3405
Vicky 1836-1939
-
#525 Isten ments -
#524 háát nem hinném, hogy ezt az 1.2 javítani fogja bár lehet. Én pl a poroszokkal vagyk létrehoztam Németországot de Szárd-Piemont egyszer nem üzent hadat az osztrákoknak és semmit sem tett az olasz egység létrejötte érdekében. Ezért várom a V.I.P modot. -
pocoksari #523 [img]http://imgshare.co.uk/viewthumb/968/4562.jpg[/img][/url]]kép -
pocoksari #522 johhh, melyik fára kössem fel magam? -
pocoksari #521
remélem most jó -
#520 Ilyenkor a kép közvetlen linkjét kell beilleszteni sz sg kép beszúrása opcióba... akkor működik...
Egyébként látom elvagy a franciákkal bmeg:D Csiga importban nem voltak fennakadások azthiszem:D -
pocoksari #519 képet...nem gépet -
pocoksari #518 miért nem látom a gépet? -
pocoksari #517 na, így állok most:
-
Dvd90 #516 Sziasztok
Jó ez a játék...de komolyan AI semmi, Két Szicíliával vagyok, de a térkép csak annyit változott amennyit én változtattam rajta, Afrika kolonizálásával, továbbá SoI-mmá tettem a pápát, de annál feljebb nem tudok semmit, mert a többi SoI-t ne lehet elvenni mer kidobnak... gondoltam betámadom a Habsburgokat mikor a poroszokkal háborúznak...de egy hetet tart mindig a Porosz-Osztrák háború, akkor gondoltam várok egy lázadásra..egész osztrák birodalom becsíkosodott...oszmán szövetséggel gondoltam simán annyi nekik...(ledgerbe azt írta h 18 brigádjuk van)...betámadok erre valahonnan küldtek rám 120ezer katonát meg az oszmánokra is ugyanennyit...oké h "mobilize", de honnan ha az összes területükön lázadó van???
Szal remélem a 1.2-be beteszik, hogy a Gp-k is szövetkezzenek egymással... mer kéne egy kis térképváltozás meg izgalom -
#515 Azért jól eldumálsz magaddal:D
Most Transvaal-al nyomulok, megpróbálom elterjeszteni a boer nemzetiséget a világban:D, egyébként furi mert a boer a primary culture, de az ország lakosságának csak !9!%-a boer... nem értem az afro afrikaiak miért hagyták magukat... -
pocoksari #514 na, van 500 dipópont kb. a játék alatt egy GP-nek, ez nem valami sok...szerintem nem lehet mindent elfoglalni ennyivel vagy ha mégis, akkor csak hadüzi/wargoal
az EU3ban több diplomata jött ha háború volt...itt is lehetne ilyesmi -
pocoksari #513 az meg különösen tetszik, hogy meg kell várnom, hogy az ellenfelem kínálja fel békében az annektálást, mert nincs elég dipópontom...ott állok és várok a dipópontokra és nem tudok támadni sem...idegesít ám rendesen...pl. a briteket ha megtámadom, akkor mondjuk 9tartományt hozhatok el(legalábbis eddig 9 volt a maximum wargoal amit engedett)ez a hadüzivel 10 dipópont (feltéve ha ő ajánlja fel a békét), de ha jól értelmeztem a szövetségi rendszert, akkor a satelitjeit először szabadon kell engednem, aztán csak 5év múlva a truce lejártakor tudom elfoglalni, szintén wargoalért/dipopontért..van vagy 10-15 kishaverja a briteknek, az önmagában 20-30 dipópont és a brittek 2szeri tönkreverése, ehhez még hozzájön, hogy lehet vagy 30-40 tartományuk, amit 3-4 fordulóval tudok elhozni,tehát, hogy leirtsam őket az 30 év és 80 dipópont kb., ami 16-17 év dipópont termelése...és ott vannak a ruszkik is meg még egy rakat másik/kisebb nagyobb ország...nem is hiszem,h van elég dipópont a játékban a totális győzelemhez
-
