3405
Vicky 1836-1939
-
#125 Már csak 20 perc, remélem nem csesznek át minketXD -
Jeszy #124 Már csak fél óra és elvileg kijön a demó!:D -
#123 Már csak 3óra és demo:D -
hollófernyiges #122 Szerintem a VIP túlságosan merev keretek között tartja az országokat, gazdaságilag meg a szinte ingyen ontott gyárakkal teljesen kilövi az ipar menedzselését, márpedig én szeretem megtervezni a gyárakat (és utálom a liberális pártokat ennek megfelelően :) -
#121 Azért egy VIP mod elkél :) -
Multihunter #120 Már csak 5 óra és megjelenik a demó :D
Victoria:Revolution szerintem önmagában is élvezhető és nem kell hozzá semmilyen mod. -
#119 Köszi, beleolvastam elég jó stílusa van a csávónak, de maga a lázadozás aggasztó, pl a csávó sem nagyon tudja kezelni őket. Majd élesben kiderül:D -
fityusz #118 Ezer kösz :D -
#117 Jah azt kihagytam, hogy a Fileplaneten lesz a demo, Egyébként mindez benne van abban a bejegyzésben amit linkeltem:D #111 -
#116 Hát 18kor kerül ki addig ne keresd, meg a hivatalos oldalt szerintem felejtsd el, azokat a Paradox nagy ívben... hanyagolja. -
fityusz #115 Én nézegetem a hivatalos oldalt (http://www.victoria2.com/), de egyelőre még semmi hír a demóról. Ha valaki esetleg előbb rábukkanna, mint én, az kérem dobjon ide egy linket. Előre is köszi! -
hollófernyiges #114 Japán -
hollófernyiges #113 Nem. Legalábbis ízlés kérdése, nekem a VIP kevésbé jött be mint az alap+Rev. -
#112 Igen. -
#111 Holnap jön a demo!!!
DEMO -
Fasiszta #110 Az első részt csak moddal érdemes játszani?
-
Scharnhorst #109 Amúgy nálam valamiért nem nagyon voltak élvezetesek az olyan nagyhatalmak amelyeknél már kiforrott ipar volt és csak az új gyárakat kell építeni amik később jelennek meg. Valahogy elvette a játékélményt nálam h nem kellett gondolkodnom h milyen gyárat húzzak fel, mivel okoskodjam. Mellesleg én valahogy jobban híve voltam annak h központosított volt a gyárépítés és az infrastruktúra kiépítése :) okosan gazdálkodva a nemzetközi piacon hatalmas vagyonra tettem szert melyből a szükséges eszközöket is betudtam szerezni szép számmal :) így sikeres ipar és infrastruktúra fejlesztés is elérhetővé vált számomra :) -
#108 A régi szép emlékek:) Nekem legviccesebb ilyen háborús az osztrákokkal van, ugyanis felváltva háborúztam az oroszokkal, ha én békét kötöttem velük, a poroszok moccantak rájuk, ha ők békét kötöttek, akkor oroszok megint megtámadtak engem:D -
Scharnhorst #107 Okosan játszva nem lehet probléma vele , legalábbis nekem az 1-ben nem volt semmi gondom vele :) Egyedül akkor volt gáz mikor Koreát szépen elfoglaltam és hirtelen megjelent a nagy orosz hadsereg a határaimon és betámadott egyből :D hát köpni-nyelni nem tudtam alig bírtam pár terület árán kiegyezni velük :D :) -
#106 Igen, csak kérdéses, hogy hogyan oldják meg Japánt a játékban, meg azért nem szerettem soha velük menni, mert nem az a nyersanyagban gazdag ország... -
Scharnhorst #105 Szerintem Japán nagyon jó kis ország kezdésnek , mivel szigetország tuti nem zaklatják. Nyugodtan iparosítható nagyon jól hisz kevés gyárral rendelkezik, plusz aki harcolni akar akkor ott van Korea, Kína ahol nagy zsákmányt lehet szerezni :) -
#104 Igen emiatt főleg praktikus lenne, meg Angliát együtt lehet csak lenyomniXD
Nekem még kb 2 hét mire megjön, rendeltem egy dobozost a ködös albionból. Az elsőt anno az evm 1-et veszel 3-at viszel akcióval szereztem meg:D Az egyetlen evm játék ami megérte a pénzét... -
Multihunter #103 Ezen a multin már én is gondolkoztam. :D
Nagyon jó lenne egy kis multi, plusz tudnánk egymásnak is segíteni az új Vicky2 meg tanulásában. -
#102 Majd össze kéne hozni egy nagy multis Vickyt:D -
pauli #101 Én is a magyarokkal leszek
Cum Deo pro Patria et Libertate!
-
fityusz #100 Én a magyarokkal kezdek egy játékot asszem, csak létre kell hozni, kipróbálom mennyire lehet asszimilálni a tót meg román haverjainkat :D -
#99 Viva la Revolution!:D
Egyébként a játék a steames lesz vagy nem? Mert a paradox mostanában vegyesen adja ki a játékait... -
Multihunter #98 Én Franciaországgal fogok kezdeni! Viva la France! -
#97 Csak nehéz az oroszokkal, sokat akarnak:D -
hollófernyiges #96 Csak a krími háború (kivéve az elején Egyiptommal, de azt magamtól is meglépném), kíváncsi vagyok event nélkül is kisül-e, elvben kis nyalizással az oroszok felé ki lehetne kerülni. -
Mikike94 #95 Én Porosz vagy Osztrák leszek. Érdekel majd 48-is. -
#94 Uhh ottománokat, jó, hogy felhoztad, Vickyben elég jól iparosítható ország volt... csak elég sok háborúban benne kell vele lenni... jobb szeretem a békés építkezést...:D -
Fasiszta #93 Argentína lesz az első .
-
hollófernyiges #92 Spanyol-osztrák-ottomán között ingadozom egyelőre :) -
#91 Nekem az európai egység a célXD bár az a viky első részével se sikerült.... -
geo91 #90 poroszok nekem is szimpatikusak, minden bizonnyal velük kezdek én is elsőre. viszont az én célom a nagy német egység! -
#89 Egyértelmű, hogy Poroszország. Éljen a kis német egység!! -
#88 KI melyik országgal fog kezdeni?:) Én lehet kedvencemmel Mexikóval, bár Osztrákok még kinéznek.
Csak hozza a postás:D -
Multihunter #87 Krakkóval lehet lenni. :D Itt a leírás arról hogy lehet belőle nagyhatalmat csinálni. Illetve a többi országhoz is van pár jó tanács.
http://www.paradoxian.org/vickywiki/index.php/Assorted_Guides
Vagy csak csináld azt amit Magyarországnál. :D Szabadítsd fel valamelyik országgal aztán mentsd el a játékot és töltsd be újra,de most már Lengyelországgal. -
#86 Lengyelországgal nehezen fogsz menni...de semmi sem lehetetlen!