3405
Vicky 1836-1939
-
-
#44 Ugyanaz mint a HoI3-nál, csak kicsit jobban fog futni talán. -
Mikike94 #43 http://www.paradoxplaza.com/games/victoria-2
Remélem megmondják milyen a gépigény. -
geo91 #42 :OOO de várom már, hogy kijöjjön! -
pauli #41 én is hasonló terveket szövögetek, csak én más oldalról közelítek a probléma megoldásához.
Kezdetben asszimilációs kísérleteket folytattam, de ez elég lassú és nagy körültekintést is igényel, úgyhogy átértem egy hatékonyabb módszerre. Feltöltöttem az összes gyáramat magyar dolgozóval, megvásároltam 2 provinciát az oroszoktól Beltsy-t és Chisinau-t. Itt volt 2 gyár és jól kibővítettem, és sok bocskoros oláhot, meg drótos tótot, meg rácot, svábot gyári munkássá képeztem, akik oda vándorolnak ki.
Majd egy szép napon, amikor Magyarországon csak magyarok lesznek, szépen elajándékozom a 2 provinciát valakiknek. -
#40 Mivel alapból akkor már nem létezett, ezért nem hinném, hogy továbbvihető a HRE mechanikája a Vicky 2-be. -
Lysandus #39 Akkor nem lesz gond a 100 %-os Nagymagyarországgal. :-) Vagy mondjuk az érdekes lesz, amikor a magyar vezetésű Holy Roman Empire-rel fogok indulni. :-) -
#38 Igen azzal is kompatibilis lesz, fórumon írták. -
Lysandus #37 Az oké, hogy HOI3-mal kompatibilis lesz, de az lesz-e az EU3-mal? A Vicky 1-be be lehetett tölteni az EU-s mentést, nem? -
fityusz #36 Nem, nem teljesen szabályos játékkal, van ilyen időkorlát kitoló, azzal elvileg 2500-ig tudok játszani, a közel teljes magyarság meg a magas adóknak, meg a gyárak bezárásával értem el, mire 90% körül lett a magyarság, már csak 5.600000 lakosom maradt ekkor adók vissza, a maradék 10% meg még ekkor is inkább lelépett, vagy éhenhalt.
Azóta viszont már tovább játszottam, most 2061 február van 23.270.000 lakos, célom a satellit államom egy szerbia által uralt balkán, ami egész jól halad, lásd képemen. Romániát elfoglaltam, osztrákoktól megvettem a boszniai terkókat, bulgária már csak 1 provincia, meg lesz ez :)
http://data.hu/get/2410555/Balkan.png.html -
Mikike94 #35 Ezt hogy ??? Bele piszkáltál a programba?? :D -
fityusz #34 http://data.hu/get/2408011/er.png.html
Ott van az ingyenes letöltésnél a képem, nézzétek meg a birodalmam. 17.891000 lakos, 2038 szept 10-ig. Igyekeztem megtenni mindent, hogy csak magyar nemzetiség maradjon az országba, így elértem a 99.9%-os magyarságot. Csak néhány román, meg ukrán nem akar jobb belátásra térni, de velük már nem tudok mit kezdeni :). Ha esetleg valakinek van egy 100%-os Nagymagyarországos mentése, az jelezze! Jelenleg az oroszok tartanak sakkban mindenkit, szerbia a satellitem, következő románia lesz, de a ruszkik garantálják a függetlenségüket, ezért nem lesz egyszerű.. -
Mikike94 #33 Az ugyebár igaz hogy a Vicky 2 mentését át lehet rakni a Hoi3-ba? De hogy oldanak meg egy-két dolgot? PL: Meg akadályozom a német egységet? -
#32 #20 -
Fasiszta #31 Mikor jelenik meg? -
Fasiszta #30 -
Mikike94 #29 Vajon lesz kopsz fej ? -
#28 -
pauli #27 ebben is csak az oláhokat meg a rácokat fogom szétütni
már várom -
Mikike94 #26 http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_2 -
Mikike94 #25 Bizony ! Kell!!!!!!!! -
#24 Par screenshot:
link1
link2
link3
link4
link5
Kell ez a game. -
#23 *benyomásom -
#22 Kicsit World War One benyomása van, ami nem volt rossz! -
#21 Ez sem igérkezik rossznak! A cég a Victoria 2 ellen szánja. Címe: Vainglory of Nations -
#20 2010 Q3 -
Mikike94 #19 Ja, jó lenne tudni. :d -
Mikike94 #18 B.U.É.K -
Fasiszta #17 Victoria 2 mikor jelenik meg? -
Mikike94 #16 Lassan B.U.É.K :D -
gooombaa #15 azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudok valakinek hadüzenetet küldeni/ a diplomáciában szürke/ mert már szicilia partján állomásozik egy igen tetemes haderőm/1936 óta edzem őket/ és nem tok partra szállni az olaszoknál...... help please :D -
Rundstedt17 #14 Nem állítottam hogy a HOI3 ki van balancolva(majd ki lesz) de a hearts of iron 2,doomsdayel,armával és az utolsó office patchal ki van.Mondjuk a TRP mód valóban korrekt....de ellen példának mondanám a 34-es módot.... -
#13 Mert? Nehogy azt mond nekem, hogy pl a HOI 3 az teljesen ki van balancolva? Elég hülyén néz ki amikor pl amikor Japán meg Finnország csatlakozik a szövetségesekhez... Szerintem a Victoria első részéhez a VIP mod teljesen korrekt, vagy pl a Hoi2-höz a TRP mod. -
Rundstedt17 #12 Végülis aki a modos unbalanced dolgokat szereti -
#11 Reméljük azért több történelmi hűség lesz benne mint a Hoi3-ban. Bár A Hoi-t is csak moddal jó játszani. -
#10 -
Neoncsoves #9 váá ez jó lesz!!! -
Fasiszta #8 Kiváncsí leszekrá. -
#7 Királllly végre! Legjobb paradoxos játék az első része!! -
Rundstedt17 #6 Írnak egy eventet hogy felszabadult az országuk a magyar elnyomás alól,hiszen itt magyaroknál a hoi ban már többször is láttam hogy sokak szemében Horvátország magyar terület:D...