is építesz? -
Vlala #234 De tegnapelőttre kész legyen ám! -
#233 "A tesztet 20 perc alatt oldottad meg. A 60 feladatból összesen 51 sikerült helyesen megoldanod.
Az IQ-d értéke 136 pont." -
#232 Nekem 210 jött ki, kiakasztottam a mérőműszereket is. Na megyek vissza építeni az időgépet. -
Vlala #231 Várj, a 150 két pálesz után jött ki.
(ha iszom, néha felcserélem a karaktereket...) -
Fbn Lx #230 csinálnánk egy SG-s találkozót, és az történne, mint '48 márc. 15-én :Ð -
#229 Ha jól tudom olyan 110 körül van az átlagos, úgyh nincs abban semmi. Ráadásul ez nem is rendes IQ teszt. -
#228 én nem töltöm ki,egyszer már kitöltöttem 1-et,akkor kijött 114...de szégyellem magamat köztetek,mert itt mindenkinek minimum 125 az IQ-ja...de,van akinek 150(ami már belépő a zsenik klubjába)
de biztosan...szentem az sg megváltani Mo.-t...LoOoL xD -
#227 80 az értelmi fogyi határa nem? Úgyh akkor te értelmi fogyi tippelő vagy. -
TDantes #226 Ki próbáltam, hogy mindre csak tippelek, el se olvasom. Hát nincs szerencsém...igaz egy perc alatt megoldottam...de csak 12 helyes válasz...az IQ 80 alatt...a fene...sosincs szerencsém ha tippelni kell -
OriginalPoPeJ #225 nekem felrobbant a mérő oan magas -
scarabeus86 #224 nekem 118 jött ki -
Vlala #223 Á, úgy már nem jó, ismerem tesztet. :) -
#222 2 feles az még semmi. Próbáld ki 10 után! -
Vlala #221 2 feles pálinka után a 150 nagyon beteg eredmény?
Régebben csináltam már ezt a tesztet, emlékeztem egy rakás kérdésre, gondolom, ez játszott közre. -
#220 Ez a zsenik foruma bazzeg... -
wednes #219 Nekem 120 pont lett 28 perc alatt.
Azért az érdekes, hogy itt a legtöbb embernek 130 felett van a pontszáma, ami elvileg a lakosság 2%-át jelenti. :) -
COOLancs #218 172 és 1/2 -
#217 nekem ennyi, nem kérkedésből rakom be mint ahogy ZilogR írta (egyébként jó duma :), hanem csak úgy, társaságban nem szoktam felhozni
amúgy nem hiszem hogy előny a magas IQ, legalábbis nekem ez a tapasztalatom
talán azért mert az egész világ 100-as IQ-ra van "optimalizálva" (100 az átlag és ebbe tartozik a legtöbb ember)
a zseni pedig nem a 2%-nál kezdődik, hanem nagyságrendekkel arrébb
Hegi90 #195: az IQ-d nem változik születésedtől halálodig megmarad a szint, és nem is fejleszthető, szüleidtől örökölted
de az életben elért eredmények úgyis a szorgalom és a többi emberrel való kapcsolat függvénye
van többféle teszt, de elfogadott hogy aki egyik teszten X pontot ér el az a másikon is hasonlót szerez
Amerikában a bevándorlókat próbálták szűrni, oda csak az ábrás teszt volt a megfelelő
kíváncsi lennék mennyi az SG átlag IQ-ja, ha sokan csináltok Mensa tesztet akkor átlagolhatnánk -
#216 flamelnek nonstop -
#215 biztos sokat offolnak -
#214 A PC-s játékoknak leáldozott vajon mitől ilyen népszerű??