pocoksari #512 kevés és ritka a casus belli, mondjuk eu3ban is így volt az elején, a végére (kiegészítőkkel) már minden hülyeségért meg lehetett támadni a másikat...egyszer próbálkoztam valami 1 tartományos kereskedőorival, de ugyanúgy vérontásba torkollott az egész...viszont ott volt vérontás...itt meg felállok a határra, hadüzenet ki, sereg lemészárlása, lázadók felkoncolása, tartományok elfoglalása, wargoalok kiosztása, béke elfogadása, majd építkezés és képzés elindítása...aztán irány a következő határ...pontosabban a diplópontok összegyűjtése... -
pocoksari #511 a másik ami zavar, hogy nagyon passzív a gép...EU3ban mint a hiénák rámugrottak mind ha háborúzni kezdtem a magas infamy miatt, itt legfeljebb egy papíron erősebb próbálkozik ilyesmivel...az, hogy 20-30-40 kisebb nagyobb országgal álltam hadban teljesen megszokott volt, itt meg csak állnak és néznek, néha valami beteg indokkal harcolnak egymással (jellemzően vagy egyiptomot vagy kínát ütögetik) és ennyi -
pocoksari #510 na, az remek :) akkor majd csinálok képet, bár nem nagy a birodalom még... -
#509 2 féle képet csinál, egy rendes screenshotot, és egy egész világról való képet, ahol az országod színével vagy te minden más fekete, a tenger meg fehér, aztán dél-amerikát kivágtam, aztán jpg-be raktam, hogy ne legyen óriási méretű -
pocoksari #508 mert ha hazamegyek melóból és kicsit összeszedem magam, akkor kipróbálom :) -
pocoksari #507 ilyen képet csinál? teljes térképről csinálta és te kivágtad vagy behatárolt a rész, amiről kép készül? -
pocoksari #506 jóóó, de ha van gyengébb ország vagy van egy jó kis helyzet (pl. CSA megjelenésekor mindig nekimegyek az USÁnak vagy ha porosz-osztrák konfliktus van, akkor a nyerésre álló felet mindig megregulázom picit) akkor muszáj lépni valamit...a dipo pontokból inkább hadüzit küldök ki, mint ráfekszem az increase opinion gombra
meg igazából feltett szándékom, hogy 1 ország maradjon a végére, az is lehetőleg én...az EU3ban nem bírtam kivárni, a Making history 2-ben sem,de most nagyon lelkes vagyok... -
hollófernyiges #505 "élvezhetetlen úgy a játék, hogy minden nap elkészül 2-3 épület és azokat kell leklikkelgetnem és a tartományban elindítani a következő építkezést.."
Na jó de amit te művelsz ezzel a játékkal az már kimeríti az abúzus kategóriát :) -
pocoksari #504 nekem még nincs tankom, de nem is hiszem, hogy lesz...bár ha itt nem fogy ki az üzemanyag és nem állnak meg háború közben, akkor majd gyártom őket...melyik évben jönnek be? -
pocoksari #503 őő, tiéd a világos? -
Az én kis Perum:), enyém még a Húsvét-sziget, Szuezi csatorna, Mostanra lett a legfejlettebb sereg az enyém, be is indult vele a szekér:D Franciákat bőven le tudtam verni amikor az infamy megtorlás jött, argentinokat főleg, de mivel anép nem a jingoismus elkötelezett híve, nem mindig tudok wargoalt megadni harc közben:(, így bolívia kapott egy új területet... nekem csak egy terület juttott:D Egyesíteni szeretném dél-perut észak peruval, csak chile az akadálya...Tankhadosztályaim rettegi a kontinens... -
#501 shift+f11, és a screenshot mappába készíti a képet...ami a játék mappájában van. -
#500 FRAPS, a printscen normál esetben nem működik... vagy talán asszem a shift+f12, shift+f11 készít képet a játék mappájában a megfelelő mappájába, azt még nem próbáltam... -
pocoksari #499 olyat hogyan tudok? -
pocoksari #498 az nem olyan nagy :)tényleg, hogyan tudok arról képet készíteni? mármint, hogy az egész Föld benne legyen, ne csak egy részlete?
-
#497 A birodalmadról:D -
pocoksari #496 miről ? :) -
#495 Képet!:D -
pocoksari #494 még nem harcoltam se a britekkel se a ruszkikkal, de lassan muszáj lesz, ezért arra gondoltam, hogy ha csak simán behívom a tartalékosokat (~2millió fő) akkor ők is behívják őket, ezért inkább megtámadok valami kisebb országot, behívom a tartalékosokat, felsorakoztatom a határra őket és amikor mindent elrendeztem, akkor támadom meg valamelyiket(közben a kisorit amit megtámadtam lerendezem), aki természetesen szintén behívja őket, de kell pár hét, hónap, hogy teljes legyen a harci értékük, tehát lesz kis időm szétcsapkodni őket...ha ezt beszippantja a gép, akkor meg lesz róla a véleményem... -
pocoksari #493 ami meg különösen idegesít azok a rohadék lázadók...megtámadtam az argentínokat, volt valami 40-50k seregük, de amíg elfoglaltam az országot legalább 400k lázadót vertem le náluk
meg az építkezés is, egyszerűen élvezhetetlen úgy a játék, hogy minden nap elkészül 2-3 épület és azokat kell leklikkelgetnem és a tartományban elindítani a következő építkezést...arról nem is beszélek, hogy a build army gombot negyedóráig kell nyomkodnom, aztán összerendezgetni őket...valami kis automatizmust beépíthettek volna legalább az építkezésre, mert 10-20 tartománynál okés a dolog, de többszáznál vagy ezer felett már elég uncsi...főleg, hogy a kapitalistáknak nehezen magyarázom el, hogy 4es fortot építsetek a határra azonnal, mert úgysem fognak...meg úgy általában...építenek 20 vasutat...annyit észre sem veszek
na, ezek az én gondjaim -
pocoksari #492 Megtámadtam a törököket, jól megcsapkodtam, vittem a fél országot...rá egy hónapra nekimentem Abu Dhabinak, akik a török SoI-ben voltak, de semmi szövetség, erre a törökök beálltak melléjük a truce ellenére! nem értem, hogy mi vezérelte a gépet, mert sima SoI-ban lévő csatlóst sohasem védenek meg ellenem a törököknél erősebb országok sem, főleg nem úgy, hogy a sereget, flottát nulláztam náluk....
különben már 2000 felett van az infamy :) viszont diplomáciai pontból hatalmas a hiány...igazából csak 1 fronton tudok harcolni...mondjuk már fogynak az országok :) -
#491 Visszaírod, az english szót a swedish helyére:D -
Trantorius #490 nem lehet megoldani azt hogy az üres helyeken angol legyen? -
#489 Ha átírod a settings.txt a főkönyvtárban swedishre english helyett akkor részben magyar lesz a játék, de csomó szöveg helyett üres semmi lesz.... -
#488 Hmm asszem megvárom az 1.2-es peccset. Addig nem igen játszom vele. -
Brave89 #487 végre összeraktam németországot, ráadásul 1845-re...a kulcs szó: észrevettem hogy lehet priority-t állítani az influence-nél:P -
Cs3 #486 Nézd meg a POP-ot. Lakosság nézegető ablakban állísd be, hogy csak a Soldier és officer popokat mutassa. A popop egyik jobbszéléen lévő oszlopában van, hogy milyen lázadó frakcióhoz tartoznak, ha lázadásra hajlamosak. Mi a megoldás?: Elméletileg megadni nekik azt ami miatt lázadoznak. Ha csak reformokkal lehet megadni és nem tudsz reformokat megszavazni és még sokan is vannak a lázadozó POPok, akkor az nagyon szar ügy.