3405
![](\"http://farm7.static.flickr.com/6148/5928113266_9b823442a7_b.jpg\")
Vicky 1836-1939
-
Cs3 #485 A reformok megszavazhatósága attól függ, hogy a felsőházban (upper hause) van-e legalább 50%-i képviselő aki megszavaza. A rendszer elméletileg úgy működök, hogy a libsik szeretik a politikai, a szocik a szociális refomokat, a konzervatívok mind kettőt hajlamosak, de csak akkor, ha már nagy a millitancy. Ez volt az elmélet. Gyakorlatban igen nehéz megszavazni bármilyen reformot is, ezért is van sok lázadás a középjátéktól. 1845 lehet még alapból is kicsit még korai.
Ötlet?! Save szerkesztés, reform eventek kézzel való elsütés, refomok bevezetését könnyítő mod használata, megvárni az 1.2-es peccset. -
Azt valaki tudja, hogy mi a szöszért lehet az, hogy nem tudok egyetlen politikai vagy szociális reformot sem csinálni? Az elején (úgy 1845 körül) egyszer megváltoztattam a politikai rendszert (abszolút monarchiából lett porosz alkotmányosság) de azóta nem enged a gép semmit sem változtatni. Ötlet esetleg? -
fityusz #483 Nem, mert ezt is kispórólták a szemetek. -
Trantorius #482 Játék kezdésénél amikor országot választunk, lehet az időt előrébb állítani? -
Brave89 #481 lol....nézegettem a txt fileokat vadászva az eventek szövegei után egy esetleges egyetem közbeni magyarítás elindítása végett majd év közben, aztán a C:\Program Files\Paradox Interactive\Victoria 2\localisation könyvtárban lévő excel dokumentumoknál találtam elvétve néhol magyar szöveget pl a beta1 elnevezésű file-ban az elején már találni néhol magyar szöveget. Valakinek valami ötlete van, hogy ez mi lehet? -
Trantorius #480 Hello
Magyarítás a játékhoz várható? -
jocking #479 Sikerült megoldani a dolgot, most viszont nagy gebasz van. Ahogy legyártok egy katonai egységet, és az kikerül a térképre, 90%-ban azonnal rebellé változik. Ez mitől van? -
McCartman #478 1.2es patchben mar orvosolva lesz a problema , jelenleg nem tudok elengedni Magyarorszagot satellit államként (sem).
Itt ezzel a temaval foglalkoztak , vki irt ra egy eventet . -
jocking #477 Meg lehet valahogy oldani, hogy már a játék kezdetekor Magyarország is választható legyen Ausztriától függetlenül? Nincs erre valami mod? -
Jeszy #476 Arra jöttem rá h a játék készítő ezt a 48-49-s "világ forradalmat" szépen belerakták a gammába mert 48-49 folyamatosan lázadoztak a jakobinus meg egyéb lázadóim de amikor elértem az 1850-es évet akk hirtelen eltűntek. -
Jeszy #475 1848
-
Brave89 #474 és kb hányban jött ez létre? -
Technológiával lehet bővíteni, de néha az is elég ha többen dolgoznak(többet termel) a technológia növeli a termelést, de csökkenti a farm stb méretét így munkások szabadulnak fel az iparnak... elég logikus felépítésű a játék ebből a szempontból... -
pauli #472 Minden tartománynak van RGO-ja. Az RGO-ban termelik a POP-ok az alap erőforrásokat, mint pl. marha, gyümölcs, búza stb.
Nekem az a kérdésem, hogy az RGO-t hogyan lehet bővíteni? -
browing #471 mi az RGO? -
pocoksari #470 majd én is lehet, hogy meglesem mit ügyködtök multi terén :)
azon töröm a fejem, hogy honnan tudnék elég diplomáciai pontot szerezni...egyszerűen állnak a hódításaim, mert nem tudok elég hadüzenetet/követelést/békét kiosztani... -
Cs3 #469 Pausolni mindenki tud, ha valaki megnyomja akkor mindenkinél áll az idő, a sebességet növelni/csökkenteni csak a Host tudja a játék közben. Ha éppen nincs semmi a nagyvilágban, akkor feljebb lehet venni, ha mindenki benne van, bár netfüggő is a dolog, nagyon gyorst nem biztos, hogy bírja. A lassabb néha gyorsabb mert nem kellhet félóránként rehostolni. -
Fasiszta #468 Én is fel telepítettem. -
hUNGARYANO #467 Feltelepítettem a Hamachit, csatlakoztam is Arnosos által megadott szobanévre, és innen hogyan tovább?(vagyis hogy tudok játszani online) -
Innen:HUmachi
Miután telepítetted be is kell állítani, amit a FAQ menüpont alatt részletesen elmagyaráznak. -
Jeszy #465 Brave 89 kezdésnek az összes német kis államra rá nyomtam diplomáciánál az a 3 kis kockát:) aztán még az elején egy háború Ausztria ellen melyben megszereztem a hegemóniát és ki vettet Szászországot a befolyásából. Azután meg vártam míg a hs feltöltődik, utána hadüzenet Dániának h slewsig-holsteint szabadítsa fel azt könnyen megnyertem mert a dánoknak nagyon kicsi a hs-ük. Utána meg megvártam h az összes kis é-német állam a befolyásomba kerüljön és jött is a kis jel a policy képernyőn h decision-t tudok teljesíteni. Most majd a franciáktól kell elszednem az még egykemény dió lessz mert nekik minimum 2x-er akkora a hs-ük. -
Fasiszta #464 Honnan lehet letölteni a hamachit? -
Arnosos #463 tegyel fel hamachit es ott lentebb irja mi a kod meg a nev ahoz hogy oda gyere ahol mi vagyuk es ott tudunk beszelni es akkor jatszhatsz te is -
Fasiszta #462 Nincs. -
Mit nem tudsz? Hamachid van? -
McCartman #460 legyél secondary power. -
Fasiszta #459 Hogy lehet multizni mert én nem tudok? -
Mi kell ahhoz, hogy gyarmatosítani lehesen egy nem great powerrel? -
Rám számíthatsz!:D Ha valaki még jönne Hamachi név: VickyII jelszó sgforum -
Arnosos #456 nah senki nem jon meg multizni? -
Brave89 #455 te hogy a mákosgubába tudtad azt létrehozni?akárhogy szenvedek, nem tudom megcsinálni...pls írd le részletesen. -
A spherebe kerülés az tőled teljesen független mechanizmus... csak szívás van vele....(már aki sphereben van) -
McCartman #453 és ha lerontod vele a kapcsolatod? -
Magad is Great powerré válsz:D, vagy reméynkedsz, hogy egy marakodnak feletted a great powerek... -
browing #451 hogy tudom megakadályozni hogy egy great power befolyásoljon?? -
fityusz #450 Hát igen, nekem is ez segített, következő multi holnap, mi elvileg egész nap ráérünk, gyertek többen, úgy mégjobb a móka :D -
Arnosos #449 sokszor egy ujra install segit megvaltoztatni a verziot, (tudom paradox) -
Arnosos #448 FONTOS!!! verzionak egyeznie kell pontosan nekem 1.1 (DWJI) betuknek is egyezniuk kell Skidrow a legalkalmasabb -
Arnosos #447 valaki kreal, valasztasz orszagot, az idot meg akkor is anyiszor alitod meg ahanyszor akarod persze kis sebesegen jatszuk 2es fokozaton :) maskor gyertek tobben jatszani, tok jo volt segitetuk leverni a lazadast az orszagainkban xD jakobinusok xD
-
McCartman #446 sose multiztam még paradox játékban. hogy működik?
ha vki lepauseolja akkor mindenkinel megall , ha vki begyorsit mindenkinel gyorsit?