773
Samsung GT-S5230
  • farmergyuluss
    Sziasztok. Az lenne a kérdésem,hogy hogy a viharba lehet lementeni a telefonról az sms-eket gépre,mert itt sipákol nekem,hogy "SMS Memória megtelt..." Próbáltam a Pc Studio-val,de nem jöttem rá hogy lehet,vagy hogy kell. Törölni nem szeretném az sms-eket,mert vannak fontosak közte.
  • icses
    tényleg azért arra kíváncsi lennék,hogy ha úgy töltöd fel, mint a régi telefonokat ilyen kisütéses módszerrel,hogy lehet hogy az árt neki és kevesebb bír az aksija?ki tud hozzászólni?
  • zeli
    Én is azt hittem, hogy kevés ideig fogja bírni, tesztekben is olvastam, hogy nem bírja sokáig, meghát gondoltam érintős hamarabb merül...
    Most annyira nem használom, azt tesztelem, kevés használat mellett meddig bírja, holnap lesz 2 hete, hogy feltöltöttem utoljára, és még van 2 csík. :)
  • karajjj
    ja és nem tudom, hogy mennyire van köze hozzá, de nekem még a régi szoftver van rajta, aminek a menüjében nincsenek fülek
  • karajjj
    hát kb heti 15-20 percet telefonálok vele, meg vagy 10 sms, minden reggel ő ébreszt 3-szor egymás után, meg jegyzetelni szoktam bele a billentyűzet miatt és így 8-9 napot kihúz, bár lehet, hogy valami kurvajó verziót kifogtam akkor :D

viszont mikor lemerül, akkor igazi hitler-telefon, 5 percenként rezeg, hogy tedd rá a töltőre... a kijelzőt már csak halványan világítja, de rezegni,azt tud :D
  • miilann04
    komolyan bírja több mint egy hétig?
    eddig minden tesztben azt olvastam, hogy átlagos használat mellett (szal nem folyamatos zenehallgatás stb mellett) kb 3 napot bír :\
  • karajjj
    a boltban azt mondják minden telefonra, hogy kötelező, de mióta lítiumos aksik vannak, azóta ez bődületes marhaság, én nem csináltam vele semmit és több mint egy hétig bírja így az aksija
  • Tormiee17
    Kikéne égetni első alkalommal az aksiját?
  • kispeki
    Esetleg Labyrinth féle Motion Sensor játék? :$
  • karajjj
    jó ötlet, csak szerintem nem fog menni, vagy esetleg ha írsz rá egy programot, talán :D
  • otikata
    igen. a telefonomról elérni a gépen keresztül a netet.
  • karajjj
    most mit akarsz? a telefonon bögészőjével szeretnél blúsztuszon keresztül netezni?
  • otikata
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy hogy oldható meg az, ha van a gépemen bluetooth, akkor a bluetooth kapcsolaton keresztül netezzek a telefonommal. Tehát telefonról internetelérés bluetooth-on keresztül.

Előre is köszi a válaszokat.
  • kispeki
    Üdv!

Vettem egy ilyen telefont, a tapasztalatom nagyon jó. Bár mint előttem lévők írták, se WiFi, se GPS, azért használható, sőt. A Widgetekből kicsit kevés van, ám lehet letölteni hozzájuk. Lényegében egész jó a telefon :)

Ui.: Ha valaki találna olyat, mint iPhone-ra a "Labyrinth" nevű játék, azt megköszönném :)
  • karajjj
    van még egy oldal, ha eszembejut a címe, azt is belinkelem
  • GoKu x
    viszont azt nem értem h nokia 7373-ra lehet rakni játékot és az is vodás?? (egyébként saját magam 30-as vok :)) am köszi az oldalt épp minap regeltem rá.
  • karajjj
    itt nézelődjetek, sok okos dolgot találni a telefonról

egyébként nem értem, hogy miféle mazochizmus visz rá valakit arra, hogy vodás telefont vegyen, szándékosan butítják őket
  • GoKu x
    hallo !
    nekem is szintgy ez a problémám. (vodás)
    tehát ha jol értelmezem sehogy nem tudok rá játékot rakni??
  • karajjj
    akkor arra nem igazán fogsz javát telepíteni
  • angyal2232
    vodás
  • karajjj
    vodás? vagy tmobilos?
  • angyal2232
    Sziasztok az lenne a problémám hogy amikor játékot másolok a telefonra( jar kiterjesztésű) és inditanam el akkor azt írja hogy a fájltípus nem támogatott! ötlet?
  • pxxl
    hoppácska megvan a háttértárként üzemeltetés :) nemszótam
  • pxxl
    nálam is ez van xp sp3-on. win7 64-re fel sem megy, mert hibákat ír ki vagy 3-4-et egymás után :/ de legalább felismerné úgy a gép, mint egy usb-s pendrive-ot, mint ahogy az n95-öt is látta...
  • karajjj
    akkor lehet, hogy valamit elkúrtak benne megint :S én még több mint egy hónappal ezelőtt töltöttem le, az a verzió jó
  • zeli
    Hm, amúgy érdekes, mert másik telefonnal, másik gépen is ezt csinálja a New PC Studio...
  • karajjj
    én a wifit sajnálom csak, nem értem, hogy ceruza mi a tosznak kellene?
  • pxxl
    beújítottam egy fehér samut :) kár h nincs ceruza, wifi...
  • karajjj
    nekem tökéletesen működik vele, azért kérdeztem
  • zeli
    igen. Beleolvastam a topikba, és azt írtátok, hogy a legfrisebb a legjobb, ezért inkább letöltöttme azt.
  • karajjj
    akkor nem az van fent, amit a cd-n adtak hozzá, hanem a netről töltötted?
  • zeli
    pontosabban az NPSDexplorer.exe
  • zeli
    Az miért van, hogyha a New PC Studioban feltöltök a telefonra egy zenét, vagy akármit, a végénél mindig hibát észlell a prg. Nem az egész PC Studio áll le, csak az egyik komponens ( amelyikkel feltöltök)
    Amúgy a legújabb verzió van fent...ez miért van? idegesítő.
  • karajjj
    köszönjük...
  • szaki1234
  • karajjj
    a lényeg, hogy a Samsung telefonokba sima microsd kell, létezik microsd m2 is vagy mi a neve, az Sony Ericssonokba kell
  • oliwwer
    köszi
    Csak kicsit megzavart hogy valami T-flash microsd volt írva a leírásban, és kicsit utána akartam járni, mert ha megveszem potyára akkor bukta.
  • karajjj
    2 vagy 4 gigás microsd, semmi bonyolult
  • oliwwer
    Milyen memóriakártyát ajánlotok ehhez? 2gb-os kellene. Link-kel ha lehet.
  • karajjj
    amit alapból a telefonhoz adnak programot, hibás...
    tölts le frisebbet a samsung weboldaláról, azzal próbálkozz