3405

Vicky 1836-1939
  • Kopiati
    Már csak 20 perc, remélem nem csesznek át minketXD
  • Jeszy
    Már csak fél óra és elvileg kijön a demó!:D
  • Kopiati
    Már csak 3óra és demo:D
  • hollófernyiges
    Szerintem a VIP túlságosan merev keretek között tartja az országokat, gazdaságilag meg a szinte ingyen ontott gyárakkal teljesen kilövi az ipar menedzselését, márpedig én szeretem megtervezni a gyárakat (és utálom a liberális pártokat ennek megfelelően :)
  • Pluskast
    Azért egy VIP mod elkél :)
  • Multihunter
    Már csak 5 óra és megjelenik a demó :D

Victoria:Revolution szerintem önmagában is élvezhető és nem kell hozzá semmilyen mod.
  • Kopiati
    Köszi, beleolvastam elég jó stílusa van a csávónak, de maga a lázadozás aggasztó, pl a csávó sem nagyon tudja kezelni őket. Majd élesben kiderül:D
  • fityusz
    Ezer kösz :D
  • Kopiati
    Jah azt kihagytam, hogy a Fileplaneten lesz a demo, Egyébként mindez benne van abban a bejegyzésben amit linkeltem:D #111
  • Kopiati
    Hát 18kor kerül ki addig ne keresd, meg a hivatalos oldalt szerintem felejtsd el, azokat a Paradox nagy ívben... hanyagolja.
  • fityusz
    Én nézegetem a hivatalos oldalt (http://www.victoria2.com/), de egyelőre még semmi hír a demóról. Ha valaki esetleg előbb rábukkanna, mint én, az kérem dobjon ide egy linket. Előre is köszi!
  • hollófernyiges
    Japán
  • hollófernyiges
    Nem. Legalábbis ízlés kérdése, nekem a VIP kevésbé jött be mint az alap+Rev.
  • Muki100
    Igen.
  • Kopiati
    Holnap jön a demo!!!
    DEMO
  • Fasiszta
    Az első részt csak moddal érdemes játszani?
  • Scharnhorst
    Amúgy nálam valamiért nem nagyon voltak élvezetesek az olyan nagyhatalmak amelyeknél már kiforrott ipar volt és csak az új gyárakat kell építeni amik később jelennek meg. Valahogy elvette a játékélményt nálam h nem kellett gondolkodnom h milyen gyárat húzzak fel, mivel okoskodjam. Mellesleg én valahogy jobban híve voltam annak h központosított volt a gyárépítés és az infrastruktúra kiépítése :) okosan gazdálkodva a nemzetközi piacon hatalmas vagyonra tettem szert melyből a szükséges eszközöket is betudtam szerezni szép számmal :) így sikeres ipar és infrastruktúra fejlesztés is elérhetővé vált számomra :)
  • Kopiati
    A régi szép emlékek:) Nekem legviccesebb ilyen háborús az osztrákokkal van, ugyanis felváltva háborúztam az oroszokkal, ha én békét kötöttem velük, a poroszok moccantak rájuk, ha ők békét kötöttek, akkor oroszok megint megtámadtak engem:D
  • Scharnhorst
    Okosan játszva nem lehet probléma vele , legalábbis nekem az 1-ben nem volt semmi gondom vele :) Egyedül akkor volt gáz mikor Koreát szépen elfoglaltam és hirtelen megjelent a nagy orosz hadsereg a határaimon és betámadott egyből :D hát köpni-nyelni nem tudtam alig bírtam pár terület árán kiegyezni velük :D :)
  • Kopiati
    Igen, csak kérdéses, hogy hogyan oldják meg Japánt a játékban, meg azért nem szerettem soha velük menni, mert nem az a nyersanyagban gazdag ország...
  • Scharnhorst
    Szerintem Japán nagyon jó kis ország kezdésnek , mivel szigetország tuti nem zaklatják. Nyugodtan iparosítható nagyon jól hisz kevés gyárral rendelkezik, plusz aki harcolni akar akkor ott van Korea, Kína ahol nagy zsákmányt lehet szerezni :)
  • Kopiati
    Igen emiatt főleg praktikus lenne, meg Angliát együtt lehet csak lenyomniXD
    Nekem még kb 2 hét mire megjön, rendeltem egy dobozost a ködös albionból. Az elsőt anno az evm 1-et veszel 3-at viszel akcióval szereztem meg:D Az egyetlen evm játék ami megérte a pénzét...
  • Multihunter
    Ezen a multin már én is gondolkoztam. :D
    Nagyon jó lenne egy kis multi, plusz tudnánk egymásnak is segíteni az új Vicky2 meg tanulásában.
  • Kopiati
    Majd össze kéne hozni egy nagy multis Vickyt:D
  • pauli
    Én is a magyarokkal leszek

Cum Deo pro Patria et Libertate!

• fityusz
    Én a magyarokkal kezdek egy játékot asszem, csak létre kell hozni, kipróbálom mennyire lehet asszimilálni a tót meg román haverjainkat :D
  • Kopiati
    Viva la Revolution!:D

Egyébként a játék a steames lesz vagy nem? Mert a paradox mostanában vegyesen adja ki a játékait...
  • Multihunter
    Én Franciaországgal fogok kezdeni! Viva la France!
  • Kopiati
    Csak nehéz az oroszokkal, sokat akarnak:D
  • hollófernyiges
    Csak a krími háború (kivéve az elején Egyiptommal, de azt magamtól is meglépném), kíváncsi vagyok event nélkül is kisül-e, elvben kis nyalizással az oroszok felé ki lehetne kerülni.
  • Mikike94
    Én Porosz vagy Osztrák leszek. Érdekel majd 48-is.
  • Kopiati
    Uhh ottománokat, jó, hogy felhoztad, Vickyben elég jól iparosítható ország volt... csak elég sok háborúban benne kell vele lenni... jobb szeretem a békés építkezést...:D
  • Fasiszta
    Argentína lesz az első .
  • hollófernyiges
    Spanyol-osztrák-ottomán között ingadozom egyelőre :)
  • Kopiati
    Nekem az európai egység a célXD bár az a viky első részével se sikerült....
  • geo91
    poroszok nekem is szimpatikusak, minden bizonnyal velük kezdek én is elsőre. viszont az én célom a nagy német egység!
  • Pluskast
    Egyértelmű, hogy Poroszország. Éljen a kis német egység!!
  • Kopiati
    KI melyik országgal fog kezdeni?:) Én lehet kedvencemmel Mexikóval, bár Osztrákok még kinéznek.

Csak hozza a postás:D
  • Multihunter
    Krakkóval lehet lenni. :D Itt a leírás arról hogy lehet belőle nagyhatalmat csinálni. Illetve a többi országhoz is van pár jó tanács.
    http://www.paradoxian.org/vickywiki/index.php/Assorted_Guides

Vagy csak csináld azt amit Magyarországnál. :D Szabadítsd fel valamelyik országgal aztán mentsd el a játékot és töltsd be újra,de most már Lengyelországgal.
  • Muki100
    Lengyelországgal nehezen fogsz menni...de semmi sem lehetetlen